Pescuit in jud. Botosani

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 30 Apr 2010, 13:00

La Zamostea 50 lei/zi sau la crap se plateste la kilogram, 15 lei/kg.
Tataraseni 5 lei/ora, asa era anul trecut.
Am mai auzit de baltile de la Hanesti mai la vale de Saveni pe Baseu si Hantesti(asta pe langa Bucecea) dar nu le stiu pretul.

Stiuca pe Rogojesti se mai prinde? Sau mai bine inainte de portile barajului?

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 30 Apr 2010, 13:43

lucian_flo scrie:La Zamostea 50 lei/zi sau la crap se plateste la kilogram, 15 lei/kg.
Stiuca pe Rogojesti se mai prinde? Sau mai bine inainte de portile barajului?
Unde la Zamostea?
Stiuca mai bine pe Siret.

lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 01 Mai 2010, 12:55

Zamostea la un fost C.A.P. De la intersectia din Zvoristea se merge pe drumul prin Zamostea pana ajungeti la o noua bifurcatie a drumului. Este si o troita acolo. De la bifurcatie urmati drumul neasfaltat pana o sa ajungeti sa vedeti baltile.
Sunt vreo 3 balti pe acolo fiecare cu speciile ei. Au si stiuca dar "sefu" de acolo nu mai da voie ("o tine pentru el cica"). In rest caras, crap, babusca, rosioara, am inteles ca au bagat si scobar(braconat de pe Siret).

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 01 Mai 2010, 13:05

Tot mai frumos e un atac de biban sau clean, asa ca aseara, chiar daca il eliberezi imediat.

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 02 Mai 2010, 18:11

Scobar in balta???? N-am auzit sa traiasca! :evil:
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!

Spartacus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Spartacus » 03 Mai 2010, 08:55

intreaba o cunostinta daca pe siret, in aval de Rogojesti (Zvoristea, Serbanesti + baltile aferente), o sa aiba probleme doar cu permisul de la PP. la rogo stiu ca tr musai ajvps ul (legalitatea lui nu o mai discut aici), dar in aval n am stiut ce sa i zic. stie careva ceva, din experienta ma refer :) ? ms

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 03 Mai 2010, 09:14

Spartacus scrie:intreaba o cunostinta daca pe siret, in aval de Rogojesti (Zvoristea, Serbanesti + baltile aferente), o sa aiba probleme doar cu permisul de la PP. la rogo stiu ca tr musai ajvps ul (legalitatea lui nu o mai discut aici), dar in aval n am stiut ce sa i zic. stie careva ceva, din experienta ma refer :) ? ms

Nu exista decat un singur tip de permis de pescuit si acela este -permisul de pescuit eliberat de ANPA. Celelalte,pp,ajvps,aps,avp,etcsamd sunt carnete de membru la respectivele asociatii. Dreptul de a pescui pe apele publice nu il da decat permisul de pescuit ANPA pe anul in curs.
Daca tot aveti acces la internet cititi legislatia in vigoare si nu mai plecati urechea la ''zvoneri'' si ''raspandaci''.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 03 Mai 2010, 10:30

am mai spus-o si eu de cateva zeci de ori pe aici, pe forum, dar lumea continua sa-i preamareasca pe ajvps-isti :twisted:

lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 03 Mai 2010, 12:32

Scobar in balta???? N-am auzit sa traiasca!
Nu stiu daca traieste sau nu, dar cand eram si eu acolo au adus niste scobar si i-au dat drumu' in balta.
Tot mai frumos e un atac de biban sau clean, asa ca aseara, chiar daca il eliberezi imediat.
Ooooo, daaaa, bineinteles. :)

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 03 Mai 2010, 12:52

pensionaru scrie: Daca tot aveti acces la internet cititi legislatia in vigoare si nu mai plecati urechea la ''zvoneri'' si ''raspandaci''.
Mai nea' omu'! Chiar crezi ca aici sunt niste dobitoci care nu au ce face cu banii si datorita patimi lor pentru acest sport sunt dispusi sa plateasca 81 lei pentru ajvps si 30 lei pentru anpa si ... mai nu stiu cat pentru nu mai stiu cine, numai pentru ca nu au "internetul" la ei ca sa'l convinga "pe blandu' ben" ca alta'i legea?
Dam banii fara sa crancnim deoarece stim ca traim intr'o tara in care totul este posibil; chiar sa'i faci pe cei vreo 500 de platitori docili "raspandaci" si "zvoneri".

Scrie răspuns