mihali scrie:Am facut astazi o iesire (doua ore), fara nici o asteptare, pe canal in aval de baraj Rogojesti. Doua stiuci si patru bibani dolofani plus atacuri de tinut in priza. Poate credeau ca e prohibitie![]()
Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pescuit in jud. Botosani
La ce le-ai prins .domnu profesor ???
Twister mic. Am repetat isprava si ieri. Stiucile = marle.
daca nu ma loveste codul galben meteorologic (cel portocaliu, politic, m-a lovit de mult timp...), s-ar putea sa ajung si eu cu batul in mana pe Siret, maine (intr-o expeditie rapida in care pescuitul este, din pacate, pe plan secund). Doamne-ajuta!
Nu s-au"batut" stiucile ??? Putin probabil !
am indurat 2 ore de vant sambata, perioada in care am mai cotizat cu 3 naluci scumpe in plopi. nici un tzac, 2 ecranisti, in rest... pauza totala.boistean scrie:daca nu ma loveste codul galben meteorologic (cel portocaliu, politic, m-a lovit de mult timp...), s-ar putea sa ajung si eu cu batul in mana pe Siret, maine (intr-o expeditie rapida in care pescuitul este, din pacate, pe plan secund). Doamne-ajuta!

-
- veteran
Pe Siret in zona Bucecea, singura naluca care mi-a adus satisfactii la stiuca si bibi este rotativa nr.2 de la mepps aglia culoare "hot chartreuse",culoare cu care am prins si pe vreme buna si pe vreme rea. Cand mi-a recomandat-o vanzatorul de la un magazin de articole de pescuit din Piatra acum cativa ani in urma am crezut ca face misto dar s-a dovedit a avea dreptate(Marius daca esti pe forum multam inca o data).boistean scrie:am indurat 2 ore de vant sambata, perioada in care am mai cotizat cu 3 naluci scumpe in plopi. nici un tzac, 2 ecranisti, in rest... pauza totala.boistean scrie:daca nu ma loveste codul galben meteorologic (cel portocaliu, politic, m-a lovit de mult timp...), s-ar putea sa ajung si eu cu batul in mana pe Siret, maine (intr-o expeditie rapida in care pescuitul este, din pacate, pe plan secund). Doamne-ajuta!
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
A inceput! Stie careva prin judet balti deschise in prohibitie?
-
- senior
Pai cam toate sunt deschise, dar nu prea au rapitori...incearca Lozna, Zvoristea, Dumbraveni (asta e cu taxa) - cam toate au ceva marlicioare...
Lozna o stiu foarte bine. Bibanul si stiuca alaturi de pestii pasnici dau o nota buna. Localnicii nu sunt chiar atat de pasnici.