Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
ma bucur sa aud asta...oricum din cate am auzit ampoiul incepe sa isi revina decand a ``murit`` zlatna.....sa speram ca o sa putem sa pescuim cat mai repede p aici sa nu fim nevioti sa mai merge p nu stiu unde...!aici ma refer la noi...cei din alba iulia......este si pacat....avem 3 rauri aici sub nasul nostru si sa trebuiasca sa plecam nu stiu p unde
bine ar fi, dar m-as mira. nici macar controale n-am mai vazut in ultimii 8-10 ani. am mai auzit ca a mai mers jandarmeria pe ampoi pe perioada prohibitiei, dar cam atat. despre populari nici nu are rost sa mai discutam. sunt sublime dar lipsesc cu desavarsire, cel putin pe apele curgatoare. pe la lancram a mai bagat aps-ul acum cativa ani ceva caras si crap. in rest n-am mai auzit nimic. astept sa vad ce iese din balta de la aiud, ca m-am cam saturat sa bantui prin sibiu si mures cand am chef de un pescuit pe balta.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
- MARIUS POPA
- veteran
cica sa-mi fie rusine, numa acuma am vazut topicul,maine o sa-l studiez, si o sa schimbam pareri, ca multe se petrec la noi la alba, mai ales pe ampoi, "prietenii" stiu unde!
ai fost la lancram zamfii?
cand?
stiuca la lancram s-a luat acuma doi ani, peste 3kg, vazuta de mine, anul trecut a rupt ceva fire, dar s-a luat marlite in protie si retinute,la pestisor, !
este si salu
, am vazut luat la pestisor, pina in 2 kg, in primavara anul trecut.
de ampoi va povestesc eu, dar nu acuma....
revin cu povesti,
zamfi zici ca bagi la bazin?
voi nu aveti bazin mosule?
!
ai fost la lancram zamfii?
cand?
stiuca la lancram s-a luat acuma doi ani, peste 3kg, vazuta de mine, anul trecut a rupt ceva fire, dar s-a luat marlite in protie si retinute,la pestisor, !
este si salu

de ampoi va povestesc eu, dar nu acuma....
revin cu povesti,
zamfi zici ca bagi la bazin?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.