pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- serbanhbk!!
- veteran
in sfarsit sieul este curat.
am prins saptmana asta sieul curat si l-am pescuit 3 zile. rezultatele au fost satisfacatoare in conditiile in care partidele de pescuit s-au desfasurat pe o perioada scurta de timp, intre ora 16: 30 - 19: 30 cu capturi frumusele de clean ( aprox 20 de cleni pe partida cu lungimi cuprinse intre 15 - 35 cm).
am prins saptmana asta sieul curat si l-am pescuit 3 zile. rezultatele au fost satisfacatoare in conditiile in care partidele de pescuit s-au desfasurat pe o perioada scurta de timp, intre ora 16: 30 - 19: 30 cu capturi frumusele de clean ( aprox 20 de cleni pe partida cu lungimi cuprinse intre 15 - 35 cm).
set the hook!!
- ravenheart
- veteran
sper sa fie asa si sapt viitoare sa apuc si io sa merg putin pe apa 

Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
- serbanhbk!!
- veteran
-
- utilizator constant
- serbanhbk!!
- veteran
ieri pe sieu la odorhei cleanul a fost activ insa cel mare mai putin. am vazut si 2 atacuri de avat si milioane de alevini la suprafata. la final de partida s-a intamplat si nenorocirea: o ancora de la strike pro mi-a strapuns aratatorul drept care a cam amortit si invinetit pana la urgentele din bistrita. mare grija la cum manevrati pestii cand au voblerul in gura!
set the hook!!
- serbanhbk!!
- veteran