contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Zamfi
- veteran

RaPpSodIq scrie:haprian ionel scrie:Am nimicit unul singur..

Zamfi ai fost azi la Radesti? Stii cumva cum e Muresul. De fapt ma duc iar pe tarnava. Am auzit un zvon ca ii cam pisculit si ca s-ar fi luat ceva mustaciosi pe vobler pe la Tg Mures. De un monstru de vreo 4 kg zigur am auzit. Restul poate sunt povesti. Ma duc sa ma mai lupt iar cu scobarul. La feeder de data asta. Ultima sansa, dupa asta ma linistesc pana prin ianuarie. Chip in taci.

Am fost .In balta de jos nu mai este apa .In aia de sus am cotizat un vobler
Muresul e mic si aproape limpede . Bun de rapitor.Foarte bun.Nu stiu insa daca rapitorul stie...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
MARIUS POPA
- veteran

Zamfi scrie:
Muresul e mic si aproape limpede . Bun de rapitor.Foarte bun.Nu stiu insa daca rapitorul stie...

Buna rima, buna!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
ticairlandezu
- veteran

Zamfi, pe Lancram ai mai fo' de curand?
-
Zamfi
- veteran

ticairlandezu scrie:Zamfi, pe Lancram ai mai fo' de curand?
Eu nu ,dar am vorbit azi cu doi baieti care erau ,normal ,extrem de dezamagiti legat de Lancrami ...Cica s-a dat cu curent in vara/toamna la greu ! O fi auzit ca se scumpeste energia si or fi vrut sa ajute pestii sa-si faca rezerve de iarna ...
...dulce Romanie /De'asta te iubesc!

-
Radu_V
- utilizator constant

-
Hai ma nimeni nimic, numa de energie electrica aud peste tot si pe Baltuta aia au incalzit-o? vai de noi .
-
haprian ionel
- veteran

-
Balta de la Lancram este o balta pe cate de disparitie domnilor.. In primul rand a scazut apa dramatic cu aproape un metru, buruiana sa ridicat pana la suprafata acoperind toata balta si facand imposibil pescuitul la spin. Au mai ramas doua trei locuri unde probabil e apa mai adanca si nu a ajuns iarba pana la suprafata dar tot timpul sunt ocupate de pescarii fara ocupatie care dau la Stiuca cu pestisor sau la dinaia mici. Cat despre braconaj.. cat se poate, chiar si eu am stat intr-o duminica pana seara pe la ora 8 - 9 si am vazut cum au venit baietii cu barca si cu plasa.. Apai de povesti nu mai zic.. cu plasa de Buzau conectata la curent , cu harpoane si reflectoare dinalea mari de vad pana in fundul apei etc etc
Acum doi ani era o balta super si era locul principal de pescuit al meu.. La o tura de balta sigur prindeam doua trei marlite, acum in capatul catre Lancram unde pescuiam cel mai des a scazut apa de a ramas pitrisul de pe fund uscat.
Probabil ca mai sunt ceva ochiuri cu apa mai adanca unde sau adunat ultimii pesti ramasi dar dupa cum a evoluat treba in ultima vreme eu zic ca la anul nu o sa mai fie nimic pe acolo.
-
RaPpSodIq
- senior

-
Ptiuuu ce liniste ii pe aci. Nimeni nimic? Zamfi ai mai fost pe undeva?
spinning la scobar
-
MARIUS POPA
- veteran

Domnu, te plictisesti?
Mai fa si tu o iesire!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
Zamfi
- veteran

Duminica am iesit un pic .Era sa prind un salau da' s-a dus inapoi
Acum am o durere de spate ,dar daca-mi trece pana duminica cred ca merg la Dostad .

-
Radu_T
- veteran

La Dostad? Cand era tata amic cu Miron ...uffff partide grele la salau,stiuca...ocazional cate un fito la 20+ ....dar de cand alea alea...gata.....oricum si eu fac o iesire duminica ..la Sibiu , la o balta....poate ultima pe distanta asa mare anu asta...