pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
Re: loc la clean in bistrita
...ieri la Arcalia, apa tulburica cand am ajuns, la pluta albitura mare 3 clenuti si porci la discretie...astazi, la Livezile apa limpede si mica, vant f puternic, 5-7 clenuti, unul de doamne aajuta si in rest, liniste si pace!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Vineri am trecut spre Nasaud si la Piatra in 2 ore jumate am reusit sa iau vreo 8 cleni. Apa foarte buna.
La intoarcere spre Tg . Mures dupa Sarata am avut o tentativa de a ma oprii pe Sieu mai sus de confluenta cu Bistrita dar am renuntat Mi-a parut foarte mic. , si nici nu cunosc zona. Am vazut ca Mariselul ( cred ca asa ii zice ) era foarte murdar.
La intoarcere spre Tg . Mures dupa Sarata am avut o tentativa de a ma oprii pe Sieu mai sus de confluenta cu Bistrita dar am renuntat Mi-a parut foarte mic. , si nici nu cunosc zona. Am vazut ca Mariselul ( cred ca asa ii zice ) era foarte murdar.
nu prea este activ cleanul. probabil isi depune icrele. atat pe sieu cat si pe bistrita intra doar mici si putini.
set the hook!!
Sunt locuri de pescuit pe langa Baile Figa de la Beclean?
- MARIUS POPA
- veteran
ca veni vorba de Somesul Mare (la Coldau cred), miercuri cand m-am intors la Alba, am zis c anu merg pe Ludus, ca, cam chinui masina pe acolo, si am lasat Ariesul in plata lui...dar mi-am tot pus eu in cap, sa gasesc un drumulet , pe linga podul de masini, de peste Somes, primu pod, si l-am si gasit, inghesuit, dar m-am strecurat!fox_spin scrie:ai somesul la cativa km
domne, cata peste exista pe apele alea, numa cat scobar am vazut oglindindu-se, si mare, apoi mreana iesea la suprafta, dar pestele cautat a fost cleanul

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
intr-adevar frumoase locuri la coldau insa pescuitul devine enervant cand de la statia de epurare din Beclean se deverseaza. vine ca un fel de muci pe apa si ti se liipeste de fir si momeala.
set the hook!!
- MARIUS POPA
- veteran
...si am mai sesizat ceva, imediat in aval de pod, pe partea stinga , se deverseaza ceva, puturos, este ceva statie chiar acolo?
nu am vrut sa cobor mai jos, pe culoarul acela din cauza mizeriilor, mirosului...!
nu am vrut sa cobor mai jos, pe culoarul acela din cauza mizeriilor, mirosului...!

Fii pescar nu talhar.
da acolo e statia de epurare. mai in aval e groapa de gunoi. azi am facut o partida bunicica pe bistrita. in 2 ore am prins 10 cleni .
set the hook!!
- MARIUS POPA
- veteran
, punctabili sau nepunctabili, in ce zona te duci ?

Fii pescar nu talhar.