pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: loc la clean in bistrita
mai avem fratilor o saptamana pana la sfarsitul prohibitiei dar se pare ca apele sunt in continuare negre si nepotrivite pentru pescuit. oricum, 14 iunie e zi de petrecut in natura si oricum va fi apa eu, voi fi pe mal.
set the hook!!
- MARIUS POPA
- veteran
saptamana asta trece repede, dar apele saracile, pana isi revin, mai dureaza 2-3 saptamani!:((
i mare si la noi Muresul, dar ramane Ampoiul, Sebesul, poate scad mai repede, Ariesul...om vedea!
i mare si la noi Muresul, dar ramane Ampoiul, Sebesul, poate scad mai repede, Ariesul...om vedea!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
unde mai avem apa curata este lacul Colibita insa acolo acum este jaf. zeci de pescari prind carasii ce sunt la bataie cu grebla (grebla de camp). cum a fost lacul crescuta apa pana in iarba, pestii se calareau in apa pana in glezna ;i au fost usor de prins de localnici si nu numai. pacat de lac pentru ca nu exista nici un fel de restrictie.
set the hook!!
- MARIUS POPA
- veteran
vorbesti serios?!
si care naiba is administratorii aia care permit asa ceva??
si ce satisfactie ai cand pescuiesti asa, pana la urma care-i scopul suprem: misterul sau pur si simplu un lucru manul facut prin scoaterea unui peste din apa si introdus in plasa, sac, punga...!
eu nu-mi pot imagina o placere prinzand pestii innafara pescuitului sportiv, dandu-i o sansa, un drill...pe aia va rog sa nu-i mai numiti pescari!
aia se numesc brute.
si ce satisfactie ai cand pescuiesti asa, pana la urma care-i scopul suprem: misterul sau pur si simplu un lucru manul facut prin scoaterea unui peste din apa si introdus in plasa, sac, punga...!
eu nu-mi pot imagina o placere prinzand pestii innafara pescuitului sportiv, dandu-i o sansa, un drill...pe aia va rog sa nu-i mai numiti pescari!
aia se numesc brute.

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
scuze, nu am vrut sa zic pescari la braconieri. banuiesc ca prindeau pestii in modul acela cu scopuri comerciale. nu am mai fost de anul trecut la Colibita insa cineva mi-a spus ca se fac controale atat pe mal cat si pe apa.
set the hook!!
-
- utilizator constant
am fost la sigmir dar e cam nasol, vegetatie multa la suprafata, sunt doar 2-3 locuri unde poti sa dai
am reusit sa prin doua marlite
am reusit sa prin doua marlite
- MARIUS POPA
- veteran
tu vorbesti de balta care a curatat-o aia de dinsus??
pai cum naiba s-a facut vegetatie, au scos trestia si au lasat vegetatia de suprafata?!
detaliaza, celelalte balti cum se prezinta?!
taxa cat a ramas?
pai cum naiba s-a facut vegetatie, au scos trestia si au lasat vegetatia de suprafata?!
detaliaza, celelalte balti cum se prezinta?!
taxa cat a ramas?

Fii pescar nu talhar.
- ravenheart
- veteran
MARIUS POPA scrie:vorbesti serios?!
aia se numesc brute.
e mare foamea la noi in tara...
au inceput sa miste ceva rapitori pe colibita? sau liniste totala inca?
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
la colibita capturile sunt rare dar avand in vedere vremea instabila din ultimele 2 saptamani, se justifica situatia. se prind clenuti si strapi - cam 4 pe zi.
set the hook!!
-
- utilizator constant
da e vorba de balta de sus
trestia nu e curatata , vegetatia e sus si nu poti da numai pe canal in cateva locuri
taxa este 20 ron
daca vrei sa pescuiesti in balta mare iti trebuie saltea pt crap
trestia nu e curatata , vegetatia e sus si nu poti da numai pe canal in cateva locuri
taxa este 20 ron
daca vrei sa pescuiesti in balta mare iti trebuie saltea pt crap