Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- haprian ionel
- veteran
Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Am fost si eu si ieri si alaltaieri.. Duminica a prins o cunostinta un Avat de vreo 3,5 kg si ieri am prins eu vreo cativa clenuti si un Clean. Partidele nu au durat mai mult de 3 ore fiecare dar oricum activitate la suprafata se vede si se mai si prinde cate ceva.
e cam de "cacao" treaba pe Mures. )))))))))))
cine cu ce se mai lauda pe aci ?
cine cu ce se mai lauda pe aci ?
Somnic 1.8 kg la hornet de 3 cm, ieri pe la 5 dupa-amiaza...
in zona alba iulia?
nu, zona Teius, insa nu cred ca are importanta. L-am prins in mijlocul muresului. Pescuiam din apa, care era mica, iar la un moment dat crestea destul de abrupt pana pe la 2m cred.
cred totusi ca are importanta- Muresul pe la Alba nu arata deloc bine, si cred k vine urat de la Tarnave in principal.
mersi de info
mersi de info
Inca e foarte murdar si mai in sus de tarnava, nu cred ca-i asa de mare diferenta.
Salutare,
Cum mai merge treaba pe mures la voi ?
saptamana aceasta am avut o "profunda" dezamagire, muresul arata f bine, vremea a fost chiar ff buna, dar nu s a aratat nimic, nici clenii nu mai mananca.
sunt curios cum e pe la alte case...........
Cum mai merge treaba pe mures la voi ?
saptamana aceasta am avut o "profunda" dezamagire, muresul arata f bine, vremea a fost chiar ff buna, dar nu s a aratat nimic, nici clenii nu mai mananca.
sunt curios cum e pe la alte case...........
La noi toata saptamana s-au prins somotei intre 2-8 kg. Bine ,poate s-au prins si mai mari dar de astia stiu eu ...Plus ceva salai . O stiuca frumoasa am prins sambata trecuta. La noi as zice ca a mers destul de bine. Ahhh, a inceput sa pape si scobarul pentru cei interesati 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- junior
Pe unde toate astea zamfi?nu am mai auzit sa se prinda rapitor in zona Alba de ceva saptamani.chiar azi am facut o partida de feeder in lipsa rapitorilor...initial pe tarnava si apoi pe mures.rezultatul 4 morunasi in 5 ore.apa pefecta,scobarii sareau sub nasul nostru si nimic.explicatia?