Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
seca
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de seca » 24 Feb 2010, 13:53

MARIUS POPA scrie:foarte vorbaret seca asta, si le abureste intr-un hal de nehal (e comerciant, isi vinde omu marfa), pai incerca el mie sa-mi bage naluci, si bete de rapitor si teori...
de la el am luat un shimano catana de clean, amu vreo 3 ani...
l-am zarit odata pe balta la Lancram, cu scaunul lui plutitor, si cu rubezienele,parca avea si nr de concurs ./..
cu aps-ul el???cred ca el i cu cine-i la putere.
:lol: :lol: , sau mi s-o parut :lol:
Bai bila seaca "cred ca el i cu cine-ila putere" Poate nu sti ca suntem singuru magazin din alba care nu vindem ancore, cred ca asta spune mult. Si vino cu argumente nu cu vrajeli.
:wink:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Feb 2010, 13:54

seca scrie:
zamfi scrie:
seca scrie: Cand draq am vandut io permise? Ai amintiri false domnu. Cat despre aps, sti tu mai bine.
:lol: Ohhhhh...bine ai venit printre noi! Ai dreptate ,nu stiu daca aveai permise dar parca aveai o hartie care anunta infiintarea asociatiei sau ceva...Deci legat de permise ...mea culpa :oops: E drept ca la ora respectiva toate magazinele din Alba (minus vanatorul) faceau cunoscuta asociatia.Ceea ce era ok. Cat despre APS ...stiu si eu cat pot sa aflu de la voi din Alba. Dar acum s-ar putea sa (re)devin membru si atunci cred ca o sa stiu mai multe...Mai ales ca cineva din Aiud va fi invitat sa participe la toate sedintele de la Alba :twisted: Democratie mon cher :wink:
Nu merge cu sigur si dupa aceeia o dai pe parca si pe urma pe sigur nu. NU POSTATI DACA AVETI PIERDERI DE MEMORIE. PS. bine vam gasit
:lol: :lol:
Asta nu e un motiv sa zbieri! :lol: De la o varsta apar si pierderi (temporare) de memorie ...Sau crezi ca la tine nu va fi cazul? :roll: Ma indoiesc...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Radu_V
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Radu_V » 24 Feb 2010, 14:05

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Seca nu imi porci topicul ca ma iau de tine :roll:
p.s fa un pret bun la zauberu ala poate ma mai gandesc

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Feb 2010, 14:13

@Esox Lucius
Lasa-l mah ca e baiat de al nostru. Mie chiar imi place magazinul respectiv.Acuma are si omul dreptul sa se apere cand e atacat...De aceea eu :oops:

Si zici ca Lancrami nu e dezghetat de tot ? :roll:

Radu_V
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Radu_V » 24 Feb 2010, 14:17

zamfi scrie:Si zici ca LancraM(fara I) :oops: nu e dezghetat de tot ? :roll:

Doar de la cruce spre capat... in rest e inca gheata

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 24 Feb 2010, 14:33

seca scrie:
MARIUS POPA scrie:foarte vorbaret seca asta, si le abureste intr-un hal de nehal (e comerciant, isi vinde omu marfa), pai incerca el mie sa-mi bage naluci, si bete de rapitor si teori...
l-am zarit odata pe balta la Lancram, cu scaunul lui plutitor, si cu rubezienele,parca avea si nr de concurs ./..
Bai bila seaca "cred ca el i cu cine-ila putere" Poate nu sti ca suntem singuru magazin din alba care nu vindem ancore, cred ca asta spune mult. Si vino cu argumente nu cu vrajeli.
tipic taranului de la mol,parca-ti vad moaca cum exclami...
linistestete baiete ca nu da nimeni in tine, noi discutam numa, si realitatea asta era,incercai sa-ti vinzi marfa cumva....
lasa jignirile deoparte, strici la om topicul.vb civilizat, daca nu, dispari,ca nu ti-am simtit lipsa. 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

seca
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de seca » 24 Feb 2010, 15:08

MARIUS POPA scrie:
seca scrie:
tipic taranului de la mol,parca-ti vad moaca cum exclami...
linistestete baiete ca nu da nimeni in tine, noi discutam numa, si realitatea asta era,incercai sa-ti vinzi marfa cumva....
lasa jignirile deoparte, strici la om topicul.vb civilizat, daca nu, dispari,ca nu ti-am simtit lipsa. 8)
1.Citeste mai bine ce ai postat, si felul in care ai postat prima data.
2.Taran de mol, moaca,dispari, nu ti-am simtit lipsa si baiete :lol:
3.Evident ai mai multe probleme, te rog frumos domnu sa treci pe la magazin sa ne cunoastem, ca numele nu-mi spune nimic, sa rezolvam neintelegerile. Daca nu, suna-ma ne intalnim undeva, sa vedem carei problema. tel 0788642470 ps. "Nimic nu dispare totul se transforma". Denzel Wanshinton :wink:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 24 Feb 2010, 15:15

toate la vremea lor, toate la vremea lor.... :lol: :wink: .
eu am un nr de al tau, dar il tin secret.
nu stiam cum sa dau de tine,am reusit :twisted: programul nu-mi permite sa trec pe la tine, asa ca poate "ma vrasesti"cu ceva produse, 8)
stai linistit, polemica e discutia zilei, dar tu esti nou pe aici, te obisnuiesti, ..daca vrei. 8)
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Feb 2010, 16:24

Esox_Lucius scrie:
zamfi scrie:Si zici ca LancraM(fara I) :oops: nu e dezghetat de tot ? :roll:

Doar de la cruce spre capat... in rest e inca gheata
Merci!Pentru ambele informatii... :wink:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 24 Feb 2010, 16:32

pentru necunoscatori, aceea este zona protejata :wink: , acolo nu poate sa intervina omul sa puna garduri si sa bage draglina....
cand vrei sa mergi zamfi?
Imagine
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns