pescuit in Bistrita!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 08 Oct 2010, 16:22

daca prinzi apa curata o sa ai capturi si acum chiar daca e mai rece.am prins marti 2 cleni cu un rapala cd sinking.neaparat trebuie cu sinking. acel vobler pe care l-ai prezentat tu este bun la clean insa numai vara cand ii gasesti la suprafata. am un amic care foloseste acel vobler si a avut rezultate frumoase la clean dar totusi tind sa cred ca lipsa ancorei din spate duce la mai multe rateuri.

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 08 Oct 2010, 16:24

@ Straga
In ce zone pescuiesti pe bistrita? poate ne cunoastem.

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 08 Oct 2010, 17:43

azi, 5 ore pe sieu in cautarea minunatului avat: un clenut agatat la RNR si un RNR pierdut...in rest de avat nici vorba ...cred ca s-a terminat vremea lui...

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 08 Oct 2010, 17:48

oare sa fi murit avatu de batranete? :lol:

deci cleanul inca mai trage pe sieu.....

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 08 Oct 2010, 17:49

pai cred ca pana la urma avatu de pe sieu de batranete va muri...ca noi nu prea il stresam :D

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 08 Oct 2010, 17:55

Avatul din raurile mici , este cel mai greu de prins, se sperie foarte repede, plus invata a dreq, toate nalucile si mai repde.Pe Sieu, pescuind in apa, efectiv ma stropeau cu atacurile..dar nu puneau botul la nici o naluca...culmea, nici nu disapreau din zona, atacau incontinu cardul de mii de obleti ce era in fata mea..cand zic ma stropeau in fata cu atacuri..i mean it..cuvan cu cuvant...Dar nu luau naluca, prindeam tot din zona aia , dar doar cleni, care tot acolo s-au adunat...nu stiu nici acum dece erau mii de obleti acolo intr-un loc.Defapt s-ar putea , ca avatii i-au adunat , atacand de peste tot...singura explicatie. Era limpede apa si era negru de obleti.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 08 Oct 2010, 18:06

un localnic din Sieu Odorhei mi-a spus ca la carabus a prins avat si alti multi pescari de stationar au capturat la viermi accidental. oare avatii de pe sieu sa fie naturisti si nu or manca plastice si metale ? sau cei care se lasa prinsi la naluci sunt prinsi accidental?

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 08 Oct 2010, 18:20

era sa uit, bunvenit noului membru al topicului si asteptam sa creasca galeria :wink:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 08 Oct 2010, 18:35

Baieti ..in legatura cu magazinul ala la care se gaseste Strike Pro ..vorbiti de ala dupa Han, in "spatele" benzinariei? Unde vinde (si) o doamna?
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 08 Oct 2010, 18:52

ULK scrie:Baieti ..in legatura cu magazinul ala la care se gaseste Strike Pro ..vorbiti de ala dupa Han, in "spatele" benzinariei? Unde vinde (si) o doamna?
da :wink:

Scrie răspuns