Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pescuit in jud. Botosani
Am fost si ieri la copca. O aventura sa faci gaura in gheata. Este mai groasa decat in februarie.
-
- senior
Interesant ...inseamna ca se poate si weekendul asta la copca...ma gandeam ca s-a cam dezghetat...
http://www.rapitori.ro/forum/gallery/im ... e_id=14882
Este vorba de 30 cm gheata.
Atentie la mal. In unele locuri este subtire.
Este vorba de 30 cm gheata.
Atentie la mal. In unele locuri este subtire.
Revin cu o precizare despre gheata: A fost sigura, dar in urma vantului din ultimile zile, este moale, inegala si foarte subtire la mal. De fapt, vreo opt metri de la mal nici nu poti calca pe ea.Deci lasam pe la anu'. 

acum cred ca se poate lansa barca la apa 

acuma ca da soarele, probabil de paste ajung in zona. unde gasesc eu pe langa oras un clean ? 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Pe gheata de la Rogojesti am iesit ultima data sambata. Astăzi era mai bine de jumatate de lac cu gheata. Din pacate, in aval de baraj, inseamana apa foarte rece dar si tulbure.CipU scrie:acum cred ca se poate lansa barca la apa
exact de Paste incepe prohibitiaMuskMd scrie:acuma ca da soarele, probabil de paste ajung in zona. unde gasesc eu pe langa oras un clean ?

Unii mizeaza pe o anumita toleranta in zilele de Pasti. Dar ce ziceti de aceasta prevedere din ordinul privind prohibitia?
"Art . 5 (1) a) .......in perioada 15 aprilie - 13 iunie inclusiv, pescuitul stiucii se poate efectua numai cu folosirea echipamentelor de pescuit recreativ/sportiv si a momelilor artificiale, cu eliberarea in mediul acvatic natural."
"Art . 5 (1) a) .......in perioada 15 aprilie - 13 iunie inclusiv, pescuitul stiucii se poate efectua numai cu folosirea echipamentelor de pescuit recreativ/sportiv si a momelilor artificiale, cu eliberarea in mediul acvatic natural."
-
- senior
@Musk - pe langa ce oras? probabil ca de la inceputul lui aprilie cam incepe sa pape cleanul...daca iti place sa mergi pe jos, sigur gasesti locuri bune pe Siret unde sa faci partide cu zeci de cleni...