pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
- serbanhbk!!
- veteran
-
- junior
Mulţumesc pentru răspuns, Şerban, şi scuză-mă că n-am văzut răsp. tău mai repede, nu mai eram la calculator la ora aia. Eu stau în Gherla, sunt din Dej de loc şi merg la Ciceu că am mai multe opţiuni, dacă nu mere pe Someş încerc pe Ilişua sau cel mai bine pe balastieră după ştiucă. Săptămîna tecută m-am dus la risc şi am luat ţapă, că era urîtă şi Ilişua, şi n-a vrut nici cumătra. Oricum ar fi, mie îmi place f. mult Someşul acolo, îs şi peşti faini, dar din păcate anul ăsta n-am reuşit să-l prind niciodată cristal, aşa cum îmi place mie... poate mai în toamnă, cine ştie.. Someşul clujean e destul de ok, mere cleanul, dar la noi nu este deloc avat. Bistriţeanul e mai interesant, are mai multe specii, parcă şi peştii îs mai mari.
-
- junior
-
- junior
-
- utilizator constant
@ciprimorar
...sau poate nu dai la ce trebuie.am fost si eu saptamana trecuta si nu am prins decat 2 clenuti insa partenerul de pescuit a capturat mai multi printre care si vreo 5 strapi ca palma. toti la o culoare cu care eu nu dau la clean si nu se rageseste in trusa mea- verde fluo.
...sau poate nu dai la ce trebuie.am fost si eu saptamana trecuta si nu am prins decat 2 clenuti insa partenerul de pescuit a capturat mai multi printre care si vreo 5 strapi ca palma. toti la o culoare cu care eu nu dau la clean si nu se rageseste in trusa mea- verde fluo.
set the hook!!
- ravenheart
- veteran
ciprimorar scrie:nu stiu ce s-aintamplat cu colibita
parca au disparut toti clenii din lac
sa fie oare din cauza salailor?
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.