Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 23 Feb 2010, 21:15

foarte vorbaret seca asta, si le abureste intr-un hal de nehal (e comerciant, isi vinde omu marfa), pai incerca el mie sa-mi bage naluci, si bete de rapitor si teori...
de la el am luat un shimano catana de clean, amu vreo 3 ani...
l-am zarit odata pe balta la Lancram, cu scaunul lui plutitor, si cu rubezienele,parca avea si nr de concurs ./..
cu aps-ul el???cred ca el i cu cine-i la putere.
:lol: :lol: , sau mi s-o parut :lol:
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

iacob
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de iacob » 24 Feb 2010, 01:19

barfiti mai rau decat babele la coltul strazii.

:lol: :lol:

seca
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de seca » 24 Feb 2010, 13:08

zamfi scrie:Este la avat! Am trecut eu vineri...Nu cred ca este cineva din topicul asta...Seca esti aici??!! :lol: Ah, si nu vinde permise! El vindea pentru aps si cum acum este un pic de dezordine in aps...Dar mi s-a spus ca lucrurile vor intra in normalitate la APS :lol: asa ca posibil sa aduca iar permise.Doar ca permise nu sunt! se pare ca AGVPS-ul si-a bagat coada iar... :evil: Informatie pe "surse" :lol:
Cand draq am vandut io permise? Ai amintiri false domnu. Cat despre aps, sti tu mai bine.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 24 Feb 2010, 13:11

ups, cineva ne-o pirat,cred ca stiu cine :lol: :evil: .stai linistit seca, nu ne bagam pe stilul tau, deocamdata. :wink:
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

seca
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de seca » 24 Feb 2010, 13:35

Esox_Lucius scrie:Seka la rapitori... :mrgreen: le are doar cu statu pe scaun si razamat intr-o ruby de 13m :mrgreen:
Ce tot vorbesti acolo. Ieri ai posta ca vrei sati cumperi scaun, pe alt site, ceva la 600 fara accesori :lol: :lol: :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Feb 2010, 13:40

seca scrie:
zamfi scrie:Este la avat! Am trecut eu vineri...Nu cred ca este cineva din topicul asta...Seca esti aici??!! :lol: Ah, si nu vinde permise! El vindea pentru aps si cum acum este un pic de dezordine in aps...Dar mi s-a spus ca lucrurile vor intra in normalitate la APS :lol: asa ca posibil sa aduca iar permise.Doar ca permise nu sunt! se pare ca AGVPS-ul si-a bagat coada iar... :evil: Informatie pe "surse" :lol:
Cand draq am vandut io permise? Ai amintiri false domnu. Cat despre aps, sti tu mai bine.
:lol: Ohhhhh...bine ai venit printre noi! Ai dreptate ,nu stiu daca aveai permise dar parca aveai o hartie care anunta infiintarea asociatiei sau ceva...Deci legat de permise ...mea culpa :oops: E drept ca la ora respectiva toate magazinele din Alba (minus vanatorul) faceau cunoscuta asociatia.Ceea ce era ok. Cat despre APS ...stiu si eu cat pot sa aflu de la voi din Alba. Dar acum s-ar putea sa (re)devin membru si atunci cred ca o sa stiu mai multe...Mai ales ca cineva din Aiud va fi invitat sa participe la toate sedintele de la Alba :twisted: Democratie mon cher :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

seca
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de seca » 24 Feb 2010, 13:43

MARIUS POPA scrie:foarte vorbaret seca asta, si le abureste intr-un hal de nehal (e comerciant, isi vinde omu marfa), pai incerca el mie sa-mi bage naluci, si bete de rapitor si teori...
de la el am luat un shimano catana de clean, amu vreo 3 ani...
l-am zarit odata pe balta la Lancram, cu scaunul lui plutitor, si cu rubezienele,parca avea si nr de concurs ./..
cu aps-ul el???cred ca el i cu cine-i la putere.
:lol: :lol: , sau mi s-o parut :lol:
Pai mosu nu te cunosc, si te asigur ca nici tu nu ma cunosti. Aburela, am vreo cativa oameni care acum trei ani pescuiau cu pufi si acum pot sa zic ca ma mentioneaza in amintirele lor de bine. :D Si mai am unu pusti pe stilu tau la care iam facut instructaju joi si duminica o luat salau la 8 kg la offset.
"pai incearca el mie sa-mi bage naluci,si bete de rapitori si teori" esti cam tampit domnu sau fi mai explicit ca nam inteles, te astept sa vii :twisted:

seca
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de seca » 24 Feb 2010, 13:46

MARIUS POPA scrie:ups, cineva ne-o pirat,cred ca stiu cine :lol: :evil: .stai linistit seca, nu ne bagam pe stilul tau, deocamdata. :wink:
Nu mai vb sa te afli in treaba, nici nu auzeam de tine daca nu ma suna cineva sami spuna ca ca faci pe glumetu pescar virtual ce esti. :lol: :lol:

Radu_V
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Radu_V » 24 Feb 2010, 13:46

seca scrie:
Esox_Lucius scrie:Seka la rapitori... :mrgreen: le are doar cu statu pe scaun si razamat intr-o ruby de 13m :mrgreen:
Ce tot vorbesti acolo. Ieri ai posta ca vrei sati cumperi scaun, pe alt site, ceva la 600 fara accesori :lol: :lol: :lol:
Haha pai Domnu..seca nu ai tu treaba ce cumpar eu, poate cautam unu pt mosu ca' la 78 de ani nu mai sta bine in picioare :wink:

Cat despre balta la Lancram am avut azi drum pana acolo, e desghetata jumatate e bokna am vazut vre-o 4 insi in zona dar nu am fost chiar langa ei...sa vad cu ce se lauda :wink:

seca
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de seca » 24 Feb 2010, 13:49

zamfi scrie:
seca scrie:
:lol: Ohhhhh...bine ai venit printre noi! Ai dreptate ,nu stiu daca aveai permise dar parca aveai o hartie care anunta infiintarea asociatiei sau ceva...Deci legat de permise ...mea culpa :oops: E drept ca la ora respectiva toate magazinele din Alba (minus vanatorul) faceau cunoscuta asociatia.Ceea ce era ok. Cat despre APS ...stiu si eu cat pot sa aflu de la voi din Alba. Dar acum s-ar putea sa (re)devin membru si atunci cred ca o sa stiu mai multe...Mai ales ca cineva din Aiud va fi invitat sa participe la toate sedintele de la Alba :twisted: Democratie mon cher :wink:
Nu merge cu sigur si dupa aceeia o dai pe parca si pe urma pe sigur nu. NU POSTATI DACA AVETI PIERDERI DE MEMORIE. PS. bine vam gasit
:lol: :lol:

Scrie răspuns