Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- lucian_flo
- senior
- lucian_flo
- senior
vi se servesc gogosi calde, pe care le mancati pe negandite... imi cer scuze, nu vreau sa supar pe nimeni, dar oricine stie ca pt a te apropia cat de cat de adevar, trebuie sa te documentezi din mai multe surse, nu din Monitorul de Suceava unde a dat Goicea de la AJVPS o suta de vodca unui pseudojurnalist pt a-si proclama o victorie (CARE PANA LA URMA A FOST INFRANGERE...) si cu atat mai putin de la baietii de la AJVP Siret, care ar fi fost culmea sa va zica altceva...mihali scrie:Din discutia avuta la Siret, atunci cand am vizat permisul, am inteles ca AJVPS Suceava a avut un proces ...(cu ANPA, guvernul, nu stiu prea bine) pe care l'au castigat si vor practica mai departe cotizatia AJVPS.pensionaru scrie: Explica-mi si mie ce regim are Rogojestiul ca nu inteleg.
Si mai mult! Nu e vorba numai de lacul de la Rogojesti! Clubul Siret si'a extins sfera de control pana la Bucecea printr'un protocol cu cei de la Dorohoi-Botosani.
naivitatea intrece orice cote in Romania...
nu-i deloc punct, iti garantez eu... o fi vreun haiduc si Tomosoiu asta. sau Dumnezeul pescarilor, mai presus de lege si de ANPAmihali scrie:Sunt pe acolo aproape zilnic. Sa te vad ce faci cand vine Tomosoiu. Pana scoti legea te trezesti fara scule de pescuit si nu numai.boistean scrie:Rogojesti-ul e tot in Romania, nu e concesionata legal de nimeni, deci merge cu permis ANPA. punct. restul e smecherie si profit...Punct!

iar afirmatia "Pana scoti legea te trezesti fara scule de pescuit si nu numai" mi se pare total deplasata... doar daca Siretul nu-i cumva un sat fara caini...

-
- veteran
@mihalimihali scrie:Permis AJVPS si dupa reglementarile ulterioare si permis ANPA. Sper sa fie amandoua in acelasi pret.
Scuze ca te corectez dar corect este carnet de membru ajvps si permis anpa. Permisul anpa iti da dreptul sa pescuiesti iar carnetul de membru ajvps atesta ca ai platit taxa de protectie la asociatia respectiva.
Sa auzim de bine!
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"