Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Ciobanu Tiberiu : sint pline forumurile de sfaturi si ajutoare (?)!.Dar daca toti ar raspunde atit de "caligrafic" si ar da sfaturi atit de agramat ,nu stiu daca cineva ar putea sa se foloseasca de ele si nu ar fi considerate decit bataie de joc.Sa nu ne miram ca sintem vazuti cum sintem vazuti mai peste tot in tara asta.
Rellu :incearca sa nu urasti pe nimeni !
De fapt, de ce m-am bagat in discutia voastra ? Continuati cum credeti ca e mai bine ! Pentru mine topicul este inchis.
De fapt, de ce m-am bagat in discutia voastra ? Continuati cum credeti ca e mai bine ! Pentru mine topicul este inchis.
-
- junior
Domnule Nucus! Topicul l'am deschis pentru scopuri mai bune .Rugamintea mea este sa reveniti asupra hotararii dumneavoastra deoarece inca nu am discutat indeajuns despre patima si micile-mari secrete pe care fiecare le avem. Nu cred ca topicul este vinovat ci iarna lunga.nucus scrie: De fapt, de ce m-am bagat in discutia voastra ? Continuati cum credeti ca e mai bine ! Pentru mine topicul este inchis.

[quote="nucus"]Ciobanu Tiberiu : sint pline forumurile de sfaturi si ajutoare (?)!.Dar daca toti ar raspunde atit de "caligrafic" si ar da sfaturi atit de agramat ,nu stiu daca cineva ar putea sa se foloseasca de ele si nu ar fi considerate decit bataie de joc.Sa nu ne miram ca sintem vazuti cum sintem vazuti mai peste tot in tara asta.
De fapt, de ce m-am bagat in discutia voastra ? Continuati cum credeti ca e mai bine ! Pentru mine topicul este inchis.[/quote]
E inutil sa mai spun ceva...multi vad, putini cunosc....si mai putini inteleg...
multumesc de sfat, Nu urasc pe nimeni, nu trebuie interpretat literal tot ceea ce spun/scriu.
cu ultimul paragraf sunt de acord...vorba ceea: cainele moare de drum lung...
sa concluzionam: daca nu stiti sa scrieti romaneste inchideti-va in beciuri sau mai bine muriti! ca ne si va faceti tara de ris!!
din partea mea tema discutiei a fost atinsa in toate partile esentiale si nu mai necesita completari.
De fapt, de ce m-am bagat in discutia voastra ? Continuati cum credeti ca e mai bine ! Pentru mine topicul este inchis.[/quote]
E inutil sa mai spun ceva...multi vad, putini cunosc....si mai putini inteleg...
multumesc de sfat, Nu urasc pe nimeni, nu trebuie interpretat literal tot ceea ce spun/scriu.
cu ultimul paragraf sunt de acord...vorba ceea: cainele moare de drum lung...
sa concluzionam: daca nu stiti sa scrieti romaneste inchideti-va in beciuri sau mai bine muriti! ca ne si va faceti tara de ris!!
din partea mea tema discutiei a fost atinsa in toate partile esentiale si nu mai necesita completari.
-
- senior
Ca o alternativa la AJVPS, care, dupa cum stiti, nu da permise ANPA, dar ne abureste de cativa ani (chiar zilele trecute am sunat la ei, si baga vrajeli...aceeasi placa de anul trecut), ar fi asociatia Prieteni pescari - filiala Bucovina, din Suceava...am inteles ca au dreptul sa distribuie legal permise si in BT...cred ca e cea mai buna varianta, in conditiile in care dam de ani de zile bani pe nimic (ma refer la membrii AJVPS)
-
- utilizator nou
Intrebare in special pentru pescarii din Dorohoi...
Ce stiti de balta de la Broscauti (situata la iesire din Broscauti cum se merge spre Saveni)? Este peste, se poate pescui, taxa.
Am copilarit prin apropiere de Broscauti, dar nu am fost de multi ani pe acolo.
La Negreni este permis pescuitul in perioada de prohibitie?
Ce stiti de balta de la Broscauti (situata la iesire din Broscauti cum se merge spre Saveni)? Este peste, se poate pescui, taxa.
Am copilarit prin apropiere de Broscauti, dar nu am fost de multi ani pe acolo.
La Negreni este permis pescuitul in perioada de prohibitie?
-
- junior
-
- utilizator nou
Anul trecut, la Negreni, taxa era de 10 RON pe zi (pe malul dinspre sat), tot ce prindeai se putea lua acasa, am prins si zile cand nu mi-a luat bani (zile cand nu prea tragea). Am prins caras si rosioara la rama si vermusti si cativa bibani la bucatica. Drumul de la Stiubeni pana la Negreni e dezastru (aprox 4 Km), am auzit ca ar mai fi o varianta prin camp dar pe acolo se poate merge doar cand e vreme buna. In Negreni drumul e pietruit doar pana la marginea satului in rest e pamant (pe vreme urata este impracticabil).
La Hanesti inca nu am fost, sper sa ajung anul acesta, dar din ce am auzit de la alti acolo pestele este hranit, nu ai voie peste tot si taxa era pe anul trecut 60 RON/zi. Mai multe nu stiu despre Hanesti.
Ce stiti despre balta de la Sendriceni, din fata liceului?
Parintii mei sunt din apropierea Dorohoiului. Am stat la bunici pana la varsta de 7 ani si dupa doar in vacante.
Fir intins.
La Hanesti inca nu am fost, sper sa ajung anul acesta, dar din ce am auzit de la alti acolo pestele este hranit, nu ai voie peste tot si taxa era pe anul trecut 60 RON/zi. Mai multe nu stiu despre Hanesti.
Ce stiti despre balta de la Sendriceni, din fata liceului?
Parintii mei sunt din apropierea Dorohoiului. Am stat la bunici pana la varsta de 7 ani si dupa doar in vacante.
Fir intins.