Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Si muresul e iar rosu de 2 zile...asa ceva...
Atentie!
Incepand cu data de 01.09.2013 noul administrator al baltii de la Radesti este dl.Geza Bolgar -tel.0742793982.
Totodata s-au stabilit si taxele de pescuit pe balta. Pentru pescarii de spinning taxa este de 30 lei /zi sau 20 lei /jumatate de zi .Sistemul ramane binenteles C&R pentru toti rapitorii
Asa cum v-am spus s-au amenajat pontoane pe balta de rapitori ,s-a nivelat malul ,iar noul administrator promite o toamna ...fierbinte!!! De altfel atat administratorul cat si patronul sunt baieti tineri si ...pescari
Ia uite-i:

Marla este de saptamana trecuta. Parerea mea este ca mai trebuie sa asteptam un pic,un pic...

Incepand cu data de 01.09.2013 noul administrator al baltii de la Radesti este dl.Geza Bolgar -tel.0742793982.
Totodata s-au stabilit si taxele de pescuit pe balta. Pentru pescarii de spinning taxa este de 30 lei /zi sau 20 lei /jumatate de zi .Sistemul ramane binenteles C&R pentru toti rapitorii

Asa cum v-am spus s-au amenajat pontoane pe balta de rapitori ,s-a nivelat malul ,iar noul administrator promite o toamna ...fierbinte!!! De altfel atat administratorul cat si patronul sunt baieti tineri si ...pescari

Marla este de saptamana trecuta. Parerea mea este ca mai trebuie sa asteptam un pic,un pic...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Cate hectare are balta??? Poti intra si cu barca???
rapala the best vobler in the world
- haprian ionel
- veteran
Balta este de fapt un brat mort al Muresului care a fost escavat si amenajat dar tot un fel de "brat" a ramas, poti lansa de pe un mal pana aproape pe celalalt deci chiar nu ai nevoie de barca.
Zamfi, oare cu ploile astea sa tulburat veun pic ca as face o tura Vineri dupamasa pana acolo cand ies de la servici.. de fapt lasa ca il sun pe administrator si il intreb.
Zamfi, oare cu ploile astea sa tulburat veun pic ca as face o tura Vineri dupamasa pana acolo cand ies de la servici.. de fapt lasa ca il sun pe administrator si il intreb.
haprian ionel scrie:Balta este de fapt un brat mort al Muresului care a fost escavat si amenajat dar tot un fel de "brat" a ramas, poti lansa de pe un mal pana aproape pe celalalt deci chiar nu ai nevoie de barca.
Concret,ce lungime si ce latime are????? Stiti careva???
rapala the best vobler in the world
-
- utilizator nou
Balta are 600 metri,lata in medie 30-35 metri
-
- utilizator nou
S-a tulburat putin,dar nu exagerathaprian ionel scrie:Balta este de fapt un brat mort al Muresului care a fost escavat si amenajat dar tot un fel de "brat" a ramas, poti lansa de pe un mal pana aproape pe celalalt deci chiar nu ai nevoie de barca.
Bun venit pe forum Geza!
@stradic
Nu se poate intra cu barca deoarece regulamentul nu permite.Nici nu este cazul la cum este pozitionata balta.Pescuitul de pe mal este suficient!
@haprian ionel
Este un pic tulbure ,cum zice si Geza ,dar nu este asta o problema. Eu zic ca inca este prea calda apa si nu a inceput sezonul.Este inca august!
Oricum ,pana am schimbat ieri doua vorbe cu administratorul (care ati vazut ca este pescar
) am si dat cateva maini .Am prins doar o "zburatoare" care mi-a demonstrat ,inca odata, ca ce naste din salau stiuca mananca!
Ia uite dihania:

@stradic
Nu se poate intra cu barca deoarece regulamentul nu permite.Nici nu este cazul la cum este pozitionata balta.Pescuitul de pe mal este suficient!
@haprian ionel
Este un pic tulbure ,cum zice si Geza ,dar nu este asta o problema. Eu zic ca inca este prea calda apa si nu a inceput sezonul.Este inca august!
Oricum ,pana am schimbat ieri doua vorbe cu administratorul (care ati vazut ca este pescar

Ia uite dihania:

-
- veteran
Zamfi paznicul e tot acelasi ....adica Anty????
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
De la 01.09.2013 se pare ca da. El si probabil si altcineva deoarece balta va fi pazita 24 din 24 .Motivele nu le mai amintesc!Oameni ..