de la el am luat un shimano catana de clean, amu vreo 3 ani...
l-am zarit odata pe balta la Lancram, cu scaunul lui plutitor, si cu rubezienele,parca avea si nr de concurs ./..
cu aps-ul el???cred ca el i cu cine-i la putere.

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cand draq am vandut io permise? Ai amintiri false domnu. Cat despre aps, sti tu mai bine.zamfi scrie:Este la avat! Am trecut eu vineri...Nu cred ca este cineva din topicul asta...Seca esti aici??!!Ah, si nu vinde permise! El vindea pentru aps si cum acum este un pic de dezordine in aps...Dar mi s-a spus ca lucrurile vor intra in normalitate la APS
asa ca posibil sa aduca iar permise.Doar ca permise nu sunt! se pare ca AGVPS-ul si-a bagat coada iar...
Informatie pe "surse"
seca scrie:Cand draq am vandut io permise? Ai amintiri false domnu. Cat despre aps, sti tu mai bine.zamfi scrie:Este la avat! Am trecut eu vineri...Nu cred ca este cineva din topicul asta...Seca esti aici??!!Ah, si nu vinde permise! El vindea pentru aps si cum acum este un pic de dezordine in aps...Dar mi s-a spus ca lucrurile vor intra in normalitate la APS
asa ca posibil sa aduca iar permise.Doar ca permise nu sunt! se pare ca AGVPS-ul si-a bagat coada iar...
Informatie pe "surse"
Pai mosu nu te cunosc, si te asigur ca nici tu nu ma cunosti. Aburela, am vreo cativa oameni care acum trei ani pescuiau cu pufi si acum pot sa zic ca ma mentioneaza in amintirele lor de bine.MARIUS POPA scrie:foarte vorbaret seca asta, si le abureste intr-un hal de nehal (e comerciant, isi vinde omu marfa), pai incerca el mie sa-mi bage naluci, si bete de rapitor si teori...
de la el am luat un shimano catana de clean, amu vreo 3 ani...
l-am zarit odata pe balta la Lancram, cu scaunul lui plutitor, si cu rubezienele,parca avea si nr de concurs ./..
cu aps-ul el???cred ca el i cu cine-i la putere.
![]()
, sau mi s-o parut
Haha pai Domnu..seca nu ai tu treaba ce cumpar eu, poate cautam unu pt mosu ca' la 78 de ani nu mai sta bine in picioareseca scrie:Ce tot vorbesti acolo. Ieri ai posta ca vrei sati cumperi scaun, pe alt site, ceva la 600 fara accesoriEsox_Lucius scrie:Seka la rapitori...le are doar cu statu pe scaun si razamat intr-o ruby de 13m
![]()
![]()
Nu merge cu sigur si dupa aceeia o dai pe parca si pe urma pe sigur nu. NU POSTATI DACA AVETI PIERDERI DE MEMORIE. PS. bine vam gasitzamfi scrie:seca scrie:Cand draq am vandut io permise? Ai amintiri false domnu. Cat despre aps, sti tu mai bine.zamfi scrie:Este la avat! Am trecut eu vineri...Nu cred ca este cineva din topicul asta...Seca esti aici??!!Ah, si nu vinde permise! El vindea pentru aps si cum acum este un pic de dezordine in aps...Dar mi s-a spus ca lucrurile vor intra in normalitate la APS
Informatie pe "surse"
Ohhhhh...bine ai venit printre noi! Ai dreptate ,nu stiu daca aveai permise dar parca aveai o hartie care anunta infiintarea asociatiei sau ceva...Deci legat de permise ...mea culpa
E drept ca la ora respectiva toate magazinele din Alba (minus vanatorul) faceau cunoscuta asociatia.Ceea ce era ok. Cat despre APS ...stiu si eu cat pot sa aflu de la voi din Alba. Dar acum s-ar putea sa (re)devin membru si atunci cred ca o sa stiu mai multe...Mai ales ca cineva din Aiud va fi invitat sa participe la toate sedintele de la Alba
Democratie mon cher