Pescuit in jud. Botosani

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mihali
veteran
veteran

Re: Pescuit in jud. Botosani

Mesaj de mihali » 31 Oct 2014, 17:59

tudor scrie:Bibanii mari nu sunt solitari. Raman singuri din cauza faptului ca cei de varsta lor odata prinsi nu se intorc inapoi. Pe unde locuiesc eu bibanii mari au si colegi. :wink:
”Comportamentul este in general agresiv dar variaza in functie de sezon: primavara dupa depunerea icrelor sunt slabiti, apatici si trag rar, in
timpul verii sunt activi mai ales dimineata devreme si seara cand ii vedem atacand in lungul malurilor, iar toamna, odata cu racirea vremii, se
strang in bancuri de varsta/greutate apropiata si vaneaza frenetic pe toata durata zilei, perioada in care vom avea parte de cele mai reusite
partide. Deasemenea, bibanii nu ne lasa nici in timpul iernii cand pot face deliciul unei partide la copca.
Trebuie sa mai stim ca bibanii mici si medii ca marime/varsta prefera sa se grupeze in bancuri, iar cei mari sunt teritoriali si raman solitari
pana in momentul boistei.
xxx Pescuitul-la-Biban
Asa este. Mai conteaza si ce inseamna biban mare.Aici parerile sunt tare impartite.

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 01 Noi 2014, 10:51

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 11 Noi 2014, 08:18

Nimic nou pe frontul de est ???

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 11 Noi 2014, 10:05

Apa limpede si bianeala ...Rezultate dupa vreme.

Kaz
junior
junior

Mesaj de Kaz » 14 Noi 2014, 08:08

Tot asa limpede si crescuta e apa in baraj? A mai prins cineva peste (biban, stiuca) si daca da unde? La stuf sau la adanc?

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 14 Noi 2014, 10:04

Biban la adanc.

Nightwish
junior
junior

Mesaj de Nightwish » 15 Noi 2014, 14:47

mihali scrie:
tudor scrie:Bibanii mari nu sunt solitari. Raman singuri din cauza faptului ca cei de varsta lor odata prinsi nu se intorc inapoi. Pe unde locuiesc eu bibanii mari au si colegi. :wink:
”Comportamentul este in general agresiv dar variaza in functie de sezon: primavara dupa depunerea icrelor sunt slabiti, apatici si trag rar, in
timpul verii sunt activi mai ales dimineata devreme si seara cand ii vedem atacand in lungul malurilor, iar toamna, odata cu racirea vremii, se
strang in bancuri de varsta/greutate apropiata si vaneaza frenetic pe toata durata zilei, perioada in care vom avea parte de cele mai reusite
partide. Deasemenea, bibanii nu ne lasa nici in timpul iernii cand pot face deliciul unei partide la copca.
Trebuie sa mai stim ca bibanii mici si medii ca marime/varsta prefera sa se grupeze in bancuri, iar cei mari sunt teritoriali si raman solitari
pana in momentul boistei.
xxx Pescuitul-la-Biban
Asa este. Mai conteaza si ce inseamna biban mare.Aici parerile sunt tare impartite.

Tudor, bibanii la tine au colegi pina nu trece un anumit pescar la somn pe acolo... :lol: :lol:

Mihali, era o glumita ascunsa printre randuri acolo. :D
Cu putin noroc, vad maine care e parerea bibanilor de pe aici.

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 15 Noi 2014, 17:12

Am inteles glumita chiar atunci,nu am savurat-o deoarece era si este o gluma ”adevarata”,si de aceea cu atat mai mult recordurile noastre sunt mai valoroase, deoarece,in loc sa prindem printre pietre, prindem (bibani solitari)printre setci.

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 15 Noi 2014, 17:31

Sa nu uitam ca sunt ”pescari” care agata bibanul in loc de caras si dupa o injuratura spectaculoasa il arunca pe mal.Mai stiu ca in lumea lor,a bibanilor,nu e usor sa ajungi mare.Nici chiar in apele Frantei.In lipsa salaului,pentru mine,bibanul este cel mai apeciat peste. Mi-ar place ca toti pescarii să spuna bibanilor cat degetul ”Sa cresti mare,puisor!”

Kaz
junior
junior

Mesaj de Kaz » 24 Noi 2014, 09:14

A mai fost careva pe Rogojesti?

Scrie răspuns