Pescuit in jud. Botosani

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 12 Oct 2009, 17:41

Ieri am fost pe Prut la Horodistea fixat pe salau, dar nu a mers. In schimb am prins mult clean cu toate ca aveam batul rigid, fir textil, agrafa si vartej. Cand mananca..... mananca.

Spartacus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Spartacus » 18 Oct 2009, 12:17

nu mai deschid alt topic; referitor la baltile din regiune, a fost cineva pe balta cu rapitor de la Costana (SV) ? nu intreb daca se justifica pretul de 150 ron/zi, ci macar daca este peste.

nes
junior
junior

Mesaj de nes » 23 Oct 2009, 16:36

Am fost pe Prut astazi, in zona Paltinis. Ma gandeam ca ploile din ultima vreme nu vor afecta foarte mult calitatea apei....dar m-am inselat. Prutul e mare si tulbure.
La intoarcere m-am abatut pe la Zvoristea. Nici o miscare :D...

lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 24 Oct 2009, 08:25

Pe Siret nimic?

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 24 Oct 2009, 09:53

Si eu as vrea sa stiu cate ceva de Siret, lacul Rogojesti...Am fost plecat o perioada si nu mai stiu daca macar a inceput rapitorul sa fie mai activ.

ventoflorin
junior
junior

Mesaj de ventoflorin » 24 Oct 2009, 13:41

mihali scrie:Si eu as vrea sa stiu cate ceva de Siret, lacul Rogojesti...Am fost plecat o perioada si nu mai stiu daca macar a inceput rapitorul sa fie mai activ.
am vb cu un satean din zona...pescar de altfel...zicea ca nu se ia styuca nici din barca....asta sapt trecuta....el da doar de pe mal

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 25 Oct 2009, 10:07

ventoflorin scrie:
mihali scrie:Si eu as vrea sa stiu cate ceva de Siret, lacul Rogojesti...Am fost plecat o perioada si nu mai stiu daca macar a inceput rapitorul sa fie mai activ.
am vb cu un satean din zona...pescar de altfel...zicea ca nu se ia styuca nici din barca....asta sapt trecuta....el da doar de pe mal

Pe lac la Bucecea nici la setca nu se ia stiuca in schimb pe rau la vale se ia stiuca la viu in draci. Daca alea pot fi numite stiuci. Am prins intr-o zi 12 bucati la rotativa nici una mai mare de 500g toate eliberate. Sunt si stiuci mari pt ca am vazut cateva cu urme de dinti pe spate. Ce ma bucura ca localnicii care braconeaza la ecran nu prind pesti rapitori.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 25 Oct 2009, 16:36

Pe rau la vale mai exact pe unde?
La pompe la Bucecea ce mai e?

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 25 Oct 2009, 17:58

lucian_flo scrie:Pe rau la vale mai exact pe unde?
La pompe la Bucecea ce mai e?
Pai acolo la pompe. Sa vezi cum ataca stiuca la mal printre placile de beton. Acolo e o portiune adanca aval de statia de pompe 50m si amonte de statia de pompe vreo 250m.
Daca te duci in zona aia mergi pe naluci mai ieftine ca le agati printre betoane. Aceea e o zona adanca si e braconata mai greu. Ca tipuri de momeli vezi la fata locului ca esti mare de acu.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 26 Oct 2009, 08:01

:) Multumesc.
Vara asta nu am fost deloc acolo. Mi-a confirmat si mie cineva ca pe lac nu se prinde nimic. In schimb s-a prins pe balti la Zvoristea.

Scrie răspuns