Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba
E scazut dar rosu de la alge moarte.
- MARIUS POPA
- veteran
Cum rosu...in Mures is putine alge...ceva imi scapa!?
Posibil sa fie altul motivul!
Posibil sa fie altul motivul!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Si anul trecut s-a intamplat ( parca tot in perioada asta ), a venit vegetatie moarta pe apa, a durat cam 3 saptamani. Spre final din rosu apa s-a facut cam neagra, dupa care s-a limpezit destul de repede. Se vede clar ca nu-i tulbureala de la ploaie. Sper sa nu mai dureze mai mult de o saptamana...
Explozia diatomeelor (alge maro) din ultima perioada a revigorat Muresul. Sar avatii ca in zilele bune (chiar daca nu sunt exemplare capitale), mreana papa voblere si somnii...:
http://www.rapitori.ro/forum/gallery/im ... e_id=16598
http://www.rapitori.ro/forum/gallery/im ... e_id=16598
https://www.totpescuit.ro
"Sar avatii ca in zilele bune (chiar daca nu sunt exemplare capitale)": da...bat si langa tine daca stai in apa...problema e ca n-am reusit nici cum sa-i fac sa atace...cu orice as fi dat
- MARIUS POPA
- veteran
Anul asta merg pe mana voastra , ca nu am cum sa-l vad f des, dar anii trecuti, nu pot zice ca l-am vazut rosu, si har domnului, cel putin de 2 ori pe saptamana il vizitam....
Zilele astea am fost la Deda, langa Reghin, o culoare extraordinara, in 3 zile , nu si-a schimbat deloc culoarea...dar vorbim de un alt Mures, mult mai salbatic, mai energic, mai rece...plin viata!
Zilele astea am fost la Deda, langa Reghin, o culoare extraordinara, in 3 zile , nu si-a schimbat deloc culoarea...dar vorbim de un alt Mures, mult mai salbatic, mai energic, mai rece...plin viata!

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Bravos Sorine!!...intradevar Muresul are culoarea ciudata ...dar..e plin de viata...poate mi se pare dar parca e mai "bun" decat in alti ani.
- MARIUS POPA
- veteran
Ce ai puncat Radu?

Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
...punctat...

Fii pescar nu talhar.
Cred ca somotel .La noi sunt deosebit de vioi!
Cred ca si la Alba...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.