Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pescuit in jud. Botosani
si la Filiala Moldova mai putin AJVPS Suceava
http://www.anpa.ro/category/s3-anpa/c3- ... ivsportiv/
http://www.anpa.ro/category/s3-anpa/c3- ... ivsportiv/
la ANPA e o harababura de nedescris. abia au reusit sa schimbe, dupa 2 luni din noul an, o cifra pe site-ul oficial (2015, in loc de 2014). de permisele noastre si de actualizarile care ne intereseaza si ne dor (tarife pescuit in judetul Suceava, pentru cei care nu cotizeaza la cooperativa AJVPS) ii doare exact la basca. cam in acelasi loc ii doare (de ANPA si de legislatie) si pe preaiubitii si vesnicii conducatori ai ONG-ului sucevean (AJVPS Suceava), care continua sa eludeze legile tarii si ale bunului simt. interesele sunt cu totul altele...
p.s. n-am mai primit de luni de zile vreun raspuns la e-mail-urile trimise catre ANPA, desi erau oblgati sa raspunda in 30 de zile, asa ca nu-mi (mai) fac iluzii vizavi de implicarea lor pozitiva in pescuitul recreativ!
p.s. n-am mai primit de luni de zile vreun raspuns la e-mail-urile trimise catre ANPA, desi erau oblgati sa raspunda in 30 de zile, asa ca nu-mi (mai) fac iluzii vizavi de implicarea lor pozitiva in pescuitul recreativ!
Pai emailurile pot sa spuna ca nu le-au primit, dar eu am trimis solicitare si in scris cu aviz de primire.m Acuma nu stiu cat o sa-i impresioneze asta dar macar ma face sa sper la un raspuns
Nimic nou pe frontul de est ?
La sase luni de la anunt a aparut si pagubasul. Multumesc forumistului care l-a recunoscut. Lansetele isi asteapta stapanul.mihali scrie:Domnilor, AJUTOR! Joi am fost la pescuit cu barca in zona SP 3. Un pescar avea parcata masina langa a mea. In jurul orei 18 a iesit la mal cu barca si a plecat. Cand am iesit si eu(pe la 19) langa masina mea erau doua lansete uitate de respectivul pescar. Cum sa-l gasesc pe pagubas?![]()
bravo domle !
Ceva info , siretul in zona bucecea e limpede?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Daca la Rogojesti e limpede cred ca e limpede si la Buucecea.Inca n-a fost nici o viitura.MuskMd scrie:bravo domle !
merci !
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
Un prieten care a fost luni sa pescuiasca dupa baraj la Rogojesti a trecut si pe la SP3 sa vada daca s-a dezghetat si cum e apa. Citez: "Baietii puneau setcile in mijlocul zilei fara jena". Alt prieten, pescar de stiuca, imi spunea ca stie cel putin 3 persoane care isi cumpara barca primavara asta. Sunt foarte ieftine in Ucraina deoarece s-a depreciat puternic Grivna. Asadar la vara Rogojestiul o sa fie plin de barci (probabil duminica peste 50) si o sa se mentina trendul descandent privind numarul capturilor si marimea acestora.