Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba

Mesaj de Zamfi » 23 Noi 2012, 15:51

Nu am reusit... :oops:
Da' poate e mai bine asa ...daca prindea mai mult ca mine? :headbash: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

RaPpSodIq
senior
senior

Mesaj de RaPpSodIq » 23 Noi 2012, 16:56

Zamfi scrie:Nu am reusit... :oops:
Da' poate e mai bine asa ...daca prindea mai mult ca mine? :headbash: :lol:
Buna treaba cu prenuptialu`. Da nu are ea treaba ca stie ca is handicapat si nu are cu cine discuta. Am ajuns de la pesti. 3 bibani cat dejtu si un clean cat 2 dejte. Toti la Trout Magnet de 2 cm pe jig de 1.5 gr marimea 12 cred. Oricum nu gasesc niciunde asa de mici ca astea si as vrea mai multe. De aveam jiguri pe aceasi marime dar mai grele de 3 gr macar sa imi mearga bine pe fund si sa fi fost vara si sa fi fost lacu deja populat cu shaloo ii zdrobeam. :) Na ce sa-i faci, ne mutumim si cu atat. Zamfi daca auzi ceva de scobar pe mures sau tarnava, (dar sa mance regulamentar nu deaia cu lipsa de fier in organism care se baga cu botu in triple), sa ma anunti ca viu acasa sa ii babardesc. Maine ma duc la senzatii tari pe un lac de 20 x 20 m full de crap facut intr-o gradina pe aci prin vecini. Ma duc sa dau la jig sa vad agat ceva. Is tare curios. Boilesurile le-am uitat acasa :))
spinning la scobar

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 23 Noi 2012, 21:02

Acum am venit de la Turda si am povestit un pic cu un campion national de stationar ...Nu merge scobarul nici la ei! La noi nu se prinde asa ca rupele fasul la crapi maine la grub! O sa iei sigur ! :wink:

RaPpSodIq
senior
senior

Mesaj de RaPpSodIq » 25 Noi 2012, 11:09

Zamfi scrie:Acum am venit de la Turda si am povestit un pic cu un campion national de stationar ...Nu merge scobarul nici la ei! La noi nu se prinde asa ca rupele fasul la crapi maine la grub! O sa iei sigur ! :wink:
2 buc am luat. Dar numai 1 agatat regulamentar (mai mult sau mai putin :)). L-am luat de gura dar din exterior, posibil sa vi dat cu botu in jig ca altfel nu prea vad cum si pe celalalt l-am babardit de coada si dupaia m-am lasat de meserie. Nu mai imi place aici ca nu am pe unde sa merg la pesti. Vreau acasa. Si dupa ce am venit, m-o ros talentu` si m-am apucat de facut voblere. Primul voblere, nu radeti ca ii facut in graba ...tehnic ii facut excelent, trebe sa mai lucrez la paint ca l-am facut in graba. ;)

Imagine

Imagine

Are 1.5 cm, 1.2 gr. e sinking si maine o sa prinda clean. :lol1:
spinning la scobar

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 25 Noi 2012, 15:35

...fain !

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 25 Noi 2012, 15:44

Cristi ,dupa ce te specializaezi la voblere poate faci si altele nu numai pentru clean ...

RaPpSodIq
senior
senior

Mesaj de RaPpSodIq » 25 Noi 2012, 16:33

Zamfi scrie:Cristi ,dupa ce te specializaezi la voblere poate faci si altele nu numai pentru clean ...
Fac, numa sa imi fac putin mana. Nu stiu ce dreq mo apucat dar acum imi trebe o gramada. cantar miligrame, aerograf, compresor. Ca iese oribil cu pensula.

Radu ms de sfaturi. Acum ma roade sa imi iau aerograf si nu stiu de care. :roll: Asta e, omu cand nu are de lucru isi face.
spinning la scobar

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 25 Noi 2012, 18:48

Haideti domnilor la Bistrita, aici cleanul si podutul sunt prieteni buni si, cateodata, mai bun si botul, mai des ca la alti, cel putin mi s-a confirmat! :D
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Noi 2012, 19:58

RaPpSodIq scrie:
Zamfi scrie:Cristi ,dupa ce te specializaezi la voblere poate faci si altele nu numai pentru clean ...
Fac, numa sa imi fac putin mana. Nu stiu ce dreq mo apucat dar acum imi trebe o gramada. cantar miligrame, aerograf, compresor. Ca iese oribil cu pensula.

Radu ms de sfaturi. Acum ma roade sa imi iau aerograf si nu stiu de care. :roll: Asta e, omu cand nu are de lucru isi face.
Pentru inceput merge si cu spray-ul . Vopseaua sa fie ultima problema..

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 01 Dec 2012, 22:17

Mai frati romani, se pierd traditiile, dezamagire ...slab de tot la Alba Iulia,cu ocazia zilei de 1 Dec.! :(
Prin asta, din pacate, carnatul si micul e la putere, nu istoria!
Pacat...mare pacat. :(
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns