pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
sus pe lac din barca,in octombrie era peste tot in baraj ,foarte mult la pod ,problema era sa nimeresti cind curgea canalul,atunci era agresiv,
Pt GRAMA V
despre care pod vorbesti? cand curgea canalul din amonte de baraj ? dadeai exclusiv din barca?
multumesc

multumesc
din cauza secetei toate barajele si-au redus considerabil debitul de apa ,eu vorbesc de barajul de la racaciuni in amonte de uzina ,de fapt chiar la porti.acolo apa ,din cauza curentului format de apa care pleaca spre uzina are o adincime mai mare cam cu 2 m fata de rest .apoi era salau mult si linga cei doi stilpi de beton din baraj.am dat numai din barca ,dar am vazut prinzindu-se si de pe pod la twister si pestisor in septembrie.sunt multi care dau din barca acolo dar nu posteaza aici.la sfirsitul lui septembrie de fapt putea-i prinde peste tot salau era raspindit . 

a mers la verde fluo si galben daca te intereseaza,
mai bine decit la culori naturale ,a fost haios dupa o seara cind am prins cu citeva barci linga noi care faceau galerie,unul dintre ei s-a apropiat si mi-a cerut un twiser.i-am dat un relax si a exclamat :de toate culorile am numai de asta nu! 

lucrul cu culorile naturale l-am patit si eu la ciuslea ,am fost o singura data in toamna aceasta si nu manca decat la relax culori stridente
verde sau galben fluo .
apropo erau frumosi salaii sau .....
multumesc de informatii
poate ne vedem la un pescuit.

apropo erau frumosi salaii sau .....
multumesc de informatii

mai mare de 3,5 kg nu am prins,dar unii spuneau ca au avut bucati mai mari

nu a intrat nici un somn pe shad ?
la sfirsitul lui octombrie in gaura din fata podului la racaciuni s-au prins somni pina s-a racit bine ,erau cantonati acolo ,eu nu i-am prea cautat preferam salau era mai mare frecventa la muscaturi.
stiu pe cineva care a luat intr-o simbata 11 buc.

I-au incaput in congelator sau a mai dat si la rude ?
www.pentrupescuit.ro
nu stiu ce a facut cu ei,stiu numai ca i-a prins ,eu nu am dat acolo, am preferat sa plec pe baraj ,sunt mai singuratic din fire