Da' poate e mai bine asa ...daca prindea mai mult ca mine?
Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Nu am reusit...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Buna treaba cu prenuptialu`. Da nu are ea treaba ca stie ca is handicapat si nu are cu cine discuta. Am ajuns de la pesti. 3 bibani cat dejtu si un clean cat 2 dejte. Toti la Trout Magnet de 2 cm pe jig de 1.5 gr marimea 12 cred. Oricum nu gasesc niciunde asa de mici ca astea si as vrea mai multe. De aveam jiguri pe aceasi marime dar mai grele de 3 gr macar sa imi mearga bine pe fund si sa fi fost vara si sa fi fost lacu deja populat cu shaloo ii zdrobeam.Zamfi scrie:Nu am reusit...![]()
Da' poate e mai bine asa ...daca prindea mai mult ca mine?![]()
spinning la scobar
Acum am venit de la Turda si am povestit un pic cu un campion national de stationar ...Nu merge scobarul nici la ei! La noi nu se prinde asa ca rupele fasul la crapi maine la grub! O sa iei sigur ! 
2 buc am luat. Dar numai 1 agatat regulamentar (mai mult sau mai putinZamfi scrie:Acum am venit de la Turda si am povestit un pic cu un campion national de stationar ...Nu merge scobarul nici la ei! La noi nu se prinde asa ca rupele fasul la crapi maine la grub! O sa iei sigur !

Are 1.5 cm, 1.2 gr. e sinking si maine o sa prinda clean.
spinning la scobar
...fain !
Cristi ,dupa ce te specializaezi la voblere poate faci si altele nu numai pentru clean ...
Fac, numa sa imi fac putin mana. Nu stiu ce dreq mo apucat dar acum imi trebe o gramada. cantar miligrame, aerograf, compresor. Ca iese oribil cu pensula.Zamfi scrie:Cristi ,dupa ce te specializaezi la voblere poate faci si altele nu numai pentru clean ...
Radu ms de sfaturi. Acum ma roade sa imi iau aerograf si nu stiu de care.
spinning la scobar
- MARIUS POPA
- veteran

Haideti domnilor la Bistrita, aici cleanul si podutul sunt prieteni buni si, cateodata, mai bun si botul, mai des ca la alti, cel putin mi s-a confirmat! 

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Pentru inceput merge si cu spray-ul . Vopseaua sa fie ultima problema..RaPpSodIq scrie:Fac, numa sa imi fac putin mana. Nu stiu ce dreq mo apucat dar acum imi trebe o gramada. cantar miligrame, aerograf, compresor. Ca iese oribil cu pensula.Zamfi scrie:Cristi ,dupa ce te specializaezi la voblere poate faci si altele nu numai pentru clean ...
Radu ms de sfaturi. Acum ma roade sa imi iau aerograf si nu stiu de care.Asta e, omu cand nu are de lucru isi face.
- MARIUS POPA
- veteran

Mai frati romani, se pierd traditiile, dezamagire ...slab de tot la Alba Iulia,cu ocazia zilei de 1 Dec.! 
Prin asta, din pacate, carnatul si micul e la putere, nu istoria!
Pacat...mare pacat.
Prin asta, din pacate, carnatul si micul e la putere, nu istoria!
Pacat...mare pacat.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.