Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Radu_T
veteran
veteran

Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba

Mesaj de Radu_T » 16 Sep 2013, 20:07

Zamfi...ma bucur ca am putut fi de ajutor...respectivu nu stiu cu ce dadea ca nu a fost primu ...mai luase 1 dar ala intrase in iarba si nu la putut scoate(blestema de numa :) ) ...cine merge pentru mancare si nu respecta pestele indiferent daca e pe ape naturale sau artificiale nu este pescar ci un egoist ordinar care nu se gandeste si la viitor. Parerea mea este ca pana nu se delimiteaza si respecta cine unde pescuiesti nici rapitorii de pe Radesti nu sunt in siguranta.Daca este balta de rapitor asa ar trebuii sa ramana ...din cate stiu este si de pluta/adanc. Multumesc administratorului pentru partida oferita. Zamfi Duminica loveam o tabla de caisa numa ca am nunta si nici nu mere sa ma trag pe "spate" ca ii nunta lu sora-mea :))
Seara faina!

Ariston
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ariston » 16 Sep 2013, 20:18

Propun Radu pe octombrie o partida ,cand merg la Alba la fiu-meu.Numai bine se mai lasa si vegetatia.O seara buna .

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Sep 2013, 20:32

Zamfi scrie: Pentru toti colegii de pasiune care vor veni la Radesti ...gesturile bune ,care denota respect fata de peste si munca unor oameni, nu raman nerecompensate! :respekt:

Ps:Sa nu interpretati aceste randuri ca si reclama ieftina ca nu e cazul!
ieftina?!! nici pe departe.........
accept recompensari numai in sticle aburite cu licoare de Ciumbrud sau din alea de fac margele cand le agiti :D
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 16 Sep 2013, 20:40

Radule ,o seara buna si tie! Urmatoarea saptamana am eu intalnirea de la ...ceva ani de liceu :lol: si nunta la Cluj. In 2 octombrie ,seara , o sa plec in Delta daca treburile sunt ok ,asa ca o ciocnim tabla odata cu tulburelul ... :lol:

@Ariston
In luna octombrie ,probabil dupa 15 , o sa incerc sa organizez o intalnire "tare" pe Radesti cu cativa prieteni forumisti de prin Sibiu,Valcea,Tg.Jiu, Cluj ...Ar fi minunat sa vina si de la BN cineva! intalnirea o gandesc pe 2-3 zile ,ca sa avem timp sa ne cunoastem! :lol: Probabil ceva weekend. Daca se va realiza intalnirea o sa vorbesc cu administratorul sa inchida balta pentru stationar ,deoarece intradevar se pescuieste si la stationar pe aceasta balta . Ar fi interesanta ,in perspectiva , o mica intrecere amicala pe judete! Sigur ca in conditiile in care lucrurile merg normal...

@radu_T

Ai dreptate in ce priveste siguranta pestilor pe balta! Este lucrul de care-mi este teama si mie si anume furtul pestilor! :evil: Oricum Radule in toamna asta facem o "gasca Alba" sa dam piept cu oltenii!!! :lol: :respekt: Ca e buni astia Radule...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 16 Sep 2013, 20:42

Radule vezi ca deja intra unul !!! Adica adiwolf... :lol:

@adiwolf
Las'ca gasim noi sticle si din alea si din alelalte ...Sanatosi sa fim si sa va faceti echipa ,ca eu am inceput dupa cum vezi ! :wink:

Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 16 Sep 2013, 20:50

Sunt acolo ...si vin si cu sticlele alea cu multe bule...deabia nu mai vad "adversarii" ce pun in agrafa :) ...si eu prin oct. inca nu stiu exact...ori 28 sept. ori tot prin 2 oct. vreau sa fug un pic in Delta. Sf. Gheorghe sau Mila23(comoditate). :respekt:

informer
senior
senior

Mesaj de informer » 16 Sep 2013, 21:53

Zamfi scrie:...
In luna octombrie ,probabil dupa 15 , o sa incerc sa organizez o intalnire "tare" pe Radesti cu cativa prieteni forumisti de prin Sibiu,Valcea,Tg.Jiu, Cluj ...
Mai de la vest de "meridianu`" Cluj - Alba - Tg. Jiu nu mere? :wink:
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 16 Sep 2013, 23:29

Mai baieti mai, imi place de voi de numa!
Auzi Zamfi, ce a facu Radu_t , de alti nu pot sa faca, nu de alta, dar eu il cunosc cat de cat.....si zic, ca, nu e lucru mare, mai ales ca noi, unii, ne consideram pescari sportivi, nu mergem la peste (la asta rar, si stiuca pentru zona noastra este raraaaaaaaaaaaaa) , sa mancam din el, mergem cu gandul ca, daca vine, i dam drumul, si poate, poate, il mai luam si data viitoare si cealalalta data...vorbim de stiuca, acuma, ca de scobar nu se poate ca ala vine cu toate neamurile si nu se vede daca iei 20-50 dintr-un banc :D :D !
Fa-ne curiosi, ce s-a intamplat , ce fapte marete a facut Radu!!!
Nu am fost pe balta, dar nu ma deranjeaza o partida moca, si nu cred ca nu ma vad in situatia in care, as putea accedea la o partida moca ;) ;)
mai radem si glumim.....dar stiuca se elibereaza ! :mrgreen: :mrgreen:
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 17 Sep 2013, 07:03

Marius ...daca vrea Radu iti va spune el ce si cum.Asa mi se pare corect! Oricum gestul nu tinea de propia persoana ca sa zic asa...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 17 Sep 2013, 07:54

informer scrie:
Zamfi scrie:...
In luna octombrie ,probabil dupa 15 , o sa incerc sa organizez o intalnire "tare" pe Radesti cu cativa prieteni forumisti de prin Sibiu,Valcea,Tg.Jiu, Cluj ...
Mai de la vest de "meridianu`" Cluj - Alba - Tg. Jiu nu mere? :wink:
Cu cea mai mare placere! :respekt:

Scrie răspuns