Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pescuit in jud. Botosani
Specia : stiuca !Dimensiunea :incerta ! Dar daca mai innoata e bine !
Inoata, inoata ca nu a fost prea tare ranita. Din pacate, sunt marle care se sinucid cand se arunca in naluca. Ultimile zile am dat doar la twister. Bibanul foarte activ.nucus scrie:Specia : stiuca !Dimensiunea :incerta ! Dar daca mai innoata e bine !
Aseara am avut surpriza. Inainte de furtuna, pe lacul de la Rogojesti, avat dupa avat (1-1,5 kg), intr-un loc in care nu am mai vazut avat de ani de zile. Am luat unul care s-a sinucis.
Stiucile ce mai fac ?
Pe lac, din momentul in care Siretul a venit mare si tulbure, a devenit rutina: prins - eliberat stiuca. Din pacate numai mici, pana la un kg.
Tot asa ?
Nu e chiar tot asa. E altfel. Adica: pe lac invazie de vegetatie (jumatate de lac), stiuca inactiva.nucus scrie:Tot asa ?
Dar apa a ramas tot asa de sus ? Incercati cu offset-uri daca e multa vegetatie.Eu am fost intr-o zi mai spre seara dar era foarte cald si n-am prins decit 2 bibani ,maricei,caci dadeam dupa stiuca . N-am vazut atacuri de stiuca si m-am lasat pagubas. De saptamina viitoare o sa incerc mai des !
Apa a mai crescut. Am incercat toate alea dar... dau vina pe vreme (racire brusca). E tot la fel de frumos sa pescuiesti chiar daca nu prinzi.