Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Mihali,nu v-a facut nimeni dobitoci iar că vreti voi să cotizaţi la ajvps când aveţi la dispoziţie şi alte variante e treaba voastră. Şi nu înţeleg de ce vă e aşa de frică de ''blândul ben'' ca doar nu e frate cu băselu. Ce,la voi nu e justiţie,poliţie?
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
Nu avem alternative iar politia nu e cu noi.pensionaru scrie:Mihali,nu v-a facut nimeni dobitoci iar că vreti voi să cotizaţi la ajvps c�nd aveţi la dispoziţie şi alte variante e treaba voastră. Şi nu �nţeleg de ce vă e aşa de frică de ''bl�ndul ben'' ca doar nu e frate cu băselu. Ce,la voi nu e justiţie,poliţie?
-
- veteran
Ştiu că poliţia nu e cu voi ci cu cei care tranzitează ţigări şi alte alea in zonă. Dar puteţi să vă uniţi, să puneţi de o asociaţie şi sa vedem atunci ce o să mai zică ajvps-ul.mihali scrie:Nu avem alternative iar politia nu e cu noi.pensionaru scrie:Mihali,nu v-a facut nimeni dobitoci iar că vreti voi să cotizaÅ£i la ajvps c�nd aveÅ£i la dispoziÅ£ie ÅŸi alte variante e treaba voastră. Åži nu �nÅ£eleg de ce vă e aÅŸa de frică de ''bl�ndul ben'' ca doar nu e frate cu băselu. Ce,la voi nu e justiÅ£ie,poliÅ£ie?
A fost o incercare de a infiinta un club dar tot pe langa ajvps.pensionaru scrie: Ştiu că poliţia nu e cu voi ci cu cei care tranzitează ţigări şi alte alea in zonă. Dar puteţi să vă uniţi, să puneţi de o asociaţie şi sa vedem atunci ce o să mai zică ajvps-ul.
O hotarare judecatoreasca data de tribunalul din Suceava impotriva OG'ului a dat castig de cauza ajvps'ului Suceava si a creat aceasta situatie. De aceea am spus ca suntem in tara tuturor posibilitatilor. Lege .... dar nu pentru toti.
-
- veteran
De ce nu incercati un club pe langa PP filiala Suceava?mihali scrie:A fost o incercare de a infiinta un club dar tot pe langa ajvps.pensionaru scrie: Ştiu că poliţia nu e cu voi ci cu cei care tranzitează ţigări şi alte alea in zonă. Dar puteţi să vă uniţi, să puneţi de o asociaţie şi sa vedem atunci ce o să mai zică ajvps-ul.
O hotarare judecatoreasca data de tribunalul din Suceava impotriva OG'ului a dat castig de cauza ajvps'ului Suceava si a creat aceasta situatie. De aceea am spus ca suntem in tara tuturor posibilitatilor. Lege .... dar nu pentru toti.
Permisul ANPA e obligatoriu ! Iar marele alb nu prea mai sperie pe nimeni ,cu atit mai putin pe braconeri ! Porcaria e ca nu s-au concesionat apele (in felul asta putind fi mai multi "stapini" pe acelasi bun si care vor da vina unul pe altul) si existind oribila posibilitate ca acestea sa fie concesionate la asociatii de pescuit nonrecreativ/sportiv ,cum a facut defuncta CNAFP .Atunci o sa ne carabanim prin Ungaria ,Polonia etc. sau pe locatii private si vom pescui foarte rar.
-
- junior
Stiati ca o parte din pestele care se baga in baltile de la Zamostea este prins cu plasele de pe Rogojesti?Saptamana trecuta erau plecati baietii sa aduca niste caras ca cica "e la bataie".Meseriasii care-l prind sunt din Padureni.
De aici se naste urmatoarea intrebare:De ce mama dracului sa mai cotizez eu la asociatia d-lui Tomosoiu?Raspunsul e probabil ca sa prind crapul si carasul plecat in excursie la Zamostea.Stiucile si scobarii din baltile alea de tot rahatul de unde credeti ca sunt?
Concluzia e urmatoarea:nu-l mai platiti pe nea Tomosoiu ca desi e criza omul se descurca.Ori poate eu ma insel eu si se scoate tot pestele ala fara stirea lui.Voi ce credeti?
De aici se naste urmatoarea intrebare:De ce mama dracului sa mai cotizez eu la asociatia d-lui Tomosoiu?Raspunsul e probabil ca sa prind crapul si carasul plecat in excursie la Zamostea.Stiucile si scobarii din baltile alea de tot rahatul de unde credeti ca sunt?
Concluzia e urmatoarea:nu-l mai platiti pe nea Tomosoiu ca desi e criza omul se descurca.Ori poate eu ma insel eu si se scoate tot pestele ala fara stirea lui.Voi ce credeti?