contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
boistean
- veteran

-
mihali scrie:Nervi de primavara. Asa putem cataloga mini disputa pe teme de comunicare. Unii comunica numai prin semne...Ca atata pot. Dar pestele, pestele ce zice? Tot inactiv?
As vrea sa lansez, pana una, alta, o alta discutie. Cum vi se pare ordinul care prevede perioada de prohibitie?
Ma gandeam, dupa un calcul sumar, ca cei din sudul tarii au vreo sapte luni efective de pescuit pe cand noi, cei din nord avem cu chiu cu vai vreo trei.
da, dar macar platim la fel sau mai mult permisele+cotizatia pt asociatii

-
alpobrd
- utilizator nou

http://www.anpa.ro/index.php?v=subcat&i ... ubmeniu=25
in aceasta lista nu exista nici o asociatie din Botosani. E cineva din judet care are permis eliberat de ANPA? Si da da, de la ce asociatie?
Tiberiu spunea ca si-a facut carnet de mebru la asociatia din Dorohoi, asociatie care, conform comunicatului de presa al ANPA, nefiind pe lista mai sus mentionata, nu poate elibera acest permis. Deci.... devenim membrii asociatiilor, acestea nu ne dau si permisul de pescuit, si ...cautam o alta asociatie?!?!?
-
Rellu
- junior

[quote="mihali"]Nervi de primavara. Asa putem cataloga mini disputa pe teme de comunicare. Unii comunica numai prin semne...Ca atata pot. Dar pestele, pestele ce zice? Tot inactiv?
As vrea sa lansez, pana una, alta, o alta discutie. Cum vi se pare ordinul care prevede perioada de prohibitie?
Ma gandeam, dupa un calcul sumar, ca cei din sudul tarii au vreo sapte luni efective de pescuit pe cand noi, cei din nord avem cu chiu cu vai vreo trei.[/quote]
Un mod diplomat de a trata ''lectia'' de limba romana la care am asistat...
personal, nu ii agreez pe cei care stilcesc limba romana...mi se pare normal sa stii sa scrii romaneste...pe de alta parte, trebuie sa apreciem un om care poate descopera pentru prima oara internetul si calculatorul si care, ''infectat'' cu acelasi microb pe care il avem cu totii, se entuziasmeaza cind observa ca unele dintre cunostinte ii sunt apreciate si sfaturile date sunt utile...; ca nu ne poate privi de la inaltimea studiilor noastre e alta treaba si nu are nici o legatura cu patima pescuitului...pe malul baltii toti suntem egali. Ca o concluzie...virulentza cu care te-ai aruncat asupra d-lui Costica este inexplicabila domnule NES, mai ales ca este un ''confrate'' de-al nostru..sper ca rautatea mesajului tau nu l-a facut sa renunte la ideea de a ne impartasi ideeile dumnealui... chiar daca nu o face in limba literara cu care altii sunt obisnuiti.
PS Din ''traducerea'' pe care ai efectuat-o mi s-a parut ca ai inteles absolut tot ce a vrut sa spuna dl. Costica...deci de unde atita ura??
-
Ciobanu Tiberiu
- junior

-
deci cu permisul pe care il am akum e legal sau nu e legal sa merg la pescuit:D(exceptie prohibitia)???cunosc multe persoane care au mers an de an pe Prut cu permis de la asociatia din Dh fara nici o problema:D
-
boistean
- veteran

-
Ciobanu Tiberiu scrie:deci cu permisul pe care il am akum e legal sau nu e legal sa merg la pescuit:D(exceptie prohibitia)???cunosc multe persoane care au mers an de an pe Prut cu permis de la asociatia din Dh fara nici o problema:D
daca citesti comunicatul ANPA o sa vezi ca NU.
iti trebuie permis ANPA, NU CARNET DE MEMBRU VIZAT!
-
boistean
- veteran

-
alpobrd scrie:http://www.anpa.ro/index.php?v=subcat&i ... ubmeniu=25
in aceasta lista nu exista nici o asociatie din Botosani. E cineva din judet care are permis eliberat de ANPA? Si da da, de la ce asociatie?
Tiberiu spunea ca si-a facut carnet de mebru la asociatia din Dorohoi, asociatie care, conform comunicatului de presa al ANPA, nefiind pe lista mai sus mentionata, nu poate elibera acest permis. Deci.... devenim membrii asociatiilor, acestea nu ne dau si permisul de pescuit, si ...cautam o alta asociatie?!?!?
poti lua permis ANPA de la orice asociatie din tara. (dintre cele inscrise in registrul ANPA)
-
Ciobanu Tiberiu
- junior

-
parerea mea este ca daca nu erau legale nu mai puneau viza domnii de la politia de frontiera(Pg)

nu imi fac probleme

-
nucus
- veteran

Nu e vorba de ura ! Cauta pe toate forumurile pe care ai acces si spune cite "ezemple "de astea o sa mai gasesti ? Incultura e doar ..incultura. Nu cred ca trebuie s-o ignoram si s-o acceptam indiferent de ce scuze i se pot gasi. Ar mai fi multe de spus ,doar gindeste-te ca cele postate sint vazute de o tara intrega ! Va fac cinste ?Mie nu !!!
-
Rellu
- junior

[quote="nucus"]Nu e vorba de ura ! Cauta pe toate forumurile pe care ai acces si spune cite "ezemple "de astea o sa mai gasesti ? Incultura e doar ..incultura. Nu cred ca trebuie s-o ignoram si s-o acceptam indiferent de ce scuze i se pot gasi. Ar mai fi multe de spus ,doar gindeste-te ca cele postate sint vazute de o tara intrega ! Va fac cinste ?Mie nu !!![/quote]
Nu ne fac cinste, asa e, si nici nu incerc sa caut scuze nimanui...dar sa stii ca incultura nu e niciodata doar incultura....nu cred ca nu cunosti oameni simpli de la tara, care nu au multa carte, nu prea stiu sa scrie bine sau sa citeasca dar sunt oameni de ''calitate''. NU cred ca ii putem pune la un loc cu cocalarii din ziua de azi, unii dintre ei manelisti coclitzi, care nu stiu altceva decit bautura si cataramele D&G...eu pe astia ii urasc...iar din multitudinea de forumuri pe care le vizitez am invatat sa ii diferentiez pe cocalari de cei care au avut, poate, un acces limitat la educatie dar sunt bine intentionati...
Mi se pare gresit sa etichetezi oamenii asa cum faceti voi...corect ar fi sa li se dea prezumtia de nevinovatie...
-
Ciobanu Tiberiu
- junior

-
Domnule Relu aveti foarte multa dreptate.Respekt