Pescuit in zona banatului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Apropo de Bega, ce parere aveti, e ok chestia cu decolmatarea ei? Am vazut azi la stiri ca Ciuhandu s-a dat in barci cu decolmatarea canalului. Am vazut si draglinele alea plutitoare"in action". Oare nu o sa dauneze rapitorului ? Cica in prima faza vor sa bage nu stiu ce sistem de "greblat" fundul apei de obstacole si gunoaie. Sper sa nu distruga si farama de peste care mai este. Sorry de off-topic.
PS Pe la Sacalz a mai fost careva?
PS Pe la Sacalz a mai fost careva?
legat de canalul Bega, am auzit ca mai sus de uzina de apa deja e curatat tot, nu mai e ca-n delta...
eu n-am fost cam demult prin zona, n-am vazut.
http://www.expres.ro/articole/detalii-a ... -sampanie/
la Sacalaz e o blata pe partea dreapta, la iesire, dar nu stiu ce are in ea. posibil ceva stiuca

http://www.expres.ro/articole/detalii-a ... -sampanie/
la Sacalaz e o blata pe partea dreapta, la iesire, dar nu stiu ce are in ea. posibil ceva stiuca

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Duminica am fost cu barca pe Bega de la Ghiroda pana in zona Plopi cu 2 prieteni,malurile sunt pietruite,nu mai sunt copaci pe mal,deci un acces mai usor dar apa este plina de vegetatie(practic s-a refacut complet)chiar mai mult ca inainte.Vremea a fost rea,batea un vant puternicsi au fost si cateva rafale de ploaie.Ei au prins 2 marlite si un biban,eu nimic.
- Hentzone
- utilizator constant
poi pe acolo trece Bega Veche... apa ii destul de faina (cat poate fi pt un canal de 1-1,5m adancime si cam plin de vegetatzie, dar are si locuri unde poti lansa chiar bine) io am fost anul trecut pe acolo intre Sacalaz si Beregsau dar numai marlitze... cea mai mare de 800gMichael scrie:este vreo apa cu rapitor in sacalaz?

Go fishing, what else...
- johnnybravo
- Moderator