Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Adevarul ca sunt si mai mici ...Uite o marla de 5 kg :

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- MARIUS POPA
- veteran
Superba,faina,lunga 

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Incep sa umble?cum ii cu Delta Zamfi?o lasi pe la anu?...de pe delta nu ai info.ca de pe Radesti esti primu care afla ce si cum
Radule cu Delta ...inca nu stiu! Dar informatiile sunt putin dezarmante...As merge la un salau .Stiuca este si pe Mures si pe Radesti si ...E drept ca salaul mai misca si in jurul nostru. Nu cred ca o sa mai merg ca saptamana viitoare am programat ,daca timpul ma lasa ,trei iesiri cu barca intr-un cerc de cca 120 km . Apoi ...poate vine iarna si merg in clisura
Tu? Cand vii la Radesti ? Nu merge stiuca cum trebuie ,dar uite ca intra cate un animal ... 

Cand ma lasa raceala poate viu.Bag toate prostiile de medicamente sa ma repar...poate sapt.ce vine dau o fuga in Delta...asa e planu
- MARIUS POPA
- veteran
Acolo e mai cald 

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
De regula da e mai cald....cel putin in cursul zilei....dimineata la motor...cam nasol...mai ales la astia nasoşi.
Radule ,cred ca sambata ajung totusi in Delta .Daca nu apar alte chestii...Pe zona Crisan.O sa te sun daca ajung! 

Si eu sunt in discutii sa merg in delta...desi nu stiu ce sa fac...dupa prognoza meteo urmeaza sa se raceasca, deci nu sunt prea convins in privinta plecarii...in plus de maine incep sa lucrez la husa barci...daca o fac in timp util poate , poate.
-
- utilizator constant
salut,Titosule,no ai plecat in delta,da si tu in semn