pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
Re: loc la clean in bistrita
de cand frate...saltea, nu erau regulile astea?!si mai ce-ti trebe?!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
astazi bistrita a fost scazuta si putin tulbure. am reusit sa prind 13 clenuti intre 20 si 24 cm. activitatea a fost buna tinand cont ca in ultimile 3 saptamani apa a fost mare si tulbure.
set the hook!!
- MARIUS POPA
- veteran
bravo fox!
astazi am fost si eu pe aici prin imprejurimi (raul Sebes), de la 5 plecat, cu gand mare sa dau la gandac de mai..2 zile am strans la el, si pofta era acumulata...insa a venit dezamagirea, nu a pus botul de loc, si la 6:30 am si renuntat
!
la spin, abia si abia puneau botul, calduri mari si la noi, astazi doar albitura mare si belditza, la bolo-vireme, mi-a salvat ziua!
e grele aceste zile cand mergi cu pofta, si asteptarile sunt marunte de tot!
nu-i bai, asta-i farmecul, ca si cu betia, dupa ce te trezesti, vrei sa o iei de la capat
!
astazi am fost si eu pe aici prin imprejurimi (raul Sebes), de la 5 plecat, cu gand mare sa dau la gandac de mai..2 zile am strans la el, si pofta era acumulata...insa a venit dezamagirea, nu a pus botul de loc, si la 6:30 am si renuntat

la spin, abia si abia puneau botul, calduri mari si la noi, astazi doar albitura mare si belditza, la bolo-vireme, mi-a salvat ziua!
e grele aceste zile cand mergi cu pofta, si asteptarile sunt marunte de tot!
nu-i bai, asta-i farmecul, ca si cu betia, dupa ce te trezesti, vrei sa o iei de la capat

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
astazi am fost pana la colibita insa cu alte treburi nu pentru pescuit, dar bineanteles ca am pus lanseta si cateva voblere. in aproximativ 30 de min am prins un clenut cat palma si un pui de salau la fel de mic. am avut si o ruptura cred ca de salau.pe la ora 20:00 am ajuns acasa si peste jumatate de ora am ajuns pe draga mea Bistrita unde in 5 min am prins 2 cleni de aprox 30 cm si inca 2 de vreo 20 cm. cand soarele a apus nu au mai tras nici pestii. am vazut si o gramada de urme de scobari pe bolovani si cred ca apele mari care au fost in ultimile 3 saptamani au adus si ceva pesti.
set the hook!!
- MARIUS POPA
- veteran
fox, sa-mi spui si mie ce urme lasa scobarul...
:)!?
eu ce am vazut pana acuma,doar urme de porcusor, stiuca, clean in bataie si de belditza
)!
glumesc, ce te-a facut sa crezi ca a fost scobarul prin preajma?!

eu ce am vazut pana acuma,doar urme de porcusor, stiuca, clean in bataie si de belditza

glumesc, ce te-a facut sa crezi ca a fost scobarul prin preajma?!

Fii pescar nu talhar.
lasa niste urme pe bolovanii acoperiti de vegetatie (mazga pe la noi), dreptunghiulare, in urma hranirii, iar dupa latimea lor iti dai seama cat are gura de mare respectiv cam ce marime are pestele din zona.
set the hook!!
...confirm , mai putin cu forma dreptunghiulara ...ramane urma ca si o banda si functie de latimea benzii se poate aprecia marimea lui "scubi"fox_spin scrie:lasa niste urme pe bolovanii acoperiti de vegetatie (mazga pe la noi), dreptunghiulare, in urma hranirii, iar dupa latimea lor iti dai seama cat are gura de mare respectiv cam ce marime are pestele din zona.

- MARIUS POPA
- veteran
si mreana lasa domnilor 

Fii pescar nu talhar.
...confirm , mai putin cu forma dreptunghiulara ...ramane urma ca si o banda si functie de latimea benzii se poate aprecia marimea lui "scubi"
[/quote]
exact. o banda regulata cam ca un dreptunghi care rezulta din forma maxilarului de jos cu care scobarul rade practic de pe roca.
azi au mai intrat 9 clenuti la vobler si foarte multe atacuri fara captura. tot pe bistrita

exact. o banda regulata cam ca un dreptunghi care rezulta din forma maxilarului de jos cu care scobarul rade practic de pe roca.
azi au mai intrat 9 clenuti la vobler si foarte multe atacuri fara captura. tot pe bistrita
set the hook!!
cum stati cu clenii?
in ultima saptamana la mine a fost cam slab. au intrat doar mici pana in 25 cm. acum bistrita e mare si murdara, budacul mic si tulbure.
in ultima saptamana la mine a fost cam slab. au intrat doar mici pana in 25 cm. acum bistrita e mare si murdara, budacul mic si tulbure.
set the hook!!