Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 13 Feb 2010, 19:21

el ar trebui sa stie mai multe, ca e mai aproape de balta ca mine, e din zona parca, la vreo 9km de aiud!
numa ca acuma sta (zamfi), la soare la Sovata :D!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 13 Feb 2010, 19:32

Îi dorim odihnă plăcută.Ca o glumă..am fost şi eu la Sovata.."în probe"..nu aşa se zice?

Radu_V
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Radu_V » 14 Feb 2010, 12:11

Cum a fost Radule ? e? :lol1:

Inafara de frig ca asta stiu si eu 8)

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 14 Feb 2010, 12:47

cei care au dat "navala" peste baietii cu triplele, spune-ti cum a fost? :D poze ceva, scandaluri, pumni in fata!
am fost pina la pod la Partos (la Mures), sa vad daca este cineva in gura Sebesului, ..nimeni!!!
cu vantul asta e destul de greu sa stai pe malul curgatoarelor, unde curentul este mai mare ca pe lac!
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 14 Feb 2010, 13:21

Pai am fost ieri la varsare la Ampoi ...chiar atunci pleca lumea ca se tulburase ampoi si am mers la varsare sa Sebes ....dupa ce am ajuns la 10 min a inceput sa ninga si sa bata un vant rece de numa numa ....de prins nu am prins nimic ...Ancoristi nu erau prin zona ....

Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 14 Feb 2010, 19:01

EEE uite a trecut si weekendu Offff....alta saptamana de lucru :shock: ....astazi impreuna cu amicu meu am fost la un pescuit..initial am plecat pentu un salau dar Muresul e cacaoooooo....si am optat pentru o plutareala ....desi ieri Ampoiul era murdar azi era ceva mai curat....pana la urma am gasit si un loc pe langa "permanenti" varsarii si ne-am pus pe treaba ....nu am facut mare branza am luat amandoi cati-va scobarei frumosi ..eliberati evident...."colegi" prindeau ceva mai bine....una peste alta super multumiti....nu am vazut nici ancoristi ....poate era 1 nimic sigur care nu lua nimic oricum :)

Radu_V
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Radu_V » 14 Feb 2010, 19:20

Oricum cel mai mult mi-a placut fata aluia cand ai eliberat xxx'ul :lol1:
:bere:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 14 Feb 2010, 19:25

deci la ampoi au fost toti "curati"??
foarte bine,acuma am venit de la Drambar dar Muresul nu mi s-a parut colorat!
pai nu toti sunt obisnuiti sa vada peste reintars inapoi in apa, numa in juvelnic, de aia se uitau crucis poate. 8)
Imagine
Fii pescar nu talhar.

Radu_V
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Radu_V » 14 Feb 2010, 19:38

Pai da si normal daca din 15 cati erau acolo si 2 eliberau sa vezi moci,totusi trebuia sa le atrag atentia la mai multi ... in fine .
La drambar zici ca ai fost? curios era cam colorat fata de ieri a si crescut putin si stai asa ca doar acum incepe coloratul :mrgreen: pana prin luna Mai nu mai vedem noi Mures curat sau mai rau daca va fii ca in alti ani de nu vezi voblaru la 10 tanti ...

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 14 Feb 2010, 19:42

cu siguranta, o sa se topeasca zapezile si afluentii o sa "inunde" Muresul, cu ciocolata de pe versanti. :D
ramane de vazut, daca ingheata e posibiul sa nu, daca se moaie vreme, asa cum preconizeaza meteor... atunci mai mult ca sigur.
Imagine
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns