Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
haprian ionel
veteran
veteran

Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba

Mesaj de haprian ionel » 03 Iun 2014, 21:28

Am vazut si citit despre cupa de stationar din pacate doar de pe net.. In ultima vreme am fost tot plecat cu serviciul prin alte tari si nu am avut deloc acces la pescuit. Sper sa fiu acasa in toamna cand se va face si la spinning. Daca sunt in tara cu siguranta o sa fiu acolo chiar si in calitate de spectator daca nu ajung din timp sa ma inscriu ca concurent. Oricum pana atunci mai este o bucata de vreme asa ca ne "antrenam" la greu :)

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 03 Iun 2014, 21:32

Zamfi scrie:Legat de cupa Radesti la spinning...Am discutat deja cu patronul si administratorul baltii.A avut loc deja o Cupa de stationar ,foarte apreciata de concurentii participanti .Exista de altfel pe youtube o ora de filmare cu aceasta competitie.

La spinning e un pic mai complicat ...balta nu "duce" decat maxim 20 concurenti ,pe standuri si cu un regulament asemanator CN spinning de pe mal.Deoarece vor fi putini concurenti (pentru a se putea pescui civilizat...) ,posibil sa alocam 3-4 locuri pentru fiecare judet invecinat! Ceva de genul 3-4 locuri Cluj ,3-4 locuri Sibiu, 3-4 locuri Bistrita (Marius - alias Ariston a promis ca vine si cu sprijin tehnic ),eventual HD si Valcea (!).Binenteles ca vor fi si din judetul nostru!Ar fi culmea sa ne lasam "cucedriti"! :lol: Sper in premii interesante si un consurs care sa ne faca sa ne simtim bine.Pestele din balta "duce" linistit un concurs de spinning ,deoarece este stiuca,salau,biban,avat,chiar si ...somn! Perioada va fi octombrie-noiembrie si sper intr-un concurs care sa ne apropie unii de altii ,sa ne faca sa schimbam impresii si sa ne atraga in fiecare an! Plus ca vinul de Ciumbrud nu mai are nevoie de prezentare! :lol:
Sanatosi sa fim!
Mai Zamfi, concursu ala nu avea nici un farmec daca acele domnisoare , cu cizmulite de guma si pantalonasi scurti si mulati nu faceau parte din decor :lol:
Este? , Marius a cam sughitat, dar si-a adus aminte ca-i concubinat .
Ce sti de Aries, in ce stare este, ca poate in wekend il vizitez?
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 03 Iun 2014, 21:54

In noiembrie va fi mai greu cu animatoarele ...imbracate la pantalonasi :lol: Ariesul cred ca e bun ,deoarece si Muresul la noi e bun!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 03 Iun 2014, 21:58

Nu-i nimic, le imbracati in mulati de neopren.
Vorbesti serios ca-i buna Muresu? Alaltaieri vb cu ai mei, si ziceau ca-i mare si urat....hm, in 2 zile sa fi scazut ase?
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Stai jos
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Stai jos » 03 Iun 2014, 22:32

nu era mare, dar cam urat, si nu cred ca era de la Aries, ca era mult mai limpede ca Muresu`.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 04 Iun 2014, 13:22

Muresul e ciupit. Acuma depinde de moment si de val! La Aiud e mai curat ca la Alba. Ieri s-a prins clean la vobler la noi . :wink: Deci apa e puscata ,dar e ...buna! :lol:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 04 Iun 2014, 16:19

Asta am vrut sa aud: ca s-a luat clean la vobler ;)
Imagine
Fii pescar nu talhar.

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 05 Iun 2014, 19:02

Am ajuns pe balta de la Radesti pe la ora 8:30.. dupa vreo doua ore de nervi la maxim, in fine. Balta frumoasa nu prea tulbure poate putin piscata dar destul de buna de spin. Apa clocotea de peste, pe langa trestie sareau Amurii intro veselie iar pe mijloc si aproape de malul cu pontoanele se vedeau atacuri foarte clare ale Stiucilor. Am inceput sa dau cu rotativa pe urma am schimbat pe voblere, linguri si tot ce am mai aut prin trusa. Nu am avut nici macar un tac pana pe la ora 13:00 cand am prins o marlita de vreo 40 de cm pe care am adus-o pana la mal dar nu am reusit sa o scot ca era intepata chiar in varful gurii si sa zbatut si a taiat-o.
A mai fost un pescar la stationar care nici el nu a prins nimic pana pe la amiaza cand a intepat doi Carasi cat palma.

Deocamdata nu mananca nimic.. cine stie care or fi motivele. Poate perioada asta de dupa prohibitie, Stiuca cel putin are mancare din belsug in balta asta. Vedem.. mai incercam.

Soparle
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Soparle » 11 Iun 2014, 21:24

Buna ziua,

Oare stie cineva care i situatia pe Mures, scade/creste, musca somnul la artificiala acum, merita incercat ?

Multumesc frumos

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 11 Iun 2014, 21:28

Muresul scade destul de consistent...Culoarea este beton la naluci! Se mai prinde cate un somotel ,dar greu si cu multa munca.Cel putin in cazul meu :lol: Clenisori am tot vazut prinsi la rotative. Am luat si eu pe voblere mari ,de somn aproape :shock: Cleni.:wink: Greu inceputul de sezon...

Scrie răspuns