pescuit in Bistrita!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fox_spin
senior
senior

Re: loc la clean in bistrita

Mesaj de fox_spin » 05 Iul 2012, 23:04

nu am vazut nici un peste esuat. probabil s-au retras la ecluza unde este apa mai adanca. daca vine colibita mare sigur se umple lacul din nou. sper sa se inchida pana in august.
set the hook!!

ciprimorar
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ciprimorar » 11 Iul 2012, 13:19

salut baieti voi stiti ceva de sarpele boa de la arcalia?
nu la mancat crocodilul?

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 11 Iul 2012, 13:37

smecheri rău pescarii de la noi din zonă. ca să nu fie deranjaţi de oamenii ce vor să facă baie le-a băgat în cap că în apa sieului inoată anaconda.
set the hook!!

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 11 Iul 2012, 14:48

tre sa recunoastem ca o fost o teapa buna daca a preluat-o si pro tv-ul :))
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 11 Iul 2012, 18:59

ciprimorar scrie:salut baieti voi stiti ceva de sarpele boa de la arcalia?
nu la mancat crocodilul?
am auzit si citit si eu prin ziare...radeam de unul singur!
oare aia care au scos povestea, stiu cum arata o anaconda...?
am auzit si la radio, o baba care abia vorbea, nici nu putea sa rosteasca bine cuvantul, a dat si ea declaratie, un scenariu ieftin ,f ieftin, dar cum a zis FOX, este posibil, nu stiu cati au pus botul :))
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 12 Iul 2012, 08:54

Era să ma fac de căcat, la propriu. Acum 2 zile pescuiam pe Bistriţa în aval de podul Jelnei şi cand m-am camuflat şi eu mai bine lângă digul de beton dintr-o data aud un zgomot ciudat şi începe să curgă un lichid gălbui şi urât mirositor dintr-o scurgere plasată în dig. Am ieşit repede din apă şi am urcat în amonte şi după mai putin de 5 minute aud acelaşi zgomot însă de data aceasta apa murdara şi urât mirositoare era însoţită de căcuţ. Am constatat că nemernicii de la casele din apropiere au scurgerea direct în Bistriţa. O să fac o acţiune de înfundare a acestor canalizări cât de curând - ca să le refuleze buda şi să înoate şi ei în propriul căcat.

În ceea ce priveşte pescuitul pe Bistriţa: - marti 3 cleni frumuşei (27 - 30 cm) şi mulţi sub 25 cm
- miercuri doar 3 clenuti
set the hook!!

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 12 Iul 2012, 18:24

bai astia ar trebui batuti si unsi cu propria lor balega pana cand nu le mai trebe sa produca altele... ca de amendat sigur n-o sa-i amendeze nimeni
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 12 Iul 2012, 19:06

:(:(:(...cat i mai suporta Dumnezeu pe nesimiti astia care se numesc oameni decenti cica!!
fox tata, asa sa faci bagi coceni si apoi pungi, sa le iasa pe gat, nu-mi vine sa cred , cat de "inspirati" au fost...direct in apa domne, ca apele trec , dar caca ramane...
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

paulpaul25
junior
junior

Mesaj de paulpaul25 » 15 Iul 2012, 17:52

Buna ziua! Despre lacul de la Sarata, cel de langa calea ferata ce stiti? Care sunt conditile de pescuit, nr de bete, taxa ,retinere peste , si exista rapitor acolo? Multumesc anticipat! Despre lacul de agrement ce se mai stie, in ce stare e?A inceput decolmatarea?

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 16 Iul 2012, 18:11

@fox si nu numai, miercuri la ora 2 va fi o dezbatere organizata de ecologisti si asociatiile de pescari la prefectura, in sala de sedinte a consiliului judetean la care vor fi prezenti reprezentanti de la toate institutiile, gen garda de mediu, agentia de protectie a mediului, apele romane, hidroelectrica... daca vrei sa vii sa pui in discutie faza cu scurgerile direct in rau, si daca ai si poze/filmari ii si mai bine
cred ca va fi in discutie din nou si treaba cu lacul de agrement

Scrie răspuns