Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- lucian_flo
- senior
- lucian_flo
- senior
-
- junior
-
- veteran
ventoflorin scrie:am vb cu un satean din zona...pescar de altfel...zicea ca nu se ia styuca nici din barca....asta sapt trecuta....el da doar de pe malmihali scrie:Si eu as vrea sa stiu cate ceva de Siret, lacul Rogojesti...Am fost plecat o perioada si nu mai stiu daca macar a inceput rapitorul sa fie mai activ.
Pe lac la Bucecea nici la setca nu se ia stiuca in schimb pe rau la vale se ia stiuca la viu in draci. Daca alea pot fi numite stiuci. Am prins intr-o zi 12 bucati la rotativa nici una mai mare de 500g toate eliberate. Sunt si stiuci mari pt ca am vazut cateva cu urme de dinti pe spate. Ce ma bucura ca localnicii care braconeaza la ecran nu prind pesti rapitori.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
- lucian_flo
- senior
-
- veteran
Pai acolo la pompe. Sa vezi cum ataca stiuca la mal printre placile de beton. Acolo e o portiune adanca aval de statia de pompe 50m si amonte de statia de pompe vreo 250m.lucian_flo scrie:Pe rau la vale mai exact pe unde?
La pompe la Bucecea ce mai e?
Daca te duci in zona aia mergi pe naluci mai ieftine ca le agati printre betoane. Aceea e o zona adanca si e braconata mai greu. Ca tipuri de momeli vezi la fata locului ca esti mare de acu.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
- lucian_flo
- senior