Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
de cand am zis de asta, toata lumea n-a vazut, nimeni nu stie nimicMARIUS POPA scrie:Colegi, chiar asa de rau sta treaba in zona podului rutier, de la varsarea Sebesului, si in amonte pana la pod???
Chiar in halu ala se braconeaza, in vazul lumii, in amiaza mare?
Cu parasute, cu japca, cu halau si nimeni nu-i intreaba de doamne ajuta?
Nu-mi vine a crede, ca nimicesc astia si pe la noi !
Pa ce sula fac astia de la AJVPS, ca de ei apartine aceasta apa?
Nu mai am cuvinte......hai ca mai zareai cate 1, pe dupa copaci, pe la zmeu in praznic, dar acuma?! De pe pod,se pune langa tine care dai frumos cu pluta si carlig cu nonsalanta; unde se circula nonstop, nu vede nimeni, nu suna nimeni, nu se sesizeaza sau autosesizeaza nimeni?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Apa ne meritam soarta, nu ne mai miram ca si pe dincolo facem ce facem (nu chiar toti..) !
Rusine autoritatilor ca nu iau masuri, fix in "buricul targului" .
Noi platim permise sa ducem acasa 3-6 pesti, daca ducem, si ei cu zecile de kile, plus victimele colaterale, care pleaca la vale cu burtile in sus !
Pa nu bine zice ala :...dupa ce fras sa platesc, cand ala braconeaza langa mine....si se numeste pescar, un pescar are trairi, are simtiri, are responsabilitate, are bun gust, are RESPECT, pentru pescuit, el nu merge din necesitate sau hai sa ma laud la vecina ca am "prins" peste, el merge ca-i place, si daca scapa pestele nu moare de ciuda, si daca-l prinde, poate il elibereaza, poate il retine, dar nu baga tot in sacosa, sau il rupe-n doua cu ancorele!!!!![]()
![]()
![]()
Rusine, rusine , rusine celor in masura sa faca ceva !
P.S:Pa nu are nimeni o camera sa-i filmeze tiptil, tiptil, si dupa ce suna la politie si aia zic ca nu cred, sa-i aratati filmuletele, vreo 2-3 zile , ca daca le zici ca azi, poate zic ca-i o intamplare !