Pescuit in zona banatului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Pescuit in zona banatului
Ce rezultate a-ti avut in ultimele saptamani la spining in zona banatului(Timis,Bega,Barzava,canale)?Eu de exemplu saptamana trecuta la o iesire pe Timis la Sag am avut un singur tac la twister dimineata si atat.Sa fie din cauza apei usor tulburi sau a vremii reci?
din pacate nu am mai avut timp de pescuit de cateva luni...sper ca la primavara.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Io am mai iesit dar a fost dezastru...n-am prins nimic...dupa clean m-am dus si am incercat la larve de libelula,la mate de pui,la vierme si la paine,dar la nimic n-a tras...cred ca daca erau cleni in zona aia trageau numa....te crucesti cand vezi ce s-o intamplat cu locurile odata foarte bune de pe Somes
>intentionez sa merg poimanie dupa scobar da nu cred ca o sa prind ceva..oricum...distractia conteaza
.Daca o sa am prin absurd rezultate bune o sa deschid un topic si va anunt 

Ieri (26.12.07) am facut o iesire pe Bega in oras de vreo 3-4 ore,apa aproape limpede,nivelul normal,am incercat tot felul de voblere si apoi twistere dar nici o miscare.
Chiar vis a vis de Parcul Copiilor am avut ocazia sa vad o vidra la "pescuit" care chiar a reusit sa prinda in apropierea malului o platicuta cat palma.Stau si ma gandesc acum ce naiba cauta o vidra in mijlocul orasului si la ce momeala "pescuia"?

Chiar vis a vis de Parcul Copiilor am avut ocazia sa vad o vidra la "pescuit" care chiar a reusit sa prinda in apropierea malului o platicuta cat palma.Stau si ma gandesc acum ce naiba cauta o vidra in mijlocul orasului si la ce momeala "pescuia"?

- johnnybravo
- Moderator
din pacate unii-s in sesiune(ultima) si pana dupa licenta nici vorba de pescuit....cred 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran