Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
salut. eu sunt din Suceava, dar acum locuiesc la Cluj. cand vin acasa (la Suceava) obisnuiesc sa merg pe balti la Zvoristea la stiuca si rosioara. as vrea sa merg la Zvoristea in prima saptamana din noiembrie. 'lucian_flo' imi poti spune la ce s-a prins stiuca la Zvoristea? am fost vara asta dar nu am prins decat rosioara, si am avut un rateu la stiuca. foarte slabut. am incercat si la biban cu pestisor viu insa nimic. dar poate toamna sta altfel treaba 

- lucian_flo
- senior
va stresez si eu cu cateva intrebari legate de acumularea Bucecea. sper ca pana maine dupa amiaza sa gasesc macar vreun raspuns, pt ca-mi planific weeck-end-ul.
1. am vazut locatia prin satelit si ma intreb daca se poate trece cu masina peste baraj, de pe un mal pe celalalt (eu as merge pe ruta Suceava-Hantesti-Beresti). in plus, pe ruta Hantesti-Beresti-Slobozia este acces la mal, cu masina, destul de des?
2. neavand barca, pot spera la un spinning cat de cat reusit de pe mal?
3. ce sanse am sa pescuiesc in liniste - cat e de aglomerat de obicei?
4. ce sanse am sa dau nas in nas cu ecranisti, setcari etc.?
celor care-mi pot oferi informatii, le multumesc anticipat!
1. am vazut locatia prin satelit si ma intreb daca se poate trece cu masina peste baraj, de pe un mal pe celalalt (eu as merge pe ruta Suceava-Hantesti-Beresti). in plus, pe ruta Hantesti-Beresti-Slobozia este acces la mal, cu masina, destul de des?
2. neavand barca, pot spera la un spinning cat de cat reusit de pe mal?
3. ce sanse am sa pescuiesc in liniste - cat e de aglomerat de obicei?
4. ce sanse am sa dau nas in nas cu ecranisti, setcari etc.?
celor care-mi pot oferi informatii, le multumesc anticipat!
-
- senior
Se poate merge fara probleme cu masina pe malul barajului, pe dig....
Cu spinningul pe mal e mai greu, din cauza ca pe langa mal apa e putin adanca, dar nu e imposibil (acu vreo 3 sapt era in nene care luase vreo 2 kg de biban la twister pe langa calugar)... aglomerat nu prea e, majoritatea prefera sa dea ori in coada, ori pe curgator, f.rar la spinning - acelasi rapuns si cu ecranistii (de setci e plin, dar nu ajungi la ele de pe mal, sunt puse pe langa stuf)
Fir intins!
Cu spinningul pe mal e mai greu, din cauza ca pe langa mal apa e putin adanca, dar nu e imposibil (acu vreo 3 sapt era in nene care luase vreo 2 kg de biban la twister pe langa calugar)... aglomerat nu prea e, majoritatea prefera sa dea ori in coada, ori pe curgator, f.rar la spinning - acelasi rapuns si cu ecranistii (de setci e plin, dar nu ajungi la ele de pe mal, sunt puse pe langa stuf)
Fir intins!
-
- junior