Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Radestiul s-a terminat inainte de a incepe. Ieri balta era inghetata in proportie de 70 %.In 3 ore cat am stat am incercat pe unele portiuni unde era dezghetata dar fara nici un atac.
Adrian ,imi pare sincer rau .Cu natura nu te poti pune. Eu am convingerea insa ca anul acesta se va mai prinde stiuca pe Radesti. Sau cel putin am speranta ... 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- MARIUS POPA
- veteran
Si uite asa, vulpea batrana, a nimerit-o dinnouAriston scrie:Tare mi-e frica ca o sa fie final de sezon ..in cateva zile la temp de -10 gr ingheata bocna.Necazul este ca nu mai ajung pe Radesti la pescuit.

La copca Zemfi, e bine si acolo .
La Multi Ani , de Ziua Nationala

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- Ariston
- utilizator constant
Acelasi lucru s-a intamplat si anul trecut,ce-i drept mai repede.Dar imi aduc aminte ca de la ultima partida de pescuit in care capturasem doua dintoase mi-am propus sa fac o ultima iesire la interval de 3 zile.Din pacate am ramas cu pesaijistica unui lac inghetat si cu buzele umflate.
Acum ma plimb prin casa precum cainele in cusca!

Acum ma plimb prin casa precum cainele in cusca!

La Multi Ani !!!
- Ariston
- utilizator constant
Pt Adrian I
Daca esti din Tg Mures fii amabil si spune-mi ce mai stii de baltile salbatice de la Santana de Mures si Glodeni?
Daca esti din Tg Mures fii amabil si spune-mi ce mai stii de baltile salbatice de la Santana de Mures si Glodeni?
La Santioana de Mures a mai ramas doar o singura balta unde se mai poate pescui , restul fiind secate total sau aproape in totalitate. Anul asta in septembrie am mai luat ceva stiuca pe acolo, si apoi nu am mai avut rezultate. La Glodeni nu am fost si chiar nu stiu nimic de ele.
La multi ani !!!AdrianI scrie:La Multi Ani !!!
-
- veteran
Nu prea cred...daca mai tine 3-4 zile cu minus 6 gr. noaptea Radestiul ingheata intre maluri.Zamfi scrie:Adrian ,imi pare sincer rau .Cu natura nu te poti pune. Eu am convingerea insa ca anul acesta se va mai prinde stiuca pe Radesti. Sau cel putin am speranta ...

Am fost si eu ieri in vizita la Radesti

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Salutare Vali.Mi-a spus paznicul ca ai fost.Eu eram in zona Sibiului ... Pai stii cum e ...stiuca o putem prinde si la copca!
In rest ai dreptate cu schimbarile in bine de pe Radesti. Plus ca popularea de cca 1,5 t caras mare din aceasta toamna ar trebui sa ajute stiucile sa treaca iarna mai usor
Iar cele cca 1,2 t de amur introdus tot acum sper sa tina sub control plantele din apa.
De braconaj se ocupa paza si ,zic eu , fiecare dintre pescarii sportivi care viziteaza balta!

In rest ai dreptate cu schimbarile in bine de pe Radesti. Plus ca popularea de cca 1,5 t caras mare din aceasta toamna ar trebui sa ajute stiucile sa treaca iarna mai usor

De braconaj se ocupa paza si ,zic eu , fiecare dintre pescarii sportivi care viziteaza balta!