Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Sambata sunt acolo.
Am fost si acum 2 saptamani si am luat 5 marle in juma' de zi.
@Ariston
Nu stiu ce sa zic .Parerea mea personala ca in luna decembrie se va putea pescui inca .Balta asta are niste izvoare interesante, care vor mentine o parte din ea dezghetata .Sau cel putin asa sper!
Nu stiu ce sa zic .Parerea mea personala ca in luna decembrie se va putea pescui inca .Balta asta are niste izvoare interesante, care vor mentine o parte din ea dezghetata .Sau cel putin asa sper!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Din pacate eu incerc o posibil ultima iesire la salau intr-o alta locatie. Nu ne vom intalni .Sa ai fir intins!AdrianI scrie:Sambata sunt acolo.
Si tie la fel, ne vedem noi alta data.
Adrian am fost si azi acele 2 ore pe balta. Foarte maraite ...Cinci atacuri -3 ratate! Adevarul ca am mai povestit cu un baiat de la Cluj ,cu paznicul ,nu eram foarte concentrat.Oricum diferenta fata de ieri...Insa oricum m-am simtit ok!
Cam asa ceva Marius?MARIUS POPA scrie:Data viitoare, batul pe umeri, zambetul extrem, s-a inteles?!

- MARIUS POPA
- veteran
Exact Zemfi, asa; aici la BN e burnita , -2 grade, poate de la -5 grade, rupe fasu
si dintoasa !
In ritmul asta, tre cate 3 izmene si o glaja de smantana de prune, ca altfel, meri dejaba

In ritmul asta, tre cate 3 izmene si o glaja de smantana de prune, ca altfel, meri dejaba

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Zamfi tu ma faci sa dau o fuguza Sambata pana acolo...numa plastice poftesc?
Radule ...habar n-am! Ca eu daca merg doua ore nu prea am chef sa car dupa mine multe maimutze! Sigur merg voblerele de ...iarna si oscilantele ...inca.Insa nu am dat ,nu vorbesc! 

- Ariston
- utilizator constant
Profitati de ultimele zile ..pe Radesti .La Bistrita a nins ,frig iar lacurile de mici dimensiuni au inghetat.Asteptam copca.