Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pescuit in jud. Botosani
Ieri, Siretul, in zona Serbanesti, tulbure.
Domn' profesor ,cum mai e apa amonte de podul de la Siret ???Dar in lac?? Multumesc!
Salutare
Cum se poate pescui anul asta pe raul Prut, inclusiv lacul Stanca-Costesti? Am permis ANPA + carnet AJVPS vizat pe anul asta, am PG. Mai departe functioneaza tot ca pana acum? Adica: ma duc la pichetul de care apartine zona in care vreau sa pescuiesc, ma trec inre-un tabel si imi mai dau si ei o hartie si apoi ori de cate ori revin in acea zona anunt telefonic prezenta mea pe Prut? (de fapt acesti pasi erau valabili doar pentru zona Stanca-Costesti, in rest de fiecare data anuntam telefonic ca sunt pe Prut in data x , y persoane, z masini
fara sa fi trecut macar o data pe la ei )
Am inteles ca anul acesta nu se permite accesul pe granita a isotitorilor fara permis AJVPS + PG. Adica obisnuia sa mearga si sotia cu mine, fara permis AJVPS si PG ( nu e cu pescuitul), ea fiind trecuta in tabelul respectiv, si primind doar aprobarea de la Politia de Frontiera ( asta in cazul Stanca-Costesti, in rest transmiteam telefonic doar de pe malul apei datele ei). Asa este?
Cum se poate pescui anul asta pe raul Prut, inclusiv lacul Stanca-Costesti? Am permis ANPA + carnet AJVPS vizat pe anul asta, am PG. Mai departe functioneaza tot ca pana acum? Adica: ma duc la pichetul de care apartine zona in care vreau sa pescuiesc, ma trec inre-un tabel si imi mai dau si ei o hartie si apoi ori de cate ori revin in acea zona anunt telefonic prezenta mea pe Prut? (de fapt acesti pasi erau valabili doar pentru zona Stanca-Costesti, in rest de fiecare data anuntam telefonic ca sunt pe Prut in data x , y persoane, z masini

Am inteles ca anul acesta nu se permite accesul pe granita a isotitorilor fara permis AJVPS + PG. Adica obisnuia sa mearga si sotia cu mine, fara permis AJVPS si PG ( nu e cu pescuitul), ea fiind trecuta in tabelul respectiv, si primind doar aprobarea de la Politia de Frontiera ( asta in cazul Stanca-Costesti, in rest transmiteam telefonic doar de pe malul apei datele ei). Asa este?
In amonte, tulbure, lacul, de la SP3 la porti malul stang, limpede.nucus scrie:Domn' profesor ,cum mai e apa amonte de podul de la Siret ???Dar in lac?? Multumesc!
Multumesc!
- lucian_flo
- senior
Nu mai am rabdare...Stiti cumva daca e limpede Siretul aval de acumularea Rogojesti?
-
- senior
Inca nu e limpede, dar poti iesi cu incredere, ai sanse.... 

- lucian_flo
- senior
Multumesc, 
Dar de Prut ce stiti?

Dar de Prut ce stiti?
- lucian_flo
- senior
Prutul e numa bun. Am ajuns aseara pe la 8 in zona Paltinis(la Horodistea nu m-au lasat din cauza unui filtru al politiei de frontiera). Am pescuit pana la 9:30 fara succes, doar un avatel si un clean. Apa neobisnuit de calda.