Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- haprian ionel
- veteran
Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Si eu mi-am tot planuit o iesire pe Duminica dar pana la urma mi-a spus draga de sotie ca voi face o iesire la un botez.. 

- MARIUS POPA
- veteran

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Ai fost la Stejaris pana la urma ca nu ai mai zis nimic? Rezultate ceva?Radu_T scrie:La Dostad? Cand era tata amic cu Miron ...uffff partide grele la salau,stiuca...ocazional cate un fito la 20+ ....dar de cand alea alea...gata.....oricum si eu fac o iesire duminica ..la Sibiu , la o balta....poate ultima pe distanta asa mare anu asta...
La cum ma doare spatele nu cred ca vad Dostad duminica ...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- MARIUS POPA
- veteran
Zamfi, amu 2 saptamani, am avut si eu 2 nopti nebune, mi se bloca spatele si gemeam ca...asa-i si la tine?!
Chestia e ca, m-a prins vantul pe malul apei, si era un loc deschis...dar na, pasiunea!
Chestia e ca, m-a prins vantul pe malul apei, si era un loc deschis...dar na, pasiunea!

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Nu...Stejerisu era pentru Duminica asta....dar nu eram prea convins....in plan era Arad-ul , am si rezervat acolo , dar nu mai merem ca cica au bagat 2 T de puiet de caras...sunt ghiftuite cumetrele, asa ca mergem la scoreiu pe acolo...despre rezultate mai incolo 

- MARIUS POPA
- veteran
Secretosilor, bai Radule care ti-e viata , pe unde ai mai umblat?!

Fii pescar nu talhar.
Da mai cam asa-iMARIUS POPA scrie:Zamfi, amu 2 saptamani, am avut si eu 2 nopti nebune, mi se bloca spatele si gemeam ca...asa-i si la tine?!

Pe la Scoreiu ar trebui sa fie interesant ...
Oricum daca lucrurile vor merge bine ,la anul pe vremea asta va invit sa incrucisam lansetele toti pe ....Radesti! Lucrurile merg binisor cu amenajarea/curatarea baltii si dpdv al stiucii se stadestul de bine : cca 700 bucati de stiuca SUNT in balta care se apropie de finalizare! Anul acesta nu se poate pescui dar la anul ... Mai sunt cca 30 avati frumosi ,salau destul de putin si biban . Probabil se va mai popula dupa amenajare...Cu salau .Balta de jos va fi in regim C&R ,doar pentru spinning

Asa ca stimati colegi "de Alba"

Si sa va mearga bine!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- MARIUS POPA
- veteran
Apropo, cu Puterea Ursului?...incearca Sindolor, altfel, mai greu!
Unii au decolat pe la Bistrita, de tot, au de venit la vale amu
Unii au decolat pe la Bistrita, de tot, au de venit la vale amu

Fii pescar nu talhar.
Am relatii la baiatu irlandez....
... in Irlanda sta langa un amic bun de-al meu...el stia de treaba asta de ceva vreme (cu Radesti) ...sa speram ca nu tre sa asteptam pana in octombrie sa facem concursu` ala....poate o face mai repede ...sa ii dam bice....cat despre umblat Mariuse...Arad (slab) ... Sacel-Sibiu (gherla la salau) ... Mures (la ce o fi-stiuca/salau/somn...pauza)...si cam atat

MARIUS POPA scrie:Zamfi, amu 2 saptamani, am avut si eu 2 nopti nebune, mi se bloca spatele si gemeam ca...asa-i si la tine?!
Lasa ma ca tu aveai emotii de la nunta, deaia te dureau shelele. Ne minti aci pe fata.

Popa tu ti-ai facut acte de Bistrita sau te intorci indarapt?
Numa bine rau la nime`!
PS: ati vazut ce gainat pink or facut astia de black friday la p`apa. Cica reducere de 20-45% la o gramada de produse. Preturile reduse de black friday sunt exact aceleasi ca pe TF care nu au nici o reducere. Ii jenant sa bagi 1 milion la pretul normal si dupaia sa il reduci cu 1 milion. Chiar jenant. Ne mai trebuie cel putin 20 de ani ca sa realizeze si la noi lumea ce inseamna REDUCERE.
hai ca acum m-am enervat.
spinning la scobar