Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pescuit in jud. Botosani
La multi ani!!!
Cum e gheata pe baraj?
Cum e gheata pe baraj?
Inca este gheata.
Ceva noutati ?
-
- senior
Inca mai este gheata de copca...se pun plase pe sub gheata intr-o veselie...mai multi plasari decat pescari sportivi...
bine ca u crescut cotizatiile la ajvpsmarcel gheorghita scrie:Inca mai este gheata de copca...se pun plase pe sub gheata intr-o veselie...mai multi plasari decat pescari sportivi...

Ce se poate face ?
Eu am trimis o petitie la ANPA , Filiala Moldova. Chiar azi am trimis-o, si prin email si prin posta cu aviz de primire. Le-am cerut un raspuns oficial cu privire la cresterea cotizatiei de catre AJVPS Suceava (din cate stiu eu poate fi crescuta doar prin idexare cu rata inflatiei si cu publicare pe siteul ANPA pana la 1 februarie - ceea ce nu s-a intamplat), punctul lor de vedere cu privire la controalele pe care le realizeaza personalul AJVPS fara a fi insotiti de lucratori MAI, am solicitat sa-mi spuna daca exista lucrator ANPA pentru judetul Suceava si datele de contact ale acestuia. Am mai cerut si sa formuleze un raspuns clar cu privire la practicarea pescuitului doar in baza permisului ANPA, fara a fi nevoit sa fi membru al unei asociatii de pescari. I-am intrebat si daca se pot trimite prin posta sau curier chitanta de la trezorerie, taxa de timbru si copie dupa bulentin pentru viza ANPA pentru sezonul 2015. Astept raspuns. Trebuie sa soseasca in maxim 45 de zile calendaristice de la data inregistrarii. Sa speram ca o sa raspunda si ca o sa putem folosi raspunsul ca sa le dam peste bot marlanilor de la AJVPS. Daca o sa primesc un raspuns oficial din partea ANPA o sa-l afisez si aici si pe www.prinzatoru.ro.
Totusi ar fi bine daca ar mai trimite cativa pescari astfel de petitii poate ne iau in serios
Cotizaţia nu are nici-o legătură cu ANPA, doar valoare permisului şi a tarifelor suplimentare (săptămânal, lunar, anual) care sunt publicate pe saitul ANPA, mai puţin filiala Dobrogea care este în curs de actualizare.Kaz scrie:Eu am trimis o petitie la ANPA , Filiala Moldova. Chiar azi am trimis-o, si prin email si prin posta cu aviz de primire. Le-am cerut un raspuns oficial cu privire la cresterea cotizatiei de catre AJVPS Suceava (din cate stiu eu poate fi crescuta doar prin idexare cu rata inflatiei si cu publicare pe siteul ANPA pana la 1 februarie - ceea ce nu s-a intamplat), punctul lor de vedere cu privire la controalele pe care le realizeaza personalul AJVPS fara a fi insotiti de lucratori MAI, am solicitat sa-mi spuna daca exista lucrator ANPA pentru judetul Suceava si datele de contact ale acestuia. Am mai cerut si sa formuleze un raspuns clar cu privire la practicarea pescuitului doar in baza permisului ANPA, fara a fi nevoit sa fi membru al unei asociatii de pescari. I-am intrebat si daca se pot trimite prin posta sau curier chitanta de la trezorerie, taxa de timbru si copie dupa bulentin pentru viza ANPA pentru sezonul 2015. Astept raspuns. Trebuie sa soseasca in maxim 45 de zile calendaristice de la data inregistrarii. Sa speram ca o sa raspunda si ca o sa putem folosi raspunsul ca sa le dam peste bot marlanilor de la AJVPS. Daca o sa primesc un raspuns oficial din partea ANPA o sa-l afisez si aici si pe http://www.prinzatoru.ro.
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!