Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba

Mesaj de Zamfi » 23 Ian 2014, 16:20

Balta ,normal, complet dezghetata ! Arata beton! Stiuci foarte maraite ,insa, dupa ce reusesti sa le intepi, drillul merita! :lol: Poate fi ultima sansa de ianuarie. Vine ...iarna! :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

dorofteius
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dorofteius » 27 Ian 2014, 21:33

Ca vorbeam de podul de la Partos ( peste Mures ) si pt. ca cineva spunea de braconaj, iar altul de bolognese.
"Avai" oameni buni ce macel e acolo.I-am vazut eu de ceva ori cand scoteau scobarul prins de cap sau de coada, in trecere fiind. Nu va trece prin cap in ce hal s-a ajuns.
In fiecare zi merg cel putin un dus intors pe acolo. Acum e bine ca a dat frigul. Dar grebla face legea.
Mai am coleg un nene care e pescar de pe vremea lu' bunica. I-a studiat. Sunt greblari. Garantez.
Eu, cel putin, nu mai platesc permisul. Sa ia circul toata legea romaneasca. O sa ma duc si eu cu 10 prieteni dupa mine, sa le fie frica militienilor ca ii arunc in apa.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 27 Ian 2014, 21:39

MARIUS POPA scrie:Colegi, chiar asa de rau sta treaba in zona podului rutier, de la varsarea Sebesului, si in amonte pana la pod???
Chiar in halu ala se braconeaza, in vazul lumii, in amiaza mare?
Cu parasute, cu japca, cu halau si nimeni nu-i intreaba de doamne ajuta?
Nu-mi vine a crede, ca nimicesc astia si pe la noi !
Pa ce sula fac astia de la AJVPS, ca de ei apartine aceasta apa?
Nu mai am cuvinte......hai ca mai zareai cate 1, pe dupa copaci, pe la zmeu in praznic, dar acuma?! De pe pod,se pune langa tine care dai frumos cu pluta si carlig cu nonsalanta; unde se circula nonstop, nu vede nimeni, nu suna nimeni, nu se sesizeaza sau autosesizeaza nimeni?! :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Apa ne meritam soarta, nu ne mai miram ca si pe dincolo facem ce facem (nu chiar toti..) !
Rusine autoritatilor ca nu iau masuri, fix in "buricul targului" .
Noi platim permise sa ducem acasa 3-6 pesti, daca ducem, si ei cu zecile de kile, plus victimele colaterale, care pleaca la vale cu burtile in sus !
Pa nu bine zice ala :...dupa ce fras sa platesc, cand ala braconeaza langa mine....si se numeste pescar, un pescar are trairi, are simtiri, are responsabilitate, are bun gust, are RESPECT, pentru pescuit, el nu merge din necesitate sau hai sa ma laud la vecina ca am "prins" peste, el merge ca-i place, si daca scapa pestele nu moare de ciuda, si daca-l prinde, poate il elibereaza, poate il retine, dar nu baga tot in sacosa, sau il rupe-n doua cu ancorele!!!! :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Rusine, rusine , rusine celor in masura sa faca ceva !

P.S:Pa nu are nimeni o camera sa-i filmeze tiptil, tiptil, si dupa ce suna la politie si aia zic ca nu cred, sa-i aratati filmuletele, vreo 2-3 zile , ca daca le zici ca azi, poate zic ca-i o intamplare !
de cand am zis de asta, toata lumea n-a vazut, nimeni nu stie nimic :wallbash: :censored:
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 29 Ian 2014, 20:56

cum se prezinta radestiul?

as face o vizita vineri daca nu-i inghetat
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 29 Ian 2014, 22:05

Doar pentru un vin cald! Stiuci ...la primavara! :lol:

bogdansalk
junior
junior

Mesaj de bogdansalk » 02 Feb 2014, 08:23

cica ar fi varsat pe scara ce coboara la piciorului podului niste galeti cu rahat cineva,dar nici asa nu s-au potolit...doar pe hatari nu-i pot oprii niste galeti cu rahat.
am auzit ca s-a aruncat cu sarma ghimpata dar din nou nu am vazut sa-i deranjeze...la fel si saci de rafie.

ieri fiind pe balta mova s-a auzit in sfarsit megafonul de la masina politiei pe podul muresului...iar cand am trecut catre casa erau doar plutasii...oare acum se pot odihni in sfarsit morunasii ,scobarii..etc?...nu cred. maine sunt la loc. :roll:
sa vad romanul cum elibereaza pestii sub dimensiunile legale

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 02 Feb 2014, 09:52

O sa ma duc si eu cu 10 prieteni dupa mine, sa le fie frica militienilor ca ii arunc in apa.[/quote]

Ce-mi place asta cu frica si cu aruncatu in apa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dorofteius
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dorofteius » 02 Feb 2014, 11:38

Pai daca nu le era frica poate interveneau mai devreme.
In zona Sibot se intampla acelasi lucru. Cand a sunat cineva la politie, asta a fost raspunsul. Nu putem interveni pt. ca suntem doar 2 oameni.
Deci ... frica.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 02 Feb 2014, 13:49

Fii sigur ca nu frica ii retine! Altele sunt cauzele ...Printre care si comoditatea! :shock: Restul nu le discut aici :evil:

StefanG
senior
senior

Mesaj de StefanG » 02 Feb 2014, 14:34

Dar nu se gandeste nimeni sa cheme televiziunea,care sa filmeze pe sestache,iar mai apoi sa fie sesizata si politia? Sa vezi atunci circ!!! Ori isi pierd toti posturile,ori se ocupa de treaba cum trebuie...
Everyone should believe in something; I believe I’ll go fishing

Scrie răspuns