pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- serbanhbk!!
- veteran
Re: loc la clean in bistrita
balta de crap este deschisa...25 RON taxa + daca vrei sa retii pestele il platesti...7 lei/kg de caras si vreo 10-15 lei /kg de crap...
accesul la balta se face din livezile pe drumul spre dorolea, iar dupa blocurile care le vezi pe partea dreapta este indicator cu "intrare lac"...
accesul la balta se face din livezile pe drumul spre dorolea, iar dupa blocurile care le vezi pe partea dreapta este indicator cu "intrare lac"...
- MARIUS POPA
- veteran
serbane tata, ceva contacte pentru balt aunde gasesc, ai ceva!?
as vrea sa sun , in caz ca maine zbor, sa vad daca e si deschisa balta!
as vrea sa sun , in caz ca maine zbor, sa vad daca e si deschisa balta!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- serbanhbk!!
- veteran
teoretic ar trebui sa fie deschisa balta, ca ala care ia taxa sta la blocurile de langa...
- MARIUS POPA
- veteran
Serbanem pai eu stiu pe unde se ajunge....
Nu cumva pe drumul cela care duce la acel loc de clean de care am mai povestit noi in trecut, cu bolovani...pe acel drum pietruit!??/
Dar nu-s 40km pina acolo , maxim 30 din BN!

Nu cumva pe drumul cela care duce la acel loc de clean de care am mai povestit noi in trecut, cu bolovani...pe acel drum pietruit!??/

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
nu stiu dece administratorii au considerat ca nu este nevoie de optiunea "modifica" la ultimua postare...!!!asa tre sa fac dubla postare!MARIUS POPA scrie:Serbanem pai eu stiu pe unde se ajunge....
Serbane, nu se merita daca nu ai tractor sa meri pina acolo!
Balta ar avea potential e destul de mare, m-am dus sub padure, la agataturi, am lasat ceva ace, doar caras marunt de tot!
Pana nu pune asfalt, nu ma mai duc

Fii pescar nu talhar.
-
- junior
Pe ce balti mai stiti ca se prinde ceva? Eu am fost pe Brateni dar nu prea merge treaba..am dat cu 3 bete la fund si 1 la pluta. Tot ce am luat au fost 3 ciortanasi cam la 1 kil,max 2 la fund si cativa carasi mai frumusei asa la 400-500 tot la fund si la pluta doar rosioare asa mai mici ca palma si carasei tot asa! Crapii si carasi ,la fund i-am luat la pufarin mic rosu in combinatie cu 2-3 viermusi si pufarin galben tot asa cu cativa viermusi, dar si la rama,doar ca cei luati la rama au fost cam cat palma! Daca a-ti mai fost pe la ceva lacuri va rog spuneti cum a fost!
P.S : La Brateni daca mergeti ,incercati sa negociati la pret cu paznicii,le mai dati de o bere sau un pachet de tigari si mai lasa vreo 20-25 de lei din pret! La mine a mers! Este unul nou care ii mai "cinstit" da la aialati merge. Fire intinse!
P.S : La Brateni daca mergeti ,incercati sa negociati la pret cu paznicii,le mai dati de o bere sau un pachet de tigari si mai lasa vreo 20-25 de lei din pret! La mine a mers! Este unul nou care ii mai "cinstit" da la aialati merge. Fire intinse!
mare-i foamea Doamne!!! nu conteaza ca e prohibitie, indigenii bistriteni ar scoate si icrele din apa. zilnic e plin de pescari pe lacul de agrement si chiar si pe rau. sa-i vezi cum stau insirati unul langa altul si fiecare au agatata o pungulita de cureaua de la blugi si in ea cativa clenuti de anul trecut. 

set the hook!!
-
- junior
Macar daca le-ar da drumu'!

nu se pune problema de eliberat pestii, mai ales ca mai beneficiaza si de un bonus:icrele.
set the hook!!
- MARIUS POPA
- veteran
Ce face Bistrita de 1 mai?
Pe unde is va petrece ziua ?
Cald si azi se pare, tre cautata umbra de dimineata
Pe unde is va petrece ziua ?
Cald si azi se pare, tre cautata umbra de dimineata

Fii pescar nu talhar.