Pescuit in jud. Botosani

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 14 Apr 2010, 09:57

Sa inteleg ca pe Rogojesti daca nu vrei scandal pescuiesti cu AJVPS. Pe rau se poate cu ANPA numai sa nu vina AJVPS-ul in control.
Dar pe Prut? Merge cu AJVPS?

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 14 Apr 2010, 10:02

Cam asa.
Cei de la AJVPS Dorohoi ce zic?

lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 14 Apr 2010, 11:13

Nu am fost pe la ei inca. Dar am sa trec sa vad ce gogosi imi vand.

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 14 Apr 2010, 21:50

mihali scrie:
pensionaru scrie: Explica-mi si mie ce regim are Rogojestiul ca nu inteleg.
Din discutia avuta la Siret, atunci cand am vizat permisul, am inteles ca AJVPS Suceava a avut un proces ...(cu ANPA, guvernul, nu stiu prea bine) pe care l'au castigat si vor practica mai departe cotizatia AJVPS.
Si mai mult! Nu e vorba numai de lacul de la Rogojesti! Clubul Siret si'a extins sfera de control pana la Bucecea printr'un protocol cu cei de la Dorohoi-Botosani.
vi se servesc gogosi calde, pe care le mancati pe negandite... imi cer scuze, nu vreau sa supar pe nimeni, dar oricine stie ca pt a te apropia cat de cat de adevar, trebuie sa te documentezi din mai multe surse, nu din Monitorul de Suceava unde a dat Goicea de la AJVPS o suta de vodca unui pseudojurnalist pt a-si proclama o victorie (CARE PANA LA URMA A FOST INFRANGERE...) si cu atat mai putin de la baietii de la AJVP Siret, care ar fi fost culmea sa va zica altceva...
naivitatea intrece orice cote in Romania...

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 14 Apr 2010, 21:54

mihali scrie:
boistean scrie:Rogojesti-ul e tot in Romania, nu e concesionata legal de nimeni, deci merge cu permis ANPA. punct. restul e smecherie si profit...
Sunt pe acolo aproape zilnic. Sa te vad ce faci cand vine Tomosoiu. Pana scoti legea te trezesti fara scule de pescuit si nu numai. :lol: Punct!
nu-i deloc punct, iti garantez eu... o fi vreun haiduc si Tomosoiu asta. sau Dumnezeul pescarilor, mai presus de lege si de ANPA :evil:
iar afirmatia "Pana scoti legea te trezesti fara scule de pescuit si nu numai" mi se pare total deplasata... doar daca Siretul nu-i cumva un sat fara caini... :roll:

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 15 Apr 2010, 19:40

boistean scrie: iar afirmatia "Pana scoti legea te trezesti fara scule de pescuit si nu numai" mi se pare total deplasata... doar daca Siretul nu-i cumva un sat fara caini... :roll:
:D Deoarece stiu ce spun, spun ce stiu! E "total deplasata" spre marea realitate.

Adrianoo
junior
junior

Mesaj de Adrianoo » 17 Apr 2010, 14:35

Pana la urma cum ramane?!

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 17 Apr 2010, 14:56

Permis AJVPS si dupa reglementarile ulterioare si permis ANPA. Sper sa fie amandoua in acelasi pret.

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 19 Apr 2010, 07:00

mihali scrie:Permis AJVPS si dupa reglementarile ulterioare si permis ANPA. Sper sa fie amandoua in acelasi pret.
@mihali
Scuze ca te corectez dar corect este carnet de membru ajvps si permis anpa. Permisul anpa iti da dreptul sa pescuiesti iar carnetul de membru ajvps atesta ca ai platit taxa de protectie la asociatia respectiva.
Sa auzim de bine!
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 19 Apr 2010, 07:07

Corect! :oops:

Scrie răspuns