pescuit pe batranul siret-bacau-adjud

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Re: pescuit pe batranul siret-bacau-adjud

Mesaj de MuskMd » 19 Dec 2012, 06:52

bogdan82 scrie: ... pute a marlan si a fomist de la 10km distanta ... de pe mal, pe dale, toata vara, erau unu langa altul in weekend ... l
Si nu doar in weekend :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

gabossss
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gabossss » 19 Dec 2012, 13:55

grama v scrie:inseamna ca i-ai gasit cuibul :lol:ok cum scapam de iarna asta mergem.
ce m-as mai baga si eu la un pescuit cu voi problema e cum facm sa scapam mai repede de iarna :wallbash:
:respekt:

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 19 Dec 2012, 17:05

acum citiva ani erau iernile alea fara zapada si 4-5 grade ziua ,cautam salaul in zona suraia -vadu rosca zilnic si rezultatele erau de vis. :wink: stiu ca in perioda aia bintuia duminica prin zona de la bucuresti si valentin oprisanescu cu gasca lui,ce vremuri domle ,ce vremuri.pe mine iarna asta ma omoara,la copca nu ma duc ,noroc cu tenisul de masa ca ma mai iau ,altfel :wallbash:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 19 Dec 2012, 18:30

as putea sa va invit la un legat de muste... sau doar un vin fiert cand ajung prin barlog la ai mei, in Adjud :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 19 Dec 2012, 18:42

daaa ... Vali umbla prin gura Putnei si pe la un loc caruia io ii zic „la teava” :) adica asta :)

https://maps.google.ro/?ll=45.636433,27 ... 1&t=h&z=19

am prins la salau in ianuarie 2007 fix in balastiera din Vadu Rosca de mi-a iesit pe nas :) fara 3 bucati nu plecai de pe-acolo :) si erau numa bucati sarite de 3kg ... in februarie am prins primul meu salau de 5 si 6kg acolo :) si am vazut in aprilie o bucata de 10 si una de 12kg prinsi cu mana de baiatul care pazea statia de la bastiera intr-un golf (cracul peste care au facut ei podul) ... veneau vreo doi baieti din Focsani care scriau si aici pe forum :) aveau un Cielo argintiu, unul dintre ei pescuia cu un Loomis ... avea un user de genul holakowski ... sau ceva asemanator

Imagine
Imagine

Primavara aia s-a facut treaba buna rau pe o balastiera din Biliesti :)

si in 2008 si 2009 a mers marfa sa stii :)

Grama, sezonul asta se va face treaba pe unele locuri(daca dau baietii drumu la apa) .... am dat de 3 cotete perfecte pt apa de 3-5 grade - adancimi de 5-7m cu oleaca de curent in bot ... perfecte

Io anul asta am prins somn in ianuarie pe o zona care o stii si tu :)

Bunicii mei sunt din Vadu Rosca si am copilarit pe malul garlei ... am bantuit foarte mult zona aia :)

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 19 Dec 2012, 19:13

noi mergeam pe malul de dincolo de pod ,a galatiului ,oricum tre sa se mai incalzeasca iti ingheata textilul pe inele acum :)
faine poze

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 19 Dec 2012, 19:33

In gura Putnei? intrati prin Calieni adica :)

E ok si sanfrenul ala de pe langa ciocul ala de piatra :) dar de partea stanga a Putnei poti bate inca doua praguri :) pragul din lungul Putnei(arunci vreo 50-60m direct in anafor), care a produs pt mine si ceva somn si mult salau si pragul paralel cu malul spre viaduct ... care uneori produce f bine :) Dunele din nisip si pietris din Putna(aprope de confluenta cu Siretul) cred ca le stii deja :) merg binisor la salau, acolo am prins vreo 5 cleni la gume prin 2008 :)

Mai e un anafor misto pe langa peninsula :)

Din pacate, de vreo trei ani e cam aglomerata zona, vin si stau in padure cu cortul cu saptamanile ... mosi din aia de-i cauta moartea pe-acasa care intind cate 15 lansete pe mal la stationar :)

La viaduct mai e un loc tare fain ... pe langa digul ala de piatra :) ... in special pt avat si somn(cei mai multi somni ratati de mine acolo si la insula mai sus de Vadu Rosca au fost) ...

Si mai sunt locuri faine in zona :) la teava cu cotele siretului, la padurea lu Solomon, unde era un cioc de piatra care s-a malit care intra pana in mijlocul Siretului ... adica asta

Imagine

+ multe balastiere + niste golfuri faine pe malul galatean a Siretului

Cand eu venit inundatiile mari am luat si stiuca in varsatura ramasa in zona ... aborigenii ii zic Potcoava :)
grama v scrie:oricum tre sa se mai incalzeasca iti ingheata textilul pe inele acum :)
mono, inele mari si tamburul umplut pe jumate domnu :) daca nu bate vantul pescui si la -5 grade :) cureti gheata dupa inele si galet cam la 3 lanseuri :)

gabossss
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gabossss » 19 Dec 2012, 23:36

grama v scrie:acum citiva ani erau iernile alea fara zapada si 4-5 grade ziua ,cautam salaul in zona suraia -vadu rosca zilnic si rezultatele erau de vis. :wink: stiu ca in perioda aia bintuia duminica prin zona de la bucuresti si valentin oprisanescu cu gasca lui,ce vremuri domle ,ce vremuri.pe mine iarna asta ma omoara,la copca nu ma duc ,noroc cu tenisul de masa ca ma mai iau ,altfel :wallbash:
"vijelie" are pe blogul lui niste salai f frumosi de pe zona aceasta.
cred si eu ca daca ar fi 4-5 grade pe timpul zilei l-ai tampona de nu s-ar vedea dar la -15 si zapada 1m ce sa ii mai faci? :wallbash:
oricum mi-ar face placere sa ne vedem la un pescuit next year.

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 21 Dec 2012, 17:03

si mie mi-e dor sa ies la pescuit de mor :(

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 21 Dec 2012, 18:48

sevraj ..... :D