Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Am fost si eu pe la 12...multi pescari...apa cam tulbure. Am stat 30 min..
Miel( miala?
) de ...Radesti

Sarbatori Fericite !!!

Sarbatori Fericite !!!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Felicitari..
Apa e tot tulbure?
Apa e tot tulbure?
Numa ce am ajuns acasa de la Radesti...un atac finut si atat...plin de stationaristi...dute/vino continuu...am incercat cu niste gume mici la biban...am nevoie de vreo 10-15...nici aia nu au vrut...numai la rama rosie mai prindeau aia...apa tulburica...
Radule eu ti-am spus ...Insa oricum ai facut o excursie in aer liber. Apa este usor tulburica si asta cred eu se datoreaza crapilor.Lucru imbucurator este ca buruiana se pare ca nu se simte in largul ei cu amurii
Din pacate sezonul de spinning pe Radesti cred ca se va amana pentru la toamna.Acum carasul si crapul e la putere. Mai exista si accidente fericite cu cate o mielusica 

- MARIUS POPA
- veteran
Frumoasa dihanie Zemfi !
De la crap este apa tulburica !
De la crap este apa tulburica !

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- haprian ionel
- veteran
Salutare natiune. Joi as avea un pic de timp liber si m-as duce la o stiuculita la Radesti.. Stie careva ce mai e pe acolo ? Cum e apa? etc Are rost sa bat drumul ?
Ionele ...tot timpul are rost sa incerci.
Apa este si va fi tulburica inca multa vreme.Amurul si crapul "lucreaza" de zor . Stiucile sunt acolo insa...Cred ca acum daca s-a deschis sezonul nu mai este atata lume la caras/crap si mai ales ca e joi. Schimbarile astea de vreme,presiune,etc le cam dau peste cap !Exemplu? Acum cca 2 saptamani am luat in doua ore 4 stiuci si un salau si acum o saptamana ,tot cam doua ore , am avut prima si sper ultima
,gherla pe Radesti!!!! Nici macar senzatia unui atac! Apoi cam la vreo doua zile un amic a luat la lingura si vobler. ideea este ca trebuie insistat si schimbat mereu.Si pescuit ,nu asa cum fac eu 1-2 ore .
Ps: ca fapt divers ...in toamna tarzie este foarte posibil sa facem o cupa la spinning pe Radesti, asa ca ...pregatirile sunt bune

Ps: ca fapt divers ...in toamna tarzie este foarte posibil sa facem o cupa la spinning pe Radesti, asa ca ...pregatirile sunt bune

- haprian ionel
- veteran
Ar fi super o cupa de spinning la Radesti ! Eu ma duc oricum Joi la o partida ca altundeva nu am unde, sper sa tina si vremea cu mine. Revin cu vesti.. bune sper 

Legat de cupa Radesti la spinning...Am discutat deja cu patronul si administratorul baltii.A avut loc deja o Cupa de stationar ,foarte apreciata de concurentii participanti .Exista de altfel pe youtube o ora de filmare cu aceasta competitie.
La spinning e un pic mai complicat ...balta nu "duce" decat maxim 20 concurenti ,pe standuri si cu un regulament asemanator CN spinning de pe mal.Deoarece vor fi putini concurenti (pentru a se putea pescui civilizat...) ,posibil sa alocam 3-4 locuri pentru fiecare judet invecinat! Ceva de genul 3-4 locuri Cluj ,3-4 locuri Sibiu, 3-4 locuri Bistrita (Marius - alias Ariston a promis ca vine si cu sprijin tehnic ),eventual HD si Valcea (!).Binenteles ca vor fi si din judetul nostru!Ar fi culmea sa ne lasam "cucedriti"!
Sper in premii interesante si un consurs care sa ne faca sa ne simtim bine.Pestele din balta "duce" linistit un concurs de spinning ,deoarece este stiuca,salau,biban,avat,chiar si ...somn! Perioada va fi octombrie-noiembrie si sper intr-un concurs care sa ne apropie unii de altii ,sa ne faca sa schimbam impresii si sa ne atraga in fiecare an! Plus ca vinul de Ciumbrud nu mai are nevoie de prezentare!
Sanatosi sa fim!
La spinning e un pic mai complicat ...balta nu "duce" decat maxim 20 concurenti ,pe standuri si cu un regulament asemanator CN spinning de pe mal.Deoarece vor fi putini concurenti (pentru a se putea pescui civilizat...) ,posibil sa alocam 3-4 locuri pentru fiecare judet invecinat! Ceva de genul 3-4 locuri Cluj ,3-4 locuri Sibiu, 3-4 locuri Bistrita (Marius - alias Ariston a promis ca vine si cu sprijin tehnic ),eventual HD si Valcea (!).Binenteles ca vor fi si din judetul nostru!Ar fi culmea sa ne lasam "cucedriti"!

Sanatosi sa fim!