Pescuit in jud. Botosani

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Ciobanu Tiberiu
junior
junior

Mesaj de Ciobanu Tiberiu » 20 Mar 2010, 11:54

La ironii si batjocora suntem cei mai tari.Dar sa dea cineva un sfat sau un ajutor cuiva "never". :roll:

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 20 Mar 2010, 21:14

Ciobanu Tiberiu : sint pline forumurile de sfaturi si ajutoare (?)!.Dar daca toti ar raspunde atit de "caligrafic" si ar da sfaturi atit de agramat ,nu stiu daca cineva ar putea sa se foloseasca de ele si nu ar fi considerate decit bataie de joc.Sa nu ne miram ca sintem vazuti cum sintem vazuti mai peste tot in tara asta.
Rellu :incearca sa nu urasti pe nimeni !
De fapt, de ce m-am bagat in discutia voastra ? Continuati cum credeti ca e mai bine ! Pentru mine topicul este inchis.

Ciobanu Tiberiu
junior
junior

Mesaj de Ciobanu Tiberiu » 21 Mar 2010, 08:50

Sper sa incheiem aceasta discutie chiar acum. :D Eu am incercat sa iy iau apararea lu' nea Costica.Sunt sigur ca nu vb asa cum a tastat la PC.Va multumesc pentru intelegere si sa vb. despre pescuit :lol: .Siretul cum arata ?Week-endul urmator intentionez sa fac o iesire la Vf Campului:D

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 22 Mar 2010, 06:39

nucus scrie: De fapt, de ce m-am bagat in discutia voastra ? Continuati cum credeti ca e mai bine ! Pentru mine topicul este inchis.
Domnule Nucus! Topicul l'am deschis pentru scopuri mai bune .Rugamintea mea este sa reveniti asupra hotararii dumneavoastra deoarece inca nu am discutat indeajuns despre patima si micile-mari secrete pe care fiecare le avem. Nu cred ca topicul este vinovat ci iarna lunga. :D

Rellu
junior
junior

Mesaj de Rellu » 22 Mar 2010, 11:39

[quote="nucus"]Ciobanu Tiberiu : sint pline forumurile de sfaturi si ajutoare (?)!.Dar daca toti ar raspunde atit de "caligrafic" si ar da sfaturi atit de agramat ,nu stiu daca cineva ar putea sa se foloseasca de ele si nu ar fi considerate decit bataie de joc.Sa nu ne miram ca sintem vazuti cum sintem vazuti mai peste tot in tara asta.
Rellu :incearca sa nu urasti pe nimeni !
De fapt, de ce m-am bagat in discutia voastra ? Continuati cum credeti ca e mai bine ! Pentru mine topicul este inchis.[/quote]

E inutil sa mai spun ceva...multi vad, putini cunosc....si mai putini inteleg...
multumesc de sfat, Nu urasc pe nimeni, nu trebuie interpretat literal tot ceea ce spun/scriu.
cu ultimul paragraf sunt de acord...vorba ceea: cainele moare de drum lung...
sa concluzionam: daca nu stiti sa scrieti romaneste inchideti-va in beciuri sau mai bine muriti! ca ne si va faceti tara de ris!!
din partea mea tema discutiei a fost atinsa in toate partile esentiale si nu mai necesita completari.

marcel gheorghita
senior
senior

Mesaj de marcel gheorghita » 22 Mar 2010, 12:14

Ca o alternativa la AJVPS, care, dupa cum stiti, nu da permise ANPA, dar ne abureste de cativa ani (chiar zilele trecute am sunat la ei, si baga vrajeli...aceeasi placa de anul trecut), ar fi asociatia Prieteni pescari - filiala Bucovina, din Suceava...am inteles ca au dreptul sa distribuie legal permise si in BT...cred ca e cea mai buna varianta, in conditiile in care dam de ani de zile bani pe nimic (ma refer la membrii AJVPS)

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 22 Mar 2010, 19:01

eu imi iau permis de la PP Suceava, dar va reamintesc ca permisul ANPA este unic la nivel national, deci pe apele publice puteti pescui oriunde, chit ca e luat de la o asociatie din Botosani sau de la una de aiurea, din Mehedinti, de exemplu!

iulian2010
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de iulian2010 » 25 Mar 2010, 13:37

Intrebare in special pentru pescarii din Dorohoi...
Ce stiti de balta de la Broscauti (situata la iesire din Broscauti cum se merge spre Saveni)? Este peste, se poate pescui, taxa.

Am copilarit prin apropiere de Broscauti, dar nu am fost de multi ani pe acolo.

La Negreni este permis pescuitul in perioada de prohibitie?

Ciobanu Tiberiu
junior
junior

Mesaj de Ciobanu Tiberiu » 25 Mar 2010, 19:29

Despre balta de la Broscauti din cate am auzit (nimic nu este sigur..:D)...nu ar exista peste in ea.Despre Negreni as dori sa aflu si eu informatii in legatura cu regimul de pescuit(taxa) anul acesta:D Fir Intins! :wink:

iulian2010
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de iulian2010 » 26 Mar 2010, 08:49

Anul trecut, la Negreni, taxa era de 10 RON pe zi (pe malul dinspre sat), tot ce prindeai se putea lua acasa, am prins si zile cand nu mi-a luat bani (zile cand nu prea tragea). Am prins caras si rosioara la rama si vermusti si cativa bibani la bucatica. Drumul de la Stiubeni pana la Negreni e dezastru (aprox 4 Km), am auzit ca ar mai fi o varianta prin camp dar pe acolo se poate merge doar cand e vreme buna. In Negreni drumul e pietruit doar pana la marginea satului in rest e pamant (pe vreme urata este impracticabil).

La Hanesti inca nu am fost, sper sa ajung anul acesta, dar din ce am auzit de la alti acolo pestele este hranit, nu ai voie peste tot si taxa era pe anul trecut 60 RON/zi. Mai multe nu stiu despre Hanesti.

Ce stiti despre balta de la Sendriceni, din fata liceului?

Parintii mei sunt din apropierea Dorohoiului. Am stat la bunici pana la varsta de 7 ani si dupa doar in vacante.
Fir intins.

Scrie răspuns