Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
"zamfi a scris:
MARIUS POPA a scris:
zamfi a scris:
Citat:
-ce ziceti de modelul de 2.70m sau de 3m http://www.energofish.ro/product.php/La ... libur-Spin /4098/
Buna ,zic eu. Are un prieten , a dat cu ea , e multumit.Am pus si eu mana pe ea si mi-a placut.Pret excelent.Vezi la distribuitori ca o sa mai obtii si o reducere! Cel putin in Alba , la reprezentantul lor , asa se intampla...
cine este distribuitor in alba, banuiesc ca nu arrow?
Avat! In cetate la parterul unui bloc...
Legat de 40-80 g ...eu ti-am spus parerea mea.Nu inseamna ca am dreptate ; betele se iau dupa mana pescarului...Eu am "pipait" batul de 2,70 ...Alegerea iti apartine
stiu unde, il stiu pe baiatul ala, vorbaret tare, numa dume are in cap;vorbeste ca o moara stricata, te enerveaza de la un timp; si aburitor...fiecare incearca sa-si vanda marfa"

MARIUS POPA a scris:
zamfi a scris:
Citat:
-ce ziceti de modelul de 2.70m sau de 3m http://www.energofish.ro/product.php/La ... libur-Spin /4098/
Buna ,zic eu. Are un prieten , a dat cu ea , e multumit.Am pus si eu mana pe ea si mi-a placut.Pret excelent.Vezi la distribuitori ca o sa mai obtii si o reducere! Cel putin in Alba , la reprezentantul lor , asa se intampla...
cine este distribuitor in alba, banuiesc ca nu arrow?
Avat! In cetate la parterul unui bloc...
Legat de 40-80 g ...eu ti-am spus parerea mea.Nu inseamna ca am dreptate ; betele se iau dupa mana pescarului...Eu am "pipait" batul de 2,70 ...Alegerea iti apartine
stiu unde, il stiu pe baiatul ala, vorbaret tare, numa dume are in cap;vorbeste ca o moara stricata, te enerveaza de la un timp; si aburitor...fiecare incearca sa-si vanda marfa"
nu stiam cum sa dau de tine,am reusitprogramul nu-mi permite sa trec pe la tine, asa ca poate "ma vrasesti"cu ceva produse,
![]()
stai linistit, polemica e discutia zilei, dar tu esti nou pe aici, te obisnuiesti, ..daca vrei.

Ma da voi chiar nu mai puteti sa stati in casa .... de atatea luni de auzit gura fumeii dati rateuri si va certati ca orghi.... seca intradevar nu a eliberat permise ...si eu am ramas uimit cand am citit zamfi ca seca a eliberat permise .... cat despre sfatutri si eu si esox am primit si bune si rele si uite asa am invatat sa ne URMARIM INSTINCTUL
si sa luam ce credem noi nu ce ne propune altu...numai incercand gasesti ce ti se potriveste cel mai bine....si inca una seca anuntu cu scaunu ce l-a postat esox pe alt site eram eu logat pe Id-u lui din greseala si nu am vast ....

- MARIUS POPA
- veteran
pai la 16 tre sa fi in alba??zamfi scrie:Vineri pe la amiaza.La 16 trebuie sa fiu in Alba
am crezut ca mergi pe balta, sau mergi inainte si te intorci la 16??
brrr, ca m-ai bulversat.

bai seca, ce am mintit eu pina aici:
-vorbaret esti?, esti...
-aburitor esti?,esti, ca tre sa-ti vinzi marfa (ca tu ai luat-o pe partea negativa, treaba ta)
-pe balta erai, pe scaun stateai, varga-rubeziana tine-ai in mina (si chiar avea impresia ca purtai nr. de concurs)

nu vad unde-i minciuna aici, sau unde este exagerat (intradevar , exprimarea mea este mai "dura")
poate imi faci si tu dosar, ca o mai cautat unu sa vada "cine-i asta...." si nu mi-o gasit pedigreeul.
partea cu "virtualu" o fost amuzanta; ai stat toata ziua sa vezi ce subiecte am mai abordat eu despre tine (toata lumea vorbeste despre toata lumea, democratia ne permite, sau nu???

stai linistit ca nu mor cai cand vor cainii, vorba din popor.
berea ti-o dau , dar o platesti tu

gata cu subiectul, ca se plictisesc prietenii pescarii.
fir intins.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Si prin asta se rezolva problema braconajului??? Daca magazinul asta din Alba nu vinde asa ceva nu o sa mai fie greblasi pe Mures. Bun. Ce argumente are magazinul avat ca nu vinde ancore? Daca am nevoie de ancore pt voblere?? Iau de la concurenta, nu? Interesant. Pe cand se scot si carligele mai mari de nr 2 de la vanzare de la voi de la magazin?seca scrie:Poate nu sti ca suntem singuru magazin din alba care nu vindem ancore, cred ca asta spune mult. Si vino cu argumente nu cu vrajeli.
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea!!!
- MARIUS POPA
- veteran