Pescuit in jud. Botosani

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 16 Sep 2009, 03:58

mihali scrie:Stie cineva daca pe lacul de la Bucecea este stiuca?

Este si stiuca si biban, de avat nu mai spun. Cel mai bine sa ai si barca ca in coada lacului este mult stuf la mal.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

nes
junior
junior

Mesaj de nes » 16 Sep 2009, 05:47

Am fost ieri sa caut iazurile cu pricina. Pe cel din amonte se poate pescui cu taxa - 20 lei, iar cel din aval nu ar fi inca revendicat / concesionat. Mai erau 3 pescari care dadeau la stationar, si din cand in cand mai aruncau cate o lingura. Aveau prinsi de dimineata cativa crapi ( cam la juma' de kg) si unul dintre ei o marla undeva la 800 g - 1kg. Bineinteles ca iazul are si povestii despre stiuci de 5 kg, cteno de 10 kg, etc samd. Am udat si eu pentru o ora cateva plastice/table. Am agatat o stiuculita dar nu a vrut sa fie fotografiata( mi-a "tras" o lumanare si dusa a fost :) )
La plecare am stat 20 min si pe iazul din aval. Si acesta are povesti despre stiuci, de data asta mai mici. Aici monstrii au pana in 3 kg :)). Si aici am atac, dar nu sa materializat...
In concluzie, au ceva peste baltile, si fiind aproape de Bt daca va incomodeaza 20 de lei cred ca merita incercat.

ventoflorin
junior
junior

Mesaj de ventoflorin » 16 Sep 2009, 07:55

ieri am fost pe prut in zona damideni...am luat scobar tare fain ....vo 8 buc intre 500 g si un kg....am nadit cu 2 kg viermi...4 mamaligi si multa huma....toti pestii i am luat dupa ora 16,dupa ce sa mai linistit vremea...in rest...locuri frumoase si peste viguros....

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 16 Sep 2009, 08:06

pensionaru scrie: Este si stiuca si biban, de avat nu mai spun. Cel mai bine sa ai si barca ca in coada lacului este mult stuf la mal.
Am vazut fotografiile cu acele capturi in aval de baraj. Oare este activ rapitorul si in lacul de acumulare?

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 16 Sep 2009, 08:31

Anul asta nu am pescuit pe lac ca nu am barca iar de pe mal e ca la 6/49. Am un vecin la tara care are barca pe baraj si mi-a promis ca dupa 15 oct o sa-mi inchirieze.

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 19 Sep 2009, 07:50

De pe barca pe Rogojesti.Mare si frumos.
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=9396

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 19 Sep 2009, 08:17

Frumos biban.Deci mai este peste pe lac.Poate de acum ca se raceste sa inceapa sa puna botul,ca vara asta a fost tare ciufut.

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 24 Sep 2009, 19:05

pensionaru scrie:Frumos biban.Deci mai este peste pe lac.Poate de acum ca se raceste sa inceapa sa puna botul,ca vara asta a fost tare ciufut.
Sambata si duminica, meseriasii ne vor confirma daca mai este peste in lac. Ma refer la rapitori.

lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 29 Sep 2009, 16:58

N-a mai mers nimeni la clean pe Siret? Am fost ieri dupa amiaza dar nu am prins decat bibani.

Unde s-a mutat in perioada asta?

nes
junior
junior

Mesaj de nes » 10 Oct 2009, 09:28

Nu mai pescuieste nimeni in Botosani ?:D Ceva noutati? Cum se prezinta Rogojestiul? Pe Prut a mai fost cineva? De lacul de la Costesti ( de langa Bt) cine stie ce? Are salau?
Eu am fost saptamana trecuta pe Zvoristea si am dat din barca. Am prins cateva stiuculite, printre care si una de 65 cm, la rotative si oscilante. In rest rosioara multa si mare la bob de porumb...dar asta e alta poveste :D.

Scrie răspuns