Pescuit in zona banatului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Ieri am ajuns pe Bega in oras pe la ora 18 si am pescuit de la turbine pana la podul din modern.Am avut o singura trasatura la un shad rap imitatie de salau de 5 cm si atat.Pe la 20,30 cand am plecat acasa mai jos de pod am observat ca inca se mai lucreaza cu draglina plutitoare dar intrun mod cel putin ciudat:depunerile si iarba de pe malul stang erau luate si puse pe mijlocul apei
.Pe mal o persoana cu o dacie cu remorca si cu o sticla de bere de 2 litri in mana il ruga pe "soferul" draglinei sa mai arunce si pe malul drept ceea ce scotea de pe fundul apei pentru a putea colecta fierul vechi.Sticla de bere a ajuns pana la urma la "sofer" si eu am plecat spre casa.Daca in felul asta se face decolmatarea Begai inseamna ca se va finaliza abia peste 10 ani.

cred ca in afara de clean si avat nu prea mai gasesti alt rapitor pe timis, cu exceptii la gropane...
ce mai era rapitor mare s-o fi dus in aval la sarbi.
ce mai era rapitor mare s-o fi dus in aval la sarbi.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- juventinu88
- utilizator constant
Nu a mai fost nimeni la pescuit din noiembrie pana acum prin judetul Timis?Acum vreo 3 saptamani am fost cu mai doi prieteni la un pescuit noaptea la salau pe Timis si pe la ora 20,30 am prins un salau de 1,8 kg dupa aceea ne-am intors pe Bega in oras unde pe la ora 22,00 unul din prieteni a mai prins un salau de aproximativ 2 kg.Voi cu ce capturi va mai laudati?
-
- veteran