pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- serbanhbk!!
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
din discutii, rezultatele din ultima saptamana nu sunt chiar asa de rele; pe miercuri ajung si eu la Bistrita, inseamna ca e posibil sa prind ape bune, ca cica nu vin ploile! 

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- serbanhbk!!
- veteran
- ravenheart
- veteran
zilele astea o sa trag si eu o partida, sper sa fie si ceva rezultate 

Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
- MARIUS POPA
- veteran
-
- junior
Bai deci aveti grija cu astia ca sunt unii la care daca le zici ceva sa dea drumu sau ca de ce ii retin pe aia asa mici incep sa faca scandal.Am patit-o anul trecut cand "am indraznit" sa ii atrag atentia unui cetatean de etnie rroma ca pesti pe care i-a prins sunt sub limita legala ( clenuti de 15-17 cm) si nu dupa mult timp a aparut ginerele lui si cu inca doi "cetateni respectabili" bineinteles de aceeasi etnie ca si dansul care mi-au spus ca daca "mai am treaba" cu dansul o sa intre peste mine in casa.Avand in vedere situatia am chemat politia dar surpriza:cand au venit politisti acei cetateni erau plecati de aproximativ 10 minute.Probabil clenutii erau deja in tigaie.
-
- junior
- serbanhbk!!
- veteran
@paulpaul25
cand pescuiesc eu intre orele 17-20 era curata.
ieri sieul la odorhei era lacrima dar clenii nu ataca. am prins unul la rnr cand scanam fundul apei. am mai avut o urmarire de avat insa dupa o ora de insistente cu voblere de 7 cm si oscilante adegvate , a apus si soarele iar partida s-a incheiat.
cand pescuiesc eu intre orele 17-20 era curata.
ieri sieul la odorhei era lacrima dar clenii nu ataca. am prins unul la rnr cand scanam fundul apei. am mai avut o urmarire de avat insa dupa o ora de insistente cu voblere de 7 cm si oscilante adegvate , a apus si soarele iar partida s-a incheiat.
set the hook!!