pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
si eu am fost vineri la racaciuni 

Si l-ai spart? Ai pescuit din barca?
da ,din barca,
a batut vintul toata ziua

Duminica, 11.11.2012, am batut Siretul vreo cateva ore de la Orbeni si pana la baraj la Beresti. Nu am prins absolut nimic, doar ceva frig dimineata. Dar nu frigul sau faptul ca nu am prins nimic e marea problema. La Beresti, in zona "la tevi", am oprit masina si am urcat sus pe baraj sa vad daca mai este cineva la rapitor. Cand colo, am dat peste vreo 4 tarani care pregateau pentru transport 6(sase) saci cu peste. Am tras cu ochiul si am vazut ca era numai peste mic. In 5 minute a venit si transportatorul, un carutas, si dusi au fost cu captura cu tot. Stau si ma intreb, ce mama dracului poti face cu atata peste, mai ales ca era si destul de marunt. Cred ca aveau peste 100 kg. Niste nenorociti.
Cred ca in scurt timp, in ritmul asta, o sa ajungem sa pescuim in ape pustii. Vai de capul nostru!
Cred ca in scurt timp, in ritmul asta, o sa ajungem sa pescuim in ape pustii. Vai de capul nostru!
Colegu GRAMAV ai pescuit din barca pe Calimanesti la salau? Este ceva salau sau a fost si dus a fost in plasele lu Rauta jr.?
pt adip iti spun eu ce fac cu pestele ala ,il vind in sate cu 3-4 lei kg.
lucian ,nu am fost anul acesta pe calimanesti niciodata ,am prins salau pe racaciuni si am dat numai acolo.oricum e plin de plase
lucian ,nu am fost anul acesta pe calimanesti niciodata ,am prins salau pe racaciuni si am dat numai acolo.oricum e plin de plase
O intrebare:este permisa pe Siret circulatia barcilor cu motor termic?Ca nu prea am vazut...doar la Galbeni asta vara era unu' singur cu o gonflabila mica si motor.
da este permisa fara nici o problema
sunt curios si eu daca te duci la copca cu termicu
sunt curios si eu daca te duci la copca cu termicu
pt grama v ai prins salau pe racaciuni sus pe lac sau pe canal in aval?
ms
ms

Nu boss,nu merg la copca vreau sa fac niste investitii pt la vara de-aia am intrebat