Si nu doar in weekendbogdan82 scrie: ... pute a marlan si a fomist de la 10km distanta ... de pe mal, pe dale, toata vara, erau unu langa altul in weekend ... l
pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Re: pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
ce m-as mai baga si eu la un pescuit cu voi problema e cum facm sa scapam mai repede de iarnagrama v scrie:inseamna ca i-ai gasit cuibul :lol:ok cum scapam de iarna asta mergem.
acum citiva ani erau iernile alea fara zapada si 4-5  grade ziua ,cautam salaul in zona suraia -vadu rosca zilnic si rezultatele erau de vis. 
 stiu ca in perioda  aia bintuia duminica prin zona de la bucuresti si valentin oprisanescu cu gasca lui,ce vremuri domle ,ce vremuri.pe mine iarna asta ma omoara,la copca nu ma duc ,noroc cu tenisul de masa ca ma mai iau ,altfel 

as putea sa va invit la un legat de muste... sau doar un vin fiert cand ajung prin barlog la ai mei, in Adjud 

daaa ... Vali umbla prin gura Putnei si pe la un loc caruia io ii zic „la teava” 
 adica asta 
https://maps.google.ro/?ll=45.636433,27 ... 1&t=h&z=19
am prins la salau in ianuarie 2007 fix in balastiera din Vadu Rosca de mi-a iesit pe nas
 fara 3 bucati nu plecai de pe-acolo 
 si erau numa bucati sarite de 3kg ... in februarie am prins primul meu salau de 5 si 6kg acolo 
 si am vazut in aprilie o bucata de 10 si una de 12kg prinsi cu mana de baiatul care pazea statia de la bastiera intr-un golf (cracul peste care au facut ei podul) ... veneau vreo doi baieti din Focsani care scriau si aici pe forum 
 aveau un Cielo argintiu, unul dintre ei pescuia cu un Loomis ... avea un user de genul holakowski ... sau ceva asemanator

Primavara aia s-a facut treaba buna rau pe o balastiera din Biliesti
si in 2008 si 2009 a mers marfa sa stii
Grama, sezonul asta se va face treaba pe unele locuri(daca dau baietii drumu la apa) .... am dat de 3 cotete perfecte pt apa de 3-5 grade - adancimi de 5-7m cu oleaca de curent in bot ... perfecte
Io anul asta am prins somn in ianuarie pe o zona care o stii si tu

Bunicii mei sunt din Vadu Rosca si am copilarit pe malul garlei ... am bantuit foarte mult zona aia

https://maps.google.ro/?ll=45.636433,27 ... 1&t=h&z=19
am prins la salau in ianuarie 2007 fix in balastiera din Vadu Rosca de mi-a iesit pe nas

Primavara aia s-a facut treaba buna rau pe o balastiera din Biliesti
si in 2008 si 2009 a mers marfa sa stii
Grama, sezonul asta se va face treaba pe unele locuri(daca dau baietii drumu la apa) .... am dat de 3 cotete perfecte pt apa de 3-5 grade - adancimi de 5-7m cu oleaca de curent in bot ... perfecte
Io anul asta am prins somn in ianuarie pe o zona care o stii si tu
Bunicii mei sunt din Vadu Rosca si am copilarit pe malul garlei ... am bantuit foarte mult zona aia
noi mergeam pe malul de dincolo de pod ,a galatiului ,oricum tre sa se mai incalzeasca iti ingheata textilul pe inele acum 
faine poze

faine poze
In gura Putnei? intrati prin Calieni adica 
E ok si sanfrenul ala de pe langa ciocul ala de piatra
 dar de partea stanga a Putnei poti bate inca doua praguri 
 pragul din lungul Putnei(arunci vreo 50-60m direct in anafor), care a produs pt mine si ceva somn si mult salau si pragul paralel cu malul spre viaduct ... care uneori produce f bine 
 Dunele din nisip si pietris din Putna(aprope de confluenta cu Siretul) cred ca le stii deja 
 merg binisor la salau, acolo am prins vreo 5 cleni la gume prin 2008 
Mai e un anafor misto pe langa peninsula
Din pacate, de vreo trei ani e cam aglomerata zona, vin si stau in padure cu cortul cu saptamanile ... mosi din aia de-i cauta moartea pe-acasa care intind cate 15 lansete pe mal la stationar
La viaduct mai e un loc tare fain ... pe langa digul ala de piatra
 ... in special pt avat si somn(cei mai multi somni ratati de mine acolo si la insula mai sus de Vadu Rosca au fost) ...
Si mai sunt locuri faine in zona
 la teava cu cotele siretului, la padurea lu Solomon, unde era un cioc de piatra care s-a malit care intra pana in mijlocul Siretului ... adica asta

+ multe balastiere + niste golfuri faine pe malul galatean a Siretului
Cand eu venit inundatiile mari am luat si stiuca in varsatura ramasa in zona ... aborigenii ii zic Potcoava
 daca nu bate vantul pescui si la -5 grade 
 cureti gheata dupa inele si galet cam la 3 lanseuri 

E ok si sanfrenul ala de pe langa ciocul ala de piatra
Mai e un anafor misto pe langa peninsula
Din pacate, de vreo trei ani e cam aglomerata zona, vin si stau in padure cu cortul cu saptamanile ... mosi din aia de-i cauta moartea pe-acasa care intind cate 15 lansete pe mal la stationar
La viaduct mai e un loc tare fain ... pe langa digul ala de piatra
Si mai sunt locuri faine in zona

+ multe balastiere + niste golfuri faine pe malul galatean a Siretului
Cand eu venit inundatiile mari am luat si stiuca in varsatura ramasa in zona ... aborigenii ii zic Potcoava
mono, inele mari si tamburul umplut pe jumate domnugrama v scrie:oricum tre sa se mai incalzeasca iti ingheata textilul pe inele acum![]()
"vijelie" are pe blogul lui niste salai f frumosi de pe zona aceasta.grama v scrie:acum citiva ani erau iernile alea fara zapada si 4-5 grade ziua ,cautam salaul in zona suraia -vadu rosca zilnic si rezultatele erau de vis.stiu ca in perioda aia bintuia duminica prin zona de la bucuresti si valentin oprisanescu cu gasca lui,ce vremuri domle ,ce vremuri.pe mine iarna asta ma omoara,la copca nu ma duc ,noroc cu tenisul de masa ca ma mai iau ,altfel
cred si eu ca daca ar fi 4-5 grade pe timpul zilei l-ai tampona de nu s-ar vedea dar la -15 si zapada 1m ce sa ii mai faci?
oricum mi-ar face placere sa ne vedem la un pescuit next year.
si mie mi-e dor sa ies la pescuit de mor 

sevraj .....