Pescuit in jud. Botosani

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nucus
veteran
veteran

Re: Pescuit in jud. Botosani

Mesaj de nucus » 30 Mai 2012, 18:37

E o hotarire a ICCJ ! Definitiva ! Din pacate ! Eu sint membru AGVPS din 1959 . Nu vreau sa-mi stric vechimea ,dar parerea mea e ca PP fac cu mult mai mult decit a facut AJVPS suceava de cind e Goicea director (1992 sfirsit de martie). Goicea e vinator ,cred ca meserias,dar n-are nici in clin nici in mineca ceva cu pescuitul ! Banii din cotizatiile pescarilor sint buni ,dar pescarii si pescuitul pentru el aproape nici nu exista.Vice cu pescuitul e ing.Marusiac care e total paralel cu pescuitul ! Tare bine ar fii daca pescarii s-ar rupe de vinatori !

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 30 Mai 2012, 20:54

nucus scrie:E o hotarire a ICCJ ! Definitiva ! Din pacate ! Eu sint membru AGVPS din 1959 . Nu vreau sa-mi stric vechimea ,dar parerea mea e ca PP fac cu mult mai mult decit a facut AJVPS suceava de cind e Goicea director (1992 sfirsit de martie). Goicea e vinator ,cred ca meserias,dar n-are nici in clin nici in mineca ceva cu pescuitul ! Banii din cotizatiile pescarilor sint buni ,dar pescarii si pescuitul pentru el aproape nici nu exista.Vice cu pescuitul e ing.Marusiac care e total paralel cu pescuitul ! Tare bine ar fii daca pescarii s-ar rupe de vinatori !
Nu'i stiu, si nici nu ma intereseaza daca nu sunt pescari. Asa este, doar un AGPS ar fi mai bine.

peter76
veteran
veteran

Mesaj de peter76 » 30 Mai 2012, 21:34

Stiti cumva ce reprezintă suma pe care o încasează ajvps : integral cotizatie de membru al asociatiei sau cotizatie de membru + 30 lei pentru permis anpa ?

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 31 Mai 2012, 06:53

peter76 scrie:Stiti cumva ce reprezintă suma pe care o încasează ajvps : integral cotizatie de membru al asociatiei sau cotizatie de membru + 30 lei pentru permis anpa ?
La Dorohoi in 100 lei intra si permisul ANPA, la Siret 101 lei cotizatia. :o

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 01 Iun 2012, 08:58

in jud. Botosani apele sunt primite de catre AJVPS, asa ca in taxa respectiva intra si permisul ANPA.
in jud. Suceava numai PP primeste permise ANPA.

p.s. n-as vrea sa se inteleaga cumva ca sunt ambasadorul PP, cu atat mai mult cu cat sunt dezamagit intr-o oarecare masura si de (in)activitatea lor.

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 01 Iun 2012, 09:26

boistean scrie:in jud. Botosani apele sunt primite de catre AJVPS, asa ca in taxa respectiva intra si permisul ANPA.
in jud. Suceava numai PP primeste permise ANPA.

p.s. n-as vrea sa se inteleaga cumva ca sunt ambasadorul PP, cu atat mai mult cu cat sunt dezamagit intr-o oarecare masura si de (in)activitatea lor.
Nu prea le inteleg deoarece cei de la Siret, Jud. Suceava dau carnet AJVPS fara ANPA si gestioneaza lacul Rogojesti din jud. Botosani. Nu sunt nici pro ANPA nici pro AJVPS si nu as vrea sa fiu nici pro...stul lor. Vorbesc cu unii, ii injura pe ceilalti, vorbesc si cu ceilalti aceeasi placa.Credibilitate zero. Asociatia "Prieteni cu Anumiti Pescari", creeaza probleme pescarilor sportivi ca braconierii nu sunt luati in calcul.

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 05 Iun 2012, 07:08

Pentru lucian_flo. Cum a fost ieri? Rezultate?

lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 05 Iun 2012, 11:53

:) Am inceput la biban si stiuca pe baraj...nimic, am coborat pe Siret dupa porti....nimic. Pe final am prins cativa clenuti la vale sub padure. Colegul de suferinta a fost mai norocos cu doi cleni ceva mai mari la vreo 35cm.
Duminica seara de pe malul botosanean am reusit sa scot din cosor doua stiuci si cativa bibani.
Dumneavoastra ce ati prins?

Spartacus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Spartacus » 05 Iun 2012, 19:00

Nu era tulbure Siretul ? De fapt nu mai conteaza, daca nu era, acum sigur e...

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 05 Iun 2012, 19:07

lucian_flo scrie::) Am inceput la biban si stiuca pe baraj...nimic, am coborat pe Siret dupa porti....nimic. Pe final am prins cativa clenuti la vale sub padure. Colegul de suferinta a fost mai norocos cu doi cleni ceva mai mari la vreo 35cm.
Duminica seara de pe malul botosanean am reusit sa scot din cosor doua stiuci si cativa bibani.
Dumneavoastra ce ati prins?
Din fericire, pentru peste, nimic. Dar am pescuit si asta conteaza.

Scrie răspuns