Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
haprian ionel
veteran
veteran

Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba

Mesaj de haprian ionel » 04 Sep 2013, 16:23

[quote="Radu_T"]Ma Ionele poate ai fost Sambata ...sau poate ai fost la Radesti si ai dat la crap ca la aia de stiuca nu ai fost...cum drek...eu am stat de la ora 2 pan` la 8 seara si nu a fost nimeni pe balta(ma rog la Spinn)....eu am fost cu , colegu` Radu ...ceva atacuri fine ...eu am luat 1 colegu 2 pana`n Kil , am vazut un atac de m-am indepartat de mal ...am zis drek ca`i Balena Orka. Paznicu cred ca era (asta nou) a luat un salau pana in 400-500 gr. Iaraba multa (macar de putea fi rulata :)) da nui de care trebuie) ...poate mai incolo cand so mai raci apa.[/quote]

Radule, sigur ai fost Sambata ? Daca erai acolo sigur te vedeam ca am stat mai mult in capatul cu pontoanele iar paznicul nu a fost ala nou ci tot baiatul care era si cand am mers noi impreuna.. mi-a dat un biletel care spune ca la patru partide a cincea e gratis. Hai ca ne auzim noi la un tel si poate dam o tura impreuna.

Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 04 Sep 2013, 17:20

:)) iti dai seama ca atunci cand am scris mesajul asta cred ca eram inca beat de nunta la care am fost SAMBATA :)) ...am uitat ca eu am fost Duminica...si nici nu sunt batran ...Praf de mine :) Scuze Ioane.

Radu_V
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Radu_V » 04 Sep 2013, 21:02

Pf, Nu mai stii ma care e sambata sau duminica :wallbash: intradevar a fost duminica, dar avea plumbi legati de adidasi era cu gandul la povara , nu se tinea priponit decat in undita :mrgreen:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 04 Sep 2013, 21:44

Nasol moment! :lol:
Am dat si eu o fuga in seara asta pe radesti ca ma ardeau palmele :lol: Mai ales dupa ce mi-a urat o gagica ,la un bar , un "Succes" cu gura larg deschisa :headbash: Ma rog,superstitii.

Superstitii sau nu ,dar ...doar un atac pe o guma si canci :shock: si un atac pe tabla si strapazan! Parca trebuia sa fie invers nu? Adica stiuca pe tabla si strapul pe guma... In rest am vazut doua namile de avati care au rupt efectiv balta in doua randuri ,cu jumatate de corp afara din apa! :censored: Un vant insa infernal care-mi fluiera si acum prin cap. Soare cu ...dinti! Cam nasoale schimbarile astea de vreme . Nici Muresul nu rupe la noi. Putin pleznit ,teoretic de vis la avat .Cu practica stam mai rau :oops: Somni frumosi braconati la pripoane si siruri .
Cam asta e spinningul prin Aiud-jud.Alba :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

oviedo
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de oviedo » 07 Sep 2013, 18:40

Zamfi scrie:Nasol moment! :lol:
Somni frumosi braconati la pripoane si siruri .
Cam asta e spinningul prin Aiud-jud.Alba :lol:
Din pacate asa este. Azi am asistat la o scena incredibila intre Sincrai si Radesti. Un individ isi plasa sirurile pe malul drept, intr-o zona cam salbatica mai greu accesibila de pe uscat, dintr-o barca pneumatica. Cam dintr-o suta intr-o suta de metri tragea la mal si lega sculele. Mai a avut si neobrazarea sa ma intrebe cum merge treaba, daca am prins ceva la blinker. Pe astia i-as obliga sa pescuiasca 8 ore pe zi fara cirlig. :wallbash:

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 07 Sep 2013, 20:25

ai sunat la politie?
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

Ariston
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ariston » 16 Sep 2013, 06:47

Intorcandu-ma acasa de la Alba spre Bistrita ,dupa multe tel.si informatii am depistat balta de la Radesti.Dupa o discutie cu administratorul si evident schimbarea tinutei pt nu era adecvata pescuitului,am inercat sa iau pulsul baltii.Am facut un tur de orizont pe toata balta ...lasand cadou si un vobler.Dupa multe lanseuri atacurile au lipsit cu desavarsire.Am schimbat strategia si am luat-o pe "table"La a -l doilea lanseu a venit si prima dintoasa.Apoi frumusetea pecuitului nu consta doar in capturi,aici am reusit sa-l cunosc live pe Radu T si sa purtam multe conversatii de profil si sa depanam povesti pescaresti.Nu dupa mult timp in lanseta lui Radu se zvarcolea o cumatra ....tot pe tabla.Apoi pt timpul ma presa am mai incercat cateva lanseuri care mi-a mai adus o dintoasa.Balta va promite mult pacat ca stau departe.Am reusit si un mic reportaj care poate fi urmarit pe pagina https://www.facebook.com/DeAlePescarilor dupa ce va fi trasmis pe post.
Cateva foto sper sa fie postate de admin.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 16 Sep 2013, 10:04

Marius, mare grija, ca locurile natale is ca ciuma, se leaga repede de tine :D , Radule , nenea Ariston incerca sa se bata, cum poate el , cu spurcaciunile care impotrivesc pescuitul pe aici , pe la BN, acuma ca nu reuseste tot timpul, asta este, macar mai scoate o gazeta, o emisiunea, un atac... 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 16 Sep 2013, 14:48

Intradevar Duminica am avut placerea sa cunosc in primul rand un om extraordinar si un pescar foarte bun care mi-a demonstrat ca tablele, uneori cel putin , pot face diferenta...Desi de dimineata a fost cam urat , dupa masa treaba sa schimbat ...o vreme super pe la 4-5 ... nu prea este activitate la rapitor ...nici nu ma mir la cat puiet au de mancare ... niste baieti prindeau la pluta carasi pe la 700-800 gr. Unu deala pemtru o stiuca e perfect...vegetatie este dar se poate pescuii...am dat la cam toate si pana la urma numai la tabla am avut ceva activitate...chiar si un salau. :shock:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 16 Sep 2013, 18:53

Radule ,pentru gestul tau de ieri de pe balta ai multumirile si aprecierele mele! :respekt: A fost un gest , de normalitate pana la urma, venit din partea unui om care vede in peste un partener de intrecere si nu un fel de mancare!Un om care intelege sa respecte un regulament si munca depusa de administrator ! Ma bucur ca iti pasa de aceasta balta si sunt convins ca daca vom fi din ce in ce mai multi vom avea si noi ,in judetul Alba , o balta adevarata de rapitori! Vizitata cu pescari nu de "burti in cizme"! :evil:

Nu in cele din urma, ai apreciere si multumiri din partea administratorului si mai mult ,ai o partida de pescuit gratuita oferita din partea lui! Asa ca ,daca iti face placere si poti ,duminica este o zi in care putem ciocni o tabla pe balta! :bere:

Ai si un mp. :lol:

Pentru toti colegii de pasiune care vor veni la Radesti ...gesturile bune ,care denota respect fata de peste si munca unor oameni, nu raman nerecompensate! :respekt:

Ps:Sa nu interpretati aceste randuri ca si reclama ieftina ca nu e cazul!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns